- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.201
Ben bu ara cok yiyorm bu detoks bana iyi gelcek menu paylasmayida unutuyorm zaten surekli durten de yok hic paylas diyeHiç sanmıyorum doyacağımi ama bakacaz canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ara cok yiyorm bu detoks bana iyi gelcek menu paylasmayida unutuyorm zaten surekli durten de yok hic paylas diyeHiç sanmıyorum doyacağımi ama bakacaz canım![]()
İste bende o yuzden ilk gun deniyeym dedim normalde de 2 ogun besleniyorm cok yemiyorm ama ekmek yiyorm o tok tutuyo bide arada meyve fln yiyorm simdi sadece patstes napar bilmem denicezAma dikkat et canım emziriyorsan zarar vermesin sana
Sagol.cnm iyi şimdi anlık.bas dönmesi olmuş salon çok.sicakti bizim.vucut sıcaklığı da artınca fenalık geçirdik ikimizde çıkışta su gibiydik şimdi eve geldik.dus aldık tartılma anını sabahı bekliyoruz o da yarın tartilcak3 yumurta cok gibi ama yapan biri varsa bilgi verir kuzum esin rahatsizlanmis sanirim cok gecmis olsun tansiyonu mu dustu acaba sicaktan
Hadi be kim tutar bizi iyi gaza getirdik birbirimizi yanlız haftaya tirt çıkmayalım daBen bu ara cok yiyorm bu detoks bana iyi gelcek menu paylasmayida unutuyorm zaten surekli durten de yok hic paylas diyeyaoariz bi bu detoksu anasini bile aglatiriz
![]()
Dene bakalım baktin olmuyor bırakırsın zatenİste bende o yuzden ilk gun deniyeym dedim normalde de 2 ogun besleniyorm cok yemiyorm ama ekmek yiyorm o tok tutuyo bide arada meyve fln yiyorm simdi sadece patstes napar bilmem denicez
Sagol.cnm iyi şimdi anlık.bas dönmesi olmuş salon çok.sicakti bizim.vucut sıcaklığı da artınca fenalık geçirdik ikimizde çıkışta su gibiydik şimdi eve geldik.dus aldık tartılma anını sabahı bekliyoruz o da yarın tartilcakonu da gruba alalım
![]()
O degilde simdi yapariz bi işe yaramazsa o fena yıkim olur yoksa ne var yapmays cnm ben ne sacma detokslar yaptm bekarkenHadi be kim tutar bizi iyi gaza getirdik birbirimizi yanlız haftaya tirt çıkmayalım da![]()
Ay acur neydi unuttum ama yeme su ic saat gec oldu yada yogurt kuru yap1 adet minnak acur mu yesem midem.bosaldi spor yapinca
Kadin nickiyle girerim bak diyor . Diyorum 2 dk ya anlarlar kadin olmadığını konuşma şeklinden bilesen onun adina bildirim yap burda
sonra kazen gelip basmasin buralari kocalar ve cocuklar disari diyip
![]()
Birakirim ya zaten cocuk zar zor emiuo olan sutte giderse birakir vicdan azabiyla ölürüm vallaaDene bakalım baktin olmuyor bırakırsın zaten
Salatalık kabak arası minik birşeyAy acur neydi unuttum ama yeme su ic saat gec oldu yada yogurt kuru yap
Kadin nickiyle girerim bak diyor . Diyorum 2 dk ya anlarlar kadin olmadığını konuşma şeklinden bile![]()
futboldan girer aarabadan cikarsin diyorum
senin hesaotn yaziversin hevesini alsin bari yarin bildirimini bekliyoruz
![]()
Yogurdun icine pul biber limon at onu ye gece yatsrkn yiyince sabaha kilo kaybi oluyo denediydim ben belki sende de etki eder fena mi olurSalatalık kabak arası minik birşey
senin hesaotn yaziversin hevesini alsin bari yarin bildirimini bekliyoruz
![]()
Benimki bilmiuo burda takildigimi ama ogrense once bnm hesabin icinden gecer sonra konustugum herkesin hesaplarini tek tek inceler eminimAy çok merak ettim bir günlüğüne eşlerimiz konuşsa burda neye dönerdi burası acaba![]()
Ben onu bi kere yaptım boğazımda pul biber kalmıştı boguluyordum nefes alamadım nefes borusu da yanınca esimde o heyecanla sırtıma beni kurtarcam diye indirdiYogurdun icine pul biber limon at onu ye gece yatsrkn yiyince sabaha kilo kaybi oluyo denediydim ben belki sende de etki eder fena mi olur![]()
KomikmişBenimki bilmiuo burda takildigimi ama ogrense once bnm hesabin icinden gecer sonra konustugum herkesin hesaplarini tek tek inceler eminimama muhabbeti iyidir bak baya konusur
![]()