- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.921
Ne zaman olcaz merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman olcaz merak ediyorum
Emziriyor olman bi yönden avantaj aslindaSlm kızlar bu arada ben 32 yaşındayım 16 aylık olmak üzere olan bir kızım var ve hala emziriyorum. 15 marttan bu yana spor ve diyetle ara ara boş vererek özellikle bayram zamanlarında 84 ten 76.5 A kadar düştüm şuan 78.0 kiloyum inşallah daha düzenli bir şekilde sizlerle kilo vermeye devam ederiz.
Hoşgeldin cnm. Seni gördüğüme sevindim. Evet öyle olacak inşallah.Fantastikaaa canım burda da beraber devm edicez gibi duruyor inşallah bolca veririz kiloları
Ben buraya gelmesem yakındı ama simdi bilemiyorumNe zaman olcaz merak ediyorum
Keşke bende 26ya basacak olsam :)Merhaba kızlar benim de 9 aylık oğluşum var. Emziriyorum, 64 ile hamile kalıp 84 le doğuma girdim ve daha sonra 86 kg ya kadar çıktım
Öyle böyle 81 kgya kadar inebildim ama biraz motive biraz sirkelenmeye ihtiyacım var her görenin çok kg almışsın demesinden bıktım.
58 kg olsam müthiş olur ama ilk hedefim 64 olsun diyorum şimdilik ki o bile fazla. İnşallah o kiloları görür bu naciz vücudum
Bu arada ismim yağmur :) 26 yaşında olacağım ve şuan farkettim![]()
Ben 69 da takiliyim yine . Bir tatile gidip geleyim başlayacamBen buraya gelmesem yakındı ama simdi bilemiyorum![]()
Izine ayrıldım diye salmak yok aferin maviş5 sk kosu 30 dk yuruyus tempolu ek yaptim bugun asiri spor yaptim bundan sonra 1.5 saat spor salonundaki spor ustune bi de gece esimle acik havada yuruyuse gelicem bekle beni 65 kilo
Mecbur ban yiyince ayrıldıkIzine ayrıldım diye salmak yok aferin mavişböyle devam 69 yakindir
Hep bi bahane hep bi bahaneBen 69 da takiliyim yine . Bir tatile gidip geleyim başlayacam![]()
Maalesef sanki herkes kadarım kilo olarak ama bu boya kilo olunca kaba saba bişey oluyorum :/ bölgesel bir çalışmam yok ama plank yapıyorum 10 ardan 10 snBoyunun avantajı olarak bu kilonla da fit görünüyor olabilirsin. Menüleri 1.sayfadaki linkte paylaşıyoruz hergün akşam şimdi bayram dönüşü olunca herkesler salmış olabilir . Yürüyüş süren güzelmiş bölgesel çalışıyor musun evde
4 kilomu hedefin sadeceHayırlı akşamlar hanımlar bende katılmak istiyorum boy 164 kilo 69 şimdilik hedefim 65
Yok kiz izin bozulur muMecbur ban yiyince ayrıldıkizin ben isteyince bozulabiliyormu
Anladım o zmn bu hafta cuma değil öteki cuma mi giriyorum ?Yok kiz izin bozulur mu
2 hafta bitecek 3.hafta izine ayrıldığın kilodan az isen listeye girersin canim
Ne bilelim biz kapanir bu hesabın diye düşünmüştük![]()
Teşekkürler canım,Aa kararsızlık olmaz
Ille bi diyete bağımlı olmana gerek yok (en azindan alışma evrene kadar) yediklerini azaltarak,şekeri keserek,karbonhidrat tüketimini azaltarak başlayabilirsin diyete
Sonrasında zaten arkadaşların listelerinden kendine uygun olanları denersin![]()
Ozaman anlaştıkkSen bi 64 ol hele ne madalyalar verecez sana![]()
Ya inşallah bende onlardan biri olucam. Doğumdan önce fit ana olacam kg milo olmayacak diyodum fil ana oldumBiz silkeleriz seni bacım
Insanların kilo almışsın sòylemlerini kilo vermisin olarak değiştirmek senin elinde canim
Burda hem emzirip hemde çatır çatır kilo veren arkadaşlarımız var bknz. @cakilinannesi ve @kaptinn![]()
İnşallah canım yaa. Nasıl aldıysak vermemiz lazımmAyy çok sevindim seni burada gördüğüme canım benimbirlikte verelim şu kiloları inşaAllah.
Tamam ozaman ne olursa olsun devamFasulye gibi kenarda bir grup olarak oynuyoruz merak etme sen takımı bırakma anlarsın![]()
Yaa emzirirken daha çok kg aldım ben. Ama hatalarımı biliyorum bebek durmazken hep pilav hep ekmek arası getirdi beni bu haleKeşke bende 26ya basacak olsam :)
Emzirirken daha kolay verirsin avantajını iyi kullan canım
Hayır bu cuma değil haftaya da degil diger hafta cuma girebiliyorum canimAnladım o zmn bu hafta cuma değil öteki cuma mi giriyorum ?
Hepimiz düştük o yanlışa hamileyken 6 kilo aldim emzirirken onun iki katıOzaman anlaştıkk
Ya inşallah bende onlardan biri olucam. Doğumdan önce fit ana olacam kg milo olmayacak diyodum fil ana oldum
İnşallah canım yaa. Nasıl aldıysak vermemiz lazımm
Tamam ozaman ne olursa olsun devam
Yaa emzirirken daha çok kg aldım ben. Ama hatalarımı biliyorum bebek durmazken hep pilav hep ekmek arası getirdi beni bu hale
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Kasıma kadar 5-6 kg bile versem razıyım