- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.461
Bayram da bitti herkes nerde ?
bizim takım çok sessizleşti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayımmBayram da bitti herkes nerde ?bizim takım çok sessizleşti
Çok güzel geçti canım bende artk çok sıkıldım biran önce verip mezun olmak istiyorum artk sıkıld ve motive olmak için buraya sık girmeye çalışyorum ama burası da bomboş oldu sankiBen burdayımmve bayramla beraber evdeki tatlılar bittiği için mutluyum
sen nasılsın canım nasıl geçti bayram
Hoş geldiniz canm olsun sen çok güzel telafi edersin tatil iyi gelmiştir kafan dağılmıştır biraz değişiklik olmuştur sanaKızlar iyi akşamlarr. Biz yenice geldik eve. Çakıl hanım yıkandı pakladı uyudu. Ben de duşa girip yatmayı planlıyorum. Çok yorucu yoğun bir tatil olduu. Bayramda diyet diye bir şey kalmadı açıkçası.kaç kiloyum bilmiyorum. Cuma günü yarışma varsa cuma tartılıcam. Etap birleşicek olursa p tesi tartılıcam. Yarından itibaren rutinime dönüyorum. Dukan birasından da içicemm. Eylül sonuna doğru kızımın doğum günüsü var. 65 olmak istiyorum. Şimdiki hedefim bu
![]()
Bayramdan normal rutinlerimize dönünce muhabbetler canlanır yinemelisa- canım sende biraz daha versem mi diyordun başladın mı diyete vermeyi düşünüyormusun biraz daha
İyi akşamlar canım sen çabuk toparlarsın 1 buçuk ay var başarırsın bayram hedefinde kanıtladın kendiniKızlar iyi akşamlarr. Biz yenice geldik eve. Çakıl hanım yıkandı pakladı uyudu. Ben de duşa girip yatmayı planlıyorum. Çok yorucu yoğun bir tatil olduu. Bayramda diyet diye bir şey kalmadı açıkçası.kaç kiloyum bilmiyorum. Cuma günü yarışma varsa cuma tartılıcam. Etap birleşicek olursa p tesi tartılıcam. Yarından itibaren rutinime dönüyorum. Dukan birasından da içicemm. Eylül sonuna doğru kızımın doğum günüsü var. 65 olmak istiyorum. Şimdiki hedefim bu
![]()
Umarımmm. Vücut şaşırmış olcak baya da hemen 72ye geri dönerim diye düşünüyorum. Sonra gelsin 60lar. Çabucak gelsinBayramdan normal rutinlerimize dönünce muhabbetler canlanır yine
Valla bende bu bayram çok sapıttım kalburabastı yaptm toplamda kaç tane yedim saymadm gözüm döndüalmış olabilirim cuma günü tartılıyım bi çok artı değilimdir umarım ama bi silkinip eskisi gibi diyete spora dönmek istiyorum canım sende durum nasıl sanki 61.9dun diye okudum ben bi mesajda
İyi akşamlar canım sen çabuk toparlarsın 1 buçuk ay var başarırsın bayram hedefinde kanıtladın kendini![]()
Evet iyi geldi gerçekten ihtiyacım varmış.Hoş geldiniz canm olsun sen çok güzel telafi edersin tatil iyi gelmiştir kafan dağılmıştır biraz değişiklik olmuştur sanayarından itibaren gene düzenine başlarsın zaten
![]()
Evt canm bayrama yoğurt hurma ile girmiştim evt gördüm bayramda da detoks sonucunu korumayı başarmışımdır diye umuyorum çünki baya dikkat ettim ama bakalm sabah tartılıcam yazarım canm cumaya 61 ler de olsam yeter zaten ilk hedefim bu ayı 60 ile kapatmak ve bòylece eylülde direk 60lara komple veda edip 5lere geçmiş olmak inşlhBayramdan normal rutinlerimize dönünce muhabbetler canlanır yine
Valla bende bu bayram çok sapıttım kalburabastı yaptm toplamda kaç tane yedim saymadm gözüm döndüalmış olabilirim cuma günü tartılıyım bi çok artı değilimdir umarım ama bi silkinip eskisi gibi diyete spora dönmek istiyorum canım sende durum nasıl sanki 61.9dun diye okudum ben bi mesajda
İyi akşamlar canım sen çabuk toparlarsın 1 buçuk ay var başarırsın bayram hedefinde kanıtladın kendini![]()
Sen zıplamaya geri dön çabucak gelir zaten çok kararlı iradelisin artık çakılın doğum gününde manken gibi görürüz seniUmarımmm. Vücut şaşırmış olcak baya da hemen 72ye geri dönerim diye düşünüyorum. Sonra gelsin 60lar. Çabucak gelsin![]()
Günaydın canım naptn tartıldın mı artık 60ların sonundayız 50ler çok yakınEvt canm bayrama yoğurt hurma ile girmiştim evt gördüm bayramda da detoks sonucunu korumayı başarmışımdır diye umuyorum çünki baya dikkat ettim ama bakalm sabah tartılıcam yazarım canm cumaya 61 ler de olsam yeter zaten ilk hedefim bu ayı 60 ile kapatmak ve bòylece eylülde direk 60lara komple veda edip 5lere geçmiş olmak inşlh![]()
Cok mu fena farkMerhaba kızlar. Dün yol çok yorucuydu. Son gece dinlenemedim sabah da erkenden kaldırdılar. Resmen sürünerek geldim. Yol uzadı da uzadı. Kızımla kedisi arkada uyuyarak geldiler.bugünkü halim.
Sabah tartıldım ama keşke tartılmasaydım.
Ama regl de oldum belki cumaya değişir.
Sözde ben tartılcaktım sonra unutup kahvaltı yaptımSelam kızlarrr. Var mı bugün tartılan baba yiğitttt
Selam kızlarrr. Var mı bugün tartılan baba yiğitttt
Eveettt 61.8Sen zıplamaya geri dön çabucak gelir zaten çok kararlı iradelisin artık çakılın doğum gününde manken gibi görürüz seni
Günaydın canım naptn tartıldın mı artık 60ların sonundayız 50ler çok yakın![]()
Evt fena konuşmuş ama gaza getirme konusunu bilemiycem kim kimi gaza getirmiş sonuçta o yorumlansın diye yazıyı koymuş herkes de yorumlarını yazmış yani bence yorum yapmasa da insanlarn yüzde doksanı bu tarz msj lar için böyle düşünür zaten çok normal herkes görüneni yorumlamış diye düşünüyorumblonde ambition mavi cidden çok fena konuşmuş şok oldum kızı gaza getirmişler keşke o da o kadar hayatını ifşa etmeseydi
Orası öyle yazdığını yorumlamış insanlar. Şimdi kilo bildirimini nasıl yapacak cuma günüEvt fena konuşmuş ama gaza getirme konusunu bilemiycem kim kimi gaza getirmiş sonuçta o yorumlansın diye yazıyı koymuş herkes de yorumlarını yazmış yani bence yorum yapmasa da insanlarn yüzde doksanı bu tarz msj lar için böyle düşünür zaten çok normal herkes görüneni yorumlamış diye düşünüyorum