• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ucukgenclik ucukgenclik merak etme canım hiç üzülme sonradan alınan artılar hızlıca geri gidiyor zor olan kalıcı uzun süreli duran yağları vermek ;) sen şimdi o artılara yeni geçtin ve çoğuda ödem olduğu için onlar hızlar geri gidecek yeterki biran önce başla aramıza tekrar azimle kararlılık ile dön :KK55:

Yine yanlis anlamalar yine bi gerginlikler :aD yuregim artik ekşın kaldirmiyo kizlar lutfen :KK70:
Bu diyetler psikolojimizi mi bozdu acaba :deli:
:KK53: üstelik mavi ile onca yaptığımız sporun üstüne bide tartışacak enerjiyi buluyor olabilmemiz de ilginç :KK70: atmadığımız hala enerji kalms demekki az daha zıplayıp hoplayıp öyle geleyim bari 😂

Hiç öyle şey olurmu canm :KK70: kimseyi atmam ben ama sadece tam mezun olacağım hafta zaten mezun olup listeden çıkacakken biri beni attirmak için tutturdu illa ceza aldığı görene kadar bekliycem dedi ondan kendi gitti 😂 yoksa ben kimseyi atmam ayağımı kaydırmaya çalıştılar suikaste kurban gidecektim zaten zor bir hafta oldu bana :KK70: ne olaylı mezuniyetmiş arkadaş 😂 başıma başka bisey gelmeden cuma kepimi taksam bari yoksa gidişat çok kritik :KK70::KK17: al işte bana gene espiri yaptırdın ben sana bidaha espiri yapmam demiştim :KK12:
:KK70: :KK70: :KK70: bencede nazar var bi dua oku 😊 mezun olduktan sonra da devam ediliyordu degil mi ? Nasil hesaplanıyordu? Birde sana birşey sorucam sen zayıflama evrende ağırlık çalıştın mi ?

Bu diyetler psikolojimizi mi bozdu acaba :deli:
:KK53: üstelik mavi ile onca yaptığımız sporun üstüne bide tartışacak enerjiyi buluyor olabilmemiz de ilginç :KK70: atmadığımız hala enerji kalms demekki az daha zıplayıp hoplayıp öyle geleyim bari 😂
En tartışmamasi gereken iki kişiyiz bi de Surekli muhabbet ediyoruz 😁neyse nazar boncuğu olsun o. Aklıma birşey geldi tam listeye gireceğim hafta adet olmak üzere olduğum bi zaman olacak ins yine de kilo az çıkar ama listeye girerim kesin

:KK70: :KK70: :KK70: bencede nazar var bi dua oku 😊 mezun olduktan sonra da ediliyordu degil mi ? Nasil hesaplanıyordu? Birde sana birşey sorucam sen zayıflama evrende ağırlık çalıştın mi ?
Vücut ağırlığı ile yani sınav,plank gibi yaptgm oluyor ama nadir oluyor yüksek ağırlık çalışmıyorum fdambil setini bile pel kullanmayıp plates çemberi ve plates lastiği tercih ediyorum çünki bunların yaptğı direnç sıkılık için yeterli ama ağırlık kas oranını daha çok arttırıyor ondan kas iyice artar kilo düşmez diye yapmıyorum canm zaten bisiklet çok fazla kas yapıyor ki yürüyüş koşu da kas arttırır direnc lastik ve camberide kasımı çalıştırıyor bunların arttırdığı yeterli geliyor yoksa ağırlıklara yuklenirsem çok çok fazla kas artması olur okadar artsın istemiyorum kadında öyle mesela yumurta şeklinde jenifer lopezin kolları gibi kol sevmiyorum ben ondan yapmyrm .Yanlz diğer soruyu anlamadım 😁 ney nasıl hesaplanıyor du

Au
ucukgenclik ucukgenclik merak etme canım hiç üzülme sonradan alınan artılar hızlıca geri gidiyor zor olan kalıcı uzun süreli duran yağları vermek :KK66: sen şimdi o artılara yeni geçtin ve çoğuda ödem olduğu için onlar hızlar geri gidecek yeterki biran önce başla aramıza tekrar azimle kararlılık ile dön :KK55:
ucukgenclik ucukgenclik çok doğru katılıyorum . Verip üstüne yeni aLdigin kiloyu vermek baya hızlı oluyor hiç dert etme

B Baharyagmuru35 yellowun gecen gunlerdeki yasadiklarida suan ki durumu olumsuz etkilemiş olabilir alinma hepimiz birbirimiz için birseyler diyoruz ama bazen böyle yanlis anlasilmalar oluyor kirmayin birbirinizi
blonde ambition blonde ambition
Çözdük durumu . Ikimizde üzüldük bu durumdan dolayı iyi ki tatlıya bağladık sonunda . Ben alınganlık yaptım yellow da benim yazımı yazış tarzı yanlışlığından ya da yazı açıklamalı olmadığından yanlış anladi ondan böyle biraz uzadı ama sorun yok full gaz zayıflamaya devam 😁muhabbete dertlesmeye gülmeye devam

