- 14 Temmuz 2013
- 6.171
- 14.100
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.641
Şimdi girdim aaa o zaman daha iyiKuzum muhtemelen haftaya liste olmayacak 2 hafta sonra etap birlestirme seklinde olur sirf bunun icin izin almak istiyorsan kal bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi girdim aaa o zaman daha iyiKuzum muhtemelen haftaya liste olmayacak 2 hafta sonra etap birlestirme seklinde olur sirf bunun icin izin almak istiyorsan kal bence
Yok zaten şimdi annemle konuştum. Annemle kalıcam memlekete gitmicez yoğun olacağı için bende anneme yardım ediyorum bugün o yüzden pek giremedim bayram bitene kadartamam canım ama listede değilim diye de çok yeme![]()
Bende htc öyle yazdı diye şaşırdım baktm ama Haftaya cuma ayın 9 u arefe 10 yani haftaya liste olur öbür hafta olmaz benceŞimdi girdim aaa o zaman daha iyi
Anladım canım bende artı çıkarsam korkusu var ama sabah 9 da geldim hala kahvaltı bile yapmadım bir buçuk litre su içtim işteBende htc öyle yazdı diye şaşırdım baktm ama Haftaya cuma ayın 9 u arefe 10 yani haftaya liste olur öbür hafta olmaz bence
canım haftaya cuma liste var izine ayrılmak isityor musunYok zaten şimdi annemle konuştum. Annemle kalıcam memlekete gitmicez yoğun olacağı için bende anneme yardım ediyorum bugün o yüzden pek giremedim bayram bitene kadar
Ucuga listeye giris var çıkış yokdoğru olmuş cnm uçuğun iznini bu hafta da unutmayalımda![]()
Yayınladıysan bir daha değiştirme canım. Bayramdan sonraki haftaya zaten eksi olarak dönmek daha güzel olur.canım haftaya cuma liste var izine ayrılmak isityor musun
yaynladım ama değiştiriyim izine ayrılmayacaksan
Eski listellere baktim canim ramazan bayramina 3 gun varken liste varmis yani yine olabilir tam bakmamistim tarihlere.Şimdi girdim aaa o zaman daha iyi
tammam kuzum ikimiz aynı anda gireriz listeyeYayınladıysan bir daha değiştirme canım. Bayramdan sonraki haftaya zaten eksi olarak dönmek daha güzel olur.
Nerde kaldi bayram hedefleri,ahahaha o zaman listeye devam salçalı ekmeğe bay bay![]()
Evett yağlar gitsin diye cebelleşiyorum resmenn. Yakındır eşim şikayete başlar yüzünü göremiyorum diyeBu hafta ucustasin![]()
Nerde kaldi bayram hedefleri,öf bayrama da siskoyuz
Yok valla varamadım. 1.4 kilo var.bayram hedeflerimizden resmen açık ara gerideyiz ahaahaa
hedefe yazdğmı düşününce gerçekten komik
Hedefe tekKizilbodur varıcak galiba
çakıl nekadar kaldı bayram hedefine canım yoksa sen vardın mı bile
![]()
Canım sen zaten haftalık 1-2 kilo veriyorsun yani aynı devam edersen haftaya da 1.4 verir ve tam hedefi yakalarsınYok valla varamadım. 1.4 kilo var.ama ensesindeyim istiyorum o 72yi
100 gramla kaçırıyormuşumCanım sen zaten haftalık 1-2 kilo veriyorsun yani aynı devam edersen haftaya da 1.4 verir ve tam hedefi yakalarsınzafer sadece sana yakın
![]()
bende çok uzak değilim sanki bakıcaz artıkCanım sen zaten haftalık 1-2 kilo veriyorsun yani aynı devam edersen haftaya da 1.4 verir ve tam hedefi yakalarsınzafer sadece sana yakın
![]()
Saol yellowcum , Ben de bayramda tatile cikcam. Umarim tatil performansim seninki gibi olurVerano_porteno
tebrikler rakibim beni geçmişsin
600 gram vermişsin kilona göre çok iyi rakam bence
benide 700grm solladın
![]()
spor yapıp öle tartılırsın100 gramla kaçırıyormuşum![]()
![]()