Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben burdayımm :KK25:ve bayramla beraber evdeki tatlılar bittiği için mutluyum :KK45: sen nasılsın canım nasıl geçti bayram
Çok güzel geçti canım bende artk çok sıkıldım biran önce verip mezun olmak istiyorum artk sıkıld ve motive olmak için buraya sık girmeye çalışyorum ama burası da bomboş oldu sanki :(

Kızlar iyi akşamlarr. Biz yenice geldik eve. Çakıl hanım yıkandı pakladı uyudu. Ben de duşa girip yatmayı planlıyorum. Çok yorucu yoğun bir tatil olduu. Bayramda diyet diye bir şey kalmadı açıkçası. :kızgın: kaç kiloyum bilmiyorum. Cuma günü yarışma varsa cuma tartılıcam. Etap birleşicek olursa p tesi tartılıcam. Yarından itibaren rutinime dönüyorum. Dukan birasından da içicemm. Eylül sonuna doğru kızımın doğum günüsü var. 65 olmak istiyorum. Şimdiki hedefim bu :confused:

Kızlar iyi akşamlarr. Biz yenice geldik eve. Çakıl hanım yıkandı pakladı uyudu. Ben de duşa girip yatmayı planlıyorum. Çok yorucu yoğun bir tatil olduu. Bayramda diyet diye bir şey kalmadı açıkçası. :kızgın: kaç kiloyum bilmiyorum. Cuma günü yarışma varsa cuma tartılıcam. Etap birleşicek olursa p tesi tartılıcam. Yarından itibaren rutinime dönüyorum. Dukan birasından da içicemm. Eylül sonuna doğru kızımın doğum günüsü var. 65 olmak istiyorum. Şimdiki hedefim bu :confused:
Hoş geldiniz canm olsun sen çok güzel telafi edersin tatil iyi gelmiştir kafan dağılmıştır biraz değişiklik olmuştur sana ;) yarından itibaren gene düzenine başlarsın zaten ;)

melisa- melisa- canım sende biraz daha versem mi diyordun başladın mı diyete vermeyi düşünüyormusun biraz daha
Bayramdan normal rutinlerimize dönünce muhabbetler canlanır yine 💞
Valla bende bu bayram çok sapıttım kalburabastı yaptm toplamda kaç tane yedim saymadm gözüm döndü :( almış olabilirim cuma günü tartılıyım bi çok artı değilimdir umarım ama bi silkinip eskisi gibi diyete spora dönmek istiyorum canım sende durum nasıl sanki 61.9dun diye okudum ben bi mesajda
İyi akşamlar canım sen çabuk toparlarsın 1 buçuk ay var başarırsın bayram hedefinde kanıtladın kendini 💞

Valla bende bu bayram çok sapıttım kalburabastı yaptm toplamda kaç tane yedim saymadm gözüm döndü :KK43: almış olabilirim cuma günü tartılıyım bi çok artı değilimdir umarım ama bi silkinip eskisi gibi diyete spora dönmek istiyorum canım sende durum nasıl sanki 61.9dun diye okudum ben bi mesajda

İyi akşamlar canım sen çabuk toparlarsın 1 buçuk ay var başarırsın bayram hedefinde kanıtladın kendini 💞
Umarımmm. Vücut şaşırmış olcak baya da hemen 72ye geri dönerim diye düşünüyorum. Sonra gelsin 60lar. Çabucak gelsin :KK37:

Hoş geldiniz canm olsun sen çok güzel telafi edersin tatil iyi gelmiştir kafan dağılmıştır biraz değişiklik olmuştur sana :KK66: yarından itibaren gene düzenine başlarsın zaten :KK66:
Evet iyi geldi gerçekten ihtiyacım varmış. :KK37::KK37: baya da motive oldum şimdi hedefe odaklanıcamm. Doğum gününe kadar beni sekteye uğratıcak bir şey de yok. En kısa zamanda 60lar inşallah :KK37::KK37:

