• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne olur ne olmaz sen mezun olda kuzum sağsalim görelim sonrada pro ölüsünü kutlayalım
inslh kuzum bugün tekrar düne göre 100grm daha gitti 61.4 oldum cumaya hedefim 60ı görmek 500grm daha giderse 60.9 olur 🤩 Allahım 5lere ramak kaldı çok mutluyum 🤗🤗🤗

Benim kilomda grupta nerdeyse hiç kimse yok. Ben demekki kendimi kimseyle kıyaslayıp, örnekleme yapamayacağım 😊 Biraz hızlanıp kendime yakın rakiplere yetişmeye çalışmalıyım. Ya da sen çalışıp gruba bana yakın kiloda bir arkadaş bul yellow 😀
😀😂 Ahaaahaa Allahım hiç böyle şeyler olmazdı tamda şansa bukadar yeni üyemiz gelmis iken olayların hepsi bu hafta oldu :olamaz: sizde beni çılgın kaptan olarak tanımışsınızdır şimdi :KK70::KK53::KK53: okumayın siz gözünüzü kapayın çocuklar :KK70:
Kuzucum buluruz sanada bulmazmiyiz hatta arkadaşımız var dı izne ayrıldı bu kilolarda Elif var ama o dönmez isede başkasını buluruz:KK66: sen benim o çılgın yazılarıma bakma :KK70:

😀😂 Ahaaahaa Allahım hiç böyle şeyler olmazdı tamda şansa bukadar yeni üyemiz gelmis iken olayların hepsi bu hafta oldu :olamaz: sizde beni çılgın kaptan olarak tanımışsınızdır şimdi :KK70::KK53::KK53: okumayın siz gözünüzü kapayın çocuklar :KK70:
Kuzucum buluruz sanada bulmazmiyiz hatta arkadaşımız var dı izne ayrıldı bu kilolarda Elif var ama o dönmez isede başkasını buluruz:KK66:
Aynen bulalım nolur bulalım. Benimde kilodaşım olsun. Kader arkadaşım olsun😀 Ben kendimde azcık deliyim. Çılgın ol yadırgamıyorum. B Baharyagmuru35 i de seviyorum. Renkli bi karakter o da. Gruptan gitse falan üzülürdüm yani.

Aynen bulalım nolur bulalım. Benimde kilodaşım olsun. Kader arkadaşım olsun😀 Ben kendimde azcık deliyim. Çılgın ol yadırgamıyorum. B Baharyagmuru35 i de seviyorum. Renkli bi karakter o da. Gruptan gitse falan üzülürdüm yani.
Iyi düşüncelerin için teşekkür ederim canim siz de iyi ki geldiniz grup daha da hareket kazandı sayenizde daha kalabalık daha güzel 🥰

Günaydın kızlarrr. Bugün stresliyim azıcık :KK43: eşim rahatsız, iş yeri doktoru safradan şüphelenmiş, doktora gitti sabah. Bi şeyi yoktur umarım. Kızı da öğleden sonra götürücem doktora. Onun da kisti vardı, bakalım gitmiş mi duruyor mu yerinde :emir_bebek: çakıl konusunda içim rahat gerçi çoktan kaybolmuştur diye geçiyor içimden :confused:
Çok geçmiş olsun canim

Yok canm asla öyle şey olmaz zaten bir anlık yanlış anlaşılma oldu ama öyle şeyler için kimse kimseyi gondermeyi dusunmez bile zaten hakaret vs.,kişiliğe saldırı,grup kurallarına aykırı davranış gibi şeyler olmadıkça kimse yi asla grupdan çıkarma diye birşey olmaz ciddi bir durum olduğunda bile kendisine baska takima geçmek istermisin diye soruyoruz istemeyen kimseyi zaten başka yere zorla gönderme olamaz genel kuralları grubu etkileyen birşey olursa herkesin huzuru için teklif edilir yani Mavi ile zaten òyle bir durum olmadı olmazda hicbirzman zaten o kalacak ben ondan önce gidecegim 😂

Yok canm asla öyle şey olmaz zaten bir anlık yanlış anlaşılma oldu ama öyle şeyler için kimse kimseyi gondermeyi dusunmez bile zaten hakaret vs.,kişiliğe saldırı,grup kurallarına aykırı davranış gibi şeyler olmadıkça kimse yi asla grupdan çıkarma diye birşey olmaz ciddi bir durum olduğunda bile kendisine baska takima geçmek istermisin diye soruyoruz istemeyen kimseyi zaten başka yere zorla gönderme olamaz genel kuralları grubu etkileyen birşey olursa herkesin huzuru için teklif edilir yani Mavi ile zaten òyle bir durum olmadı olmazda hicbirzman zaten o kalacak ben ondan önce gidecegim 😂
Gitsen de kalicaksin ama bizi zayiflatmadan olmaz 😁

B Baharyagmuru35 Canm ben puanlarımı bugün toplu yazicam demiştim ama sonra schoner ile konuşunca kas artıyor kilo daha az gidiyor biraz spor yapma konusunda ki fikir ini yapmaya karar verdim bu hafta 60 ı görmek için spor yapmıycam kas artmasın kilo düşsün bu hafta ondan yaptklarimi eklemeyip kendimi sildim biraz daha düşüş yaşıyım sonra tekrar spora devam ve ozman listeye de evlenirim ;)

Bu diyetler psikolojimizi mi bozdu acaba :deli:
:KK53: üstelik mavi ile onca yaptığımız sporun üstüne bide tartışacak enerjiyi buluyor olabilmemiz de ilginç :KK70: atmadığımız hala enerji kalms demekki az daha zıplayıp hoplayıp öyle geleyim bari 😂
Ayaklarinizi topraga basin bence elektrik bi gitsin :D ben dun oglumu cimende yuruttumde ayaklarini dikti havaya basmicam diye :D:D oturtuyom hala ayaklar havada degmesin yere diye :D

B Baharyagmuru35 Canm ben puanlarımı bugün toplu yazicam demiştim ama sonra schoner ile konuşunca kas artıyor kilo daha az gidiyor biraz spor yapma konusunda ki fikir ini yapmaya karar verdim bu hafta 60 ı görmek için spor yapmıycam kas artmasın kilo düşsün bu hafta ondan yaptklarimi eklemeyip kendimi sildim biraz daha düşüş yaşıyım sonra tekrar spora devam ve ozman listeye de evlenirim :KK66:
Tmm cnm.

Back
X