- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.741
Kızlar yarın regli günümmn. Ama hiçbir belirti yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne marka aldin cnm ise yararsa bizede yaz sonuclariooff çok güzel dans ettim
Veee Kargodan ürünlerimin istediklerimin bir kısmı geldi sıkılaştırıcı onarıcı kremlerim gelmiş✌
Ne marka aldin cnm ise yararsa bizede yaz sonuclari
Evt alkol direk etkiliyor canm gerçi hertürlü hazır içecekler geç saatte ve fazla içildi ise ertesi sabah direk artı oluyor zaten normal yani bir kaç güne düzelir canm hatta yarına bile geri gidebilirpazartesi kilo kontrol listesi
@Mavi-35 74.9 dan 74.7
kaptinn 57.4 den 56.6
A antiaging 67.9 dan 67,7
Kizilbodur 72.5 dan sabit
D Dlrykc 55.0 den
blonde ambition 61.8 den 62.5a
Verano_porteno 60.8 den 61.4
SchonerDuft 69.3 den 69,90
htc71 65.6 dan
@tgb1907
ucukgenclik
DÜN ALKOL ALDIM ONDAN OLDU SANIRIM
O alkol odem yapıyor çok ben 75 ken 78 çıkmıştım 1 biraylapazartesi kilo kontrol listesi
@Mavi-35 74.9 dan 74.7
kaptinn 57.4 den 56.6
A antiaging 67.9 dan 67,7
Kizilbodur 72.5 dan sabit
D Dlrykc 55.0 den
blonde ambition 61.8 den 62.5a
Verano_porteno 60.8 den 61.4
SchonerDuft 69.3 den 69,90
htc71 65.6 dan
@tgb1907
ucukgenclik
DÜN ALKOL ALDIM ONDAN OLDU SANIRIM
Eki Görüntüle 2299790
Bu ikisi geldi bugün canm birde Vıchy nın bir ürünü daha aldm o daha gelmedi birde bioil yağ varya onu alms başlamsdım onada bakalm iyi gelirlerse haber vericem sizedebirde çatlaklar için ayrıca 3lü ürün aldm ama o nezamn elime köşe bilmiyorum zaten çatlak için olanları yaz sonu başlıycam yazın kullanılmıyor ama bunlara ve bioile başladım
benimde popo ve bacakta var göğüslerde de var ama spor yapınca azalıyor yakından takip ediyorum seni umarım işe yararda emeklerinin karşılığını alırsınEki Görüntüle 2299790
Bu ikisi geldi bugün canm birde Vıchy nın bir ürünü daha aldm o daha gelmedi birde bioil yağ varya onu alms başlamsdım onada bakalm iyi gelirlerse haber vericem sizedebirde çatlaklar için ayrıca 3lü ürün aldm ama o nezamn elime köşe bilmiyorum zaten çatlak için olanları yaz sonu başlıycam yazın kullanılmıyor ama bunlara ve bioile başladım
Bol bol yağ ve nemlendirici ve bu tarz kremler vs. ile devam etmemiz lazım ki daha kilo verirken iyice çatlamasın ve toparlansın yoksa kilo verdikçe çatlama devam eder sonrada olan çatlaklara bir çözüm bulcaz bakalm inslhBndede o yanlar varya oralar çok çatladı ve sırtım da çatlak var bi de bacaklarımin belle birleşen yerinde oldu çatlaklar
inşlh canmbenimde popo ve bacakta var göğüslerde de var ama spor yapınca azalıyor yakından takip ediyorum seni umarım işe yararda emeklerinin karşılığını alırsın
Sağol canımBol bol yağ ve nemlendirici ve bu tarz kremler vs. ile devam etmemiz lazım ki daha kilo verirken iyice çatlamasın ve toparlansın yoksa kilo verdikçe çatlama devam eder sonrada olan çatlaklara bir çözüm bulcaz bakalm inslh
Bu arada iki foton arasında fark çok ciddi var canm tebrik ederim seni![]()
Ben de oyle fazladan tartildiklarimi soylemedim bileAynı benhaftasonu okadar yedim ve dün gece çok içecek içtim ve uyumadm sabaha ciddi artı çıkmam gerekiyor çok ödem tutacağım da belli ama bunu bile bile gidip tartıya çıkıyorum
günde en az 3 kez tartılmazsam ölürüm
![]()
Hayirli olsun canim, sonuclari bildir bize deEki Görüntüle 2299790
Tamam canım bu arada profil resmin yakıyorBu kez 2 kiloyu bulur diyorsun yani
Kuaföre gideceğin günün sabahı aç karnına tartıl canım saç bitincede saçlı halinin sabahında aç karnına gene tartıl arada ki farkı net bilmiş oluruz böylece net rakam ne çıkarsa onu düşerek bildirim yaparsın![]()
Kuzucummm napıyosunnnn ne var ne yok görmeyeli görüşmeyeli çok özledim senibenimde popo ve bacakta var göğüslerde de var ama spor yapınca azalıyor yakından takip ediyorum seni umarım işe yararda emeklerinin karşılığını alırsın
2 ay sonraki halim canımTamam canım bu arada profil resmin yakıyor