Valla bende bu bayram çok sapıttım kalburabastı yaptm toplamda kaç tane yedim saymadm gözüm döndü :KK43: almış olabilirim cuma günü tartılıyım bi çok artı değilimdir umarım ama bi silkinip eskisi gibi diyete spora dönmek istiyorum canım sende durum nasıl sanki 61.9dun diye okudum ben bi mesajda

Evt canm bayrama yoğurt hurma ile girmiştim evt gördüm bayramda da detoks sonucunu korumayı başarmışımdır diye umuyorum çünki baya dikkat ettim ama bakalm sabah tartılıcam yazarım canm cumaya 61 ler de olsam yeter zaten ilk hedefim bu ayı 60 ile kapatmak ve bòylece eylülde direk 60lara komple veda edip 5lere geçmiş olmak inşlh 🙏

Umarımmm. Vücut şaşırmış olcak baya da hemen 72ye geri dönerim diye düşünüyorum. Sonra gelsin 60lar. Çabucak gelsin :KK37:
Sen zıplamaya geri dön çabucak gelir zaten çok kararlı iradelisin artık çakılın doğum gününde manken gibi görürüz seni 😍
Evt canm bayrama yoğurt hurma ile girmiştim evt gördüm bayramda da detoks sonucunu korumayı başarmışımdır diye umuyorum çünki baya dikkat ettim ama bakalm sabah tartılıcam yazarım canm cumaya 61 ler de olsam yeter zaten ilk hedefim bu ayı 60 ile kapatmak ve bòylece eylülde direk 60lara komple veda edip 5lere geçmiş olmak inşlh 🙏
Günaydın canım naptn tartıldın mı artık 60ların sonundayız 50ler çok yakın :KK200:

Merhaba kızlar. Dün yol çok yorucuydu. Son gece dinlenemedim sabah da erkenden kaldırdılar. Resmen sürünerek geldim. Yol uzadı da uzadı. Kızımla kedisi arkada uyuyarak geldiler. :uykucu: bugünkü halim.
Sabah tartıldım ama keşke tartılmasaydım. :KK61:
Ama regl de oldum belki cumaya değişir.

Merhaba kızlar. Dün yol çok yorucuydu. Son gece dinlenemedim sabah da erkenden kaldırdılar. Resmen sürünerek geldim. Yol uzadı da uzadı. Kızımla kedisi arkada uyuyarak geldiler. :uykucu: bugünkü halim.
Sabah tartıldım ama keşke tartılmasaydım. :KK61:
Ama regl de oldum belki cumaya değişir.
Cok mu fena fark 😪 of Ben de korkuyorum. Dikkat de ediyorum ama bu tar tatillerin sonu hep husran oluyor

blonde ambition blonde ambition mavi cidden çok fena konuşmuş şok oldum kızı gaza getirmişler keşke o da o kadar hayatını ifşa etmeseydi
Evt fena konuşmuş ama gaza getirme konusunu bilemiycem kim kimi gaza getirmiş sonuçta o yorumlansın diye yazıyı koymuş herkes de yorumlarını yazmış yani bence yorum yapmasa da insanlarn yüzde doksanı bu tarz msj lar için böyle düşünür zaten çok normal herkes görüneni yorumlamış diye düşünüyorum

Kızlar umarım ilerliyen saatler de bir aksilik yani bir değişiklik olmaz ise bugün ekmek dağil saf karbonhidrat hiç almıycam ;) hem de bayram hedefi tutturamamış cezamı yapmış olurum çakıl hariç hepimize 2gün karbonsuzluk cezamız vardı unutmayın :sopa: işte benim bugün ki kahvaltım:
20190815_121149.webp

Evt fena konuşmuş ama gaza getirme konusunu bilemiycem kim kimi gaza getirmiş sonuçta o yorumlansın diye yazıyı koymuş herkes de yorumlarını yazmış yani bence yorum yapmasa da insanlarn yüzde doksanı bu tarz msj lar için böyle düşünür zaten çok normal herkes görüneni yorumlamış diye düşünüyorum
Orası öyle yazdığını yorumlamış insanlar. Şimdi kilo bildirimini nasıl yapacak cuma günü

Back
X