- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #326.841
Canm her gün dediğim zaten sadece 2gün detoks 2günlük yeterli oluyor hangisi yapabileceğin şekilde ise onu seçmek lazm herkes herşeyi yemiyebiliyor ama sen abur cubur kaçamak olayına dur demezsen bu böyle devam eder farkında diilsin ama mutlaka herhafta yapıyorsun ve ya kaçamak yapmaman lazm yada kilon o kacamaklarrla bukadar gidecek bunu kabul etmek lazm sürekli sana aynı şeyleri söylemek zorunda kalıyoruz çünki sen hem kaçamak yapıp hem tartıya çıkınca düşmüyor diye mutsuz yazılar yazıyor artk gerçekleri kabul edip aynı şeyleri devam ettirmemelisin biz hepimiz artı hafta ortası artı olunca yada cuma sabit kalınca şu hatayı yaptk ondan oldu diyoruz ama sen sanki bunlardan hala haberin yok gibi tek kıstas kalori gibi davranıyorsun yani şöyle düşünYapabilsem o detoks olayı gözümde çok buyuyorya hergün aynı şeyi yeme cıktı hatta dunham öğlen hem akşam haslama tavuk ve çorba içince bile bian biktim . Hangi detoksu yapsam bilemiyorum
350 kalorilik bir porsiyon börek +150 kalorilik kola +200 kalorilik bir çikolata + 1porsiyon 300kalorilik makarna hepsi toplam = 1000 kalori yani 1000 kalorilik diyet kilo vermek için ideal peki bu menü yu her gün yersem 1 hafta sonra kilo vermiş olurmuyum ? Almış olurmuyum ? Alırız hergun diil 2 gün yesek aliriz diyeceksin eee 1000 kalori ama hergün yesek almamanız lazım onun yerine yumurta+2dililim ekmkw+et+salata+yoğurt +Sebze ile yine 1000 kalorilik diyet yapınca kilo veriyoruz peki gene 1000 kalori ? Yani kalori hesabı sence yeterli mi sana burdaki farkı anla diye bu örneği veriyorum önce ne yediğin önemli kaç kalori olduğu hiiicccc önemli diil zaten dondurmanın,kolanin ,çikolatanın kalorisi yüksek diye kimse demedi zaten bir ana öğün ile aynı kalori ama bunları seçersen kilo veremezsin gerçek bu sen gene haftaya 2dilim baklava yeyip bir sonraki gün 75 çıktım bu nasl olur kalorilerim düşüktü diye artk sormazsın inşllah