En tartışmamasi gereken iki kişiyiz bi de Surekli muhabbet ediyoruz 😁neyse nazar boncuğu olsun o. Aklıma birşey geldi tam listeye gireceğim hafta adet olmak üzere olduğum bi zaman olacak ins yine de kilo az çıkar ama listeye girerim kesin
Adet etkiliyor evet inslh etkilemez Bende bugün dedim ki kendime ya zaten dukan yapıyorum kilo giyltmeye başladı bari bir hafta daha durup bu cuma diil de öbür cuma mı mezun olsam öbür cuma gene kilom düşecek zaten 🤭 sonra ajandama bir baktım ki haftaya cuma regleyim yok dedim haftaya regle var ne olacağı belli olmaz :KK70: regle iken bir çikolata krizi birde sinir krizi geçiyorum sonuçta 😂 sağlıklı iken çıkayım ben 😂😂😂

Adet etkiliyor evet inslh etkilemez Bende bugün dedim ki kendime ya zaten dukan yapıyorum kilo giyltmeye başladı bari bir hafta daha durup bu cuma diil de öbür cuma mı mezun olsam öbür cuma gene kilom düşecek zaten 🤭 sonra ajandama bir baktım ki haftaya cuma regleyim yok dedim haftaya regle var ne olacağı belli olmaz :KK70: regle iken bir çikolata krizi birde sinir krizi geçiyorum sonuçta 😂 sağlıklı iken çıkayım ben 😂😂😂
Bence mantıklı bu hafta mezun ol su nazar kırılsın öyle devam edersin 👍

Ne olur ne olmaz sen mezun olda kuzum sağsalim görelim sonrada pro ölüsünü kutlayalım

Vücut ağırlığı ile yani sınav,plank gibi yaptgm oluyor ama nadir oluyor yüksek ağırlık çalışmıyorum fdambil setini bile pel kullanmayıp plates çemberi ve plates lastiği tercih ediyorum çünki bunların yaptğı direnç sıkılık için yeterli ama ağırlık kas oranını daha çok arttırıyor ondan kas iyice artar kilo düşmez diye yapmıyorum canm zaten bisiklet çok fazla kas yapıyor ki yürüyüş koşu da kas arttırır direnc lastik ve camberide kasımı çalıştırıyor bunların arttırdığı yeterli geliyor yoksa ağırlıklara yuklenirsem çok çok fazla kas artması olur okadar artsın istemiyorum kadında öyle mesela yumurta şeklinde jenifer lopezin kolları gibi kol sevmiyorum ben ondan yapmyrm .Yanlz diğer soruyu anlamadım 😁 ney nasıl hesaplanıyor du
Mezun olma olayı kaç kilo vermek lazımdı yani ?
Bi Adam spor salonunda kafamı karıştırdı da ağırlık olayını ondan sordum. Ağırlık çalış sırf cardio yapma filan dedi .

Bence mantıklı bu hafta mezun ol su nazar kırılsın öyle devam edersin 👍
Kendime hedef koydum bu cuma ga 60.8 olmaya zorliycam 🙏 inşlh başarırım 60 ı da görüp mezun olayım sonra bir hafta ara verip dinlenirim ondan sonra direk hedef 5ler 5lere geçmeye ugrasirim

Kendime hedef koydum bu cuma ga 60.8 olmaya zorliycam 🙏 inşlh başarırım 60 ı da görüp mezun olayım sonra bir hafta ara verip dinlenirim ondan sonra direk hedef 5ler 5lere geçmeye ugrasirim
Başarırsın bnce gayet iyi gidiyorsun baya uğraşıyorsun emek sarf ediyorsun elbet olacak başka seçeneği yok vücudunun

Kendin söylüyorsun ikisinin farkını ben espri yaptm ve bu yazma dilim ve sectigim eminlerden zaten belli idi ama sen buna karşılık yazdm diyorsan ve yazdigin şey hiç bir espri içermiyor ciddi olarak yazılmış (kendinde bunu belirtiyorsun) karşıdakini demoralize etmek için yazıldığı da ap açık amacı ı ortaya koyuyor bu ikisi çok farklı şeyler ve ben bilsem böyle birşey yapicam asla sana espri yapmazdım ki espiride "sadece ikimizin de bayram hedeflerimize baktım güldüm diyip gülücük emojisi koymak " idi bukadar masun ve ortana neşe katacak gülelim diye yazdığım bir msj ciddi ve sert uzun negatif moralimi bozmaya çalışarak yazman ve sonra negatif diilim diyorsun kendi kulvarında olmayan bukadar alakasız birini neden kendine rakip alıyorsun ne dersin var anlamadım sen kendine eş olabilecek kişiler le yarışa girmelisin sürekli kendini benle niye kıyamıyorsun anlamadım boyumuz farklı kilolarımız arasın da ciddi bir fark var 14 kilo var kıyaslanacak şekilde diyiliz bana bukadar takmanın sebebini almadım valla şıktayım mezun olucam dediğimden beri ilginç şeyler görmeye başladım herkes kendini belli etti yani inanılır gibi diil neyse uzamasın konu bir daha bana bu tarz birşey yazma ben seninle yarışda diilim
Benim kilomda grupta nerdeyse hiç kimse yok. Ben demekki kendimi kimseyle kıyaslayıp, örnekleme yapamayacağım 😊 Biraz hızlanıp kendime yakın rakiplere yetişmeye çalışmalıyım. Ya da sen çalışıp gruba bana yakın kiloda bir arkadaş bul yellow 😀

Back
X