- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.021
Allahım sen konuyu biliyorsun aminn. Kızlar iyi geceler. Uyuyun bol bol kalori yakın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler tatlimEki Görüntüle 2302633
Allahım sen konuyu biliyorsun aminn. Kızlar iyi geceler. Uyuyun bol bol kalori yakın.![]()
![]()
Kaptanım sen 64 lere inmedin mi? Şuan ben bir garip oldumSanırım ben![]()
Ne olduysa uykumu almış gibi uyandım uykum kaçtıUykusu olurpta uyuyamayanlar![]()
Gerçekten ne işimiz var burda hazır çocuklar uyuyoken iki yudum uyusakUykusu olurpta uyuyamayanlar![]()
valla şaka gibiCuma bi süprizle çat diye 60.9u görürsen şaşırmam vallaay şaka gibi artık 59 için kapışçazz
![]()
Ben belki uyusam uykumu alirdim da ben hic uyumadim dahaNe olduysa uykumu almış gibi uyandım uykum kaçtı
Olur mu hic onlar uyansn oyle uykumuz gelir noyle tadi cikmazGerçekten ne işimiz var burda hazır çocuklar uyuyoken iki yudum uyusak![]()
@htc71 de 65 kusurdu aynisiniz gene ikiniz kapısın başa baş gidiyorsunuz zaten ama dikkat edin bazen yanlış yöne gidiyorsunuz65-66 civarı kuzum
Ama no panikkontrolüm altında hersey
![]()
Aayyy bayıldımEki Görüntüle 2302633
Allahım sen konuyu biliyorsun aminn. Kızlar iyi geceler. Uyuyun bol bol kalori yakın.![]()
![]()
Hmmmmmmmmm sen yapmasanda olur ya hurmayı bulamazsın şimdi boşver ben kabakları götüreyim senden önce 59a ineyim bi seneye ramazanda taze taze hurmalarla yaparsın sen ahahahahahahahvalla şaka gibiben şuan bulduğum kilonun şaşkınlıkları içindeyim zaten
59 a gececeğimiz iyice şaka gibi geliyor
detoks demişken bende yoğurt hurma mı yapsaydım gene ya o ne lezzetli ve ne güzel kilo verdiren bir şeydi öyle
![]()
Ben belki uyusam uykumu alirdim da ben hic uyumadim daha
Olur mu hic onlar uyansn oyle uykumuz gelir noyle tadi cikmaz![]()
Bim de hurma hep oluyorHmmmmmmmmm sen yapmasanda olur ya hurmayı bulamazsın şimdi boşver ben kabakları götüreyim senden önce 59a ineyim bi seneye ramazanda taze taze hurmalarla yaparsın sen ahahahahahahah![]()
Doğru valla sabah 5 dk daha uyusun diye kırk takla atıyoz ama onlarsız kafa dinlemekte hiç bitmesin istiyorum bi yandan
![]()
Aa kuru kuru beklemiş hurmadır onlar sana layık değil canım benimBim de hurma hep oluyorama şimdi o kabak tatsız çirkin olur sen onu yeme yazk güzel lezzetli şeyler varken ne gerek var boşver ye iç sen şu sıralar biraz güçlen
ben 59 olunca sana daha güzel bir detoks tavsiyesi veririm ozman yaparsın şimdi acelen ne canım
![]()
![]()
Boşver pohacayı gel ben sana bira ısmarlıyımAa kuru kuru beklemiş hurmadır onlar sana layık değil canım benimaaa o kolalı kızartmalı listeden verirsen olur
zaten durdukça acıkıyom yakında bi fırının çok güzel puaçaları vardı unutmuştm en son 1 sene oldu gideli oraya bu saatte aklıma geldi kendime hakim olmalıyım
![]()
Ben dun kizimi uyuturken sızmış kalmisimUykusu olurpta uyuyamayanlar![]()
Evet bazen yön saşiyor fistik@htc71 de 65 kusurdu aynisiniz gene ikiniz kapısın başa baş gidiyorsunuz zaten ama dikkat edin bazen yanlış yöne gidiyorsunuzbir ara 63 ler 64 lerde idiniz şimdi gene yönünüzü şaşırmayın 65ler de kapışırken şimdi de 66-67lere diil 64lere doğru kapışırsanız iyi olur
![]()
ay aynı ben istedim mi 300-500 gönderiyorumBen dun kizimi uyuturken sızmış kalmisim
Evet bazen yön saşiyor fistikpazartesi 65.9 ama bu sabah 64.5
3 gundur 4000 500 500 gidiyorucyuzzzz besyuzz diye oynayasim var
![]()
ay aynı ben istedim mi 300-500 gönderiyorum![]()
amma istemedimmi de 300 - 500 alıyorum![]()
Ben de uykum gelsin diye romanı elime aldım 3.29 yatağa girdim sizden sonra utanmasam 440 sayfayı bitircektimBen belki uyusam uykumu alirdim da ben hic uyumadim daha
Olur mu hic onlar uyansn oyle uykumuz gelir noyle tadi cikmaz![]()