Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama dikkat et canım emziriyorsan zarar vermesin sana
İste bende o yuzden ilk gun deniyeym dedim normalde de 2 ogun besleniyorm cok yemiyorm ama ekmek yiyorm o tok tutuyo bide arada meyve fln yiyorm simdi sadece patstes napar bilmem denicez

3 yumurta cok gibi ama yapan biri varsa bilgi verir kuzum esin rahatsizlanmis sanirim cok gecmis olsun tansiyonu mu dustu acaba sicaktan
Sagol.cnm iyi şimdi anlık.bas dönmesi olmuş salon çok.sicakti bizim.vucut sıcaklığı da artınca fenalık geçirdik ikimizde çıkışta su gibiydik şimdi eve geldik.dus aldık tartılma anını sabahı bekliyoruz o da yarın tartilcak 🤣🤣onu da gruba alalım:KK70::KK70:

Sagol.cnm iyi şimdi anlık.bas dönmesi olmuş salon çok.sicakti bizim.vucut sıcaklığı da artınca fenalık geçirdik ikimizde çıkışta su gibiydik şimdi eve geldik.dus aldık tartılma anını sabahı bekliyoruz o da yarın tartilcak 🤣🤣onu da gruba alalım:KK70::KK70:
:D:D sen onun adina bildirim yap burda :D sonra kazen gelip basmasin buralari kocalar ve cocuklar disari diyip :D:D

Hadi be kim tutar bizi iyi gaza getirdik birbirimizi yanlız haftaya tirt çıkmayalım da 😂
O degilde simdi yapariz bi işe yaramazsa o fena yıkim olur yoksa ne var yapmays cnm ben ne sacma detokslar yaptm bekarken :D
Bi ara adini unuttum plastik gibi kokan bi bugday mi ne ondn yaptiydim da gide gide 500 gr gittiydi husraan :D

Ay çok merak ettim bir günlüğüne eşlerimiz konuşsa burda neye dönerdi burası acaba 🤣🤣
Benimki bilmiuo burda takildigimi ama ogrense once bnm hesabin icinden gecer sonra konustugum herkesin hesaplarini tek tek inceler eminim :D ama muhabbeti iyidir bak baya konusur :D

Yogurdun icine pul biber limon at onu ye gece yatsrkn yiyince sabaha kilo kaybi oluyo denediydim ben belki sende de etki eder fena mi olur 😅
Ben onu bi kere yaptım boğazımda pul biber kalmıştı boguluyordum nefes alamadım nefes borusu da yanınca esimde o heyecanla sırtıma beni kurtarcam diye indirdi :KK70: :KK70: aa npysn ya derken düzeldi ondan beridir yapmadım . Ev yoğurdum olsa yapardım yeni mayaladım

Benimki bilmiuo burda takildigimi ama ogrense once bnm hesabin icinden gecer sonra konustugum herkesin hesaplarini tek tek inceler eminim :KK70: ama muhabbeti iyidir bak baya konusur :KK70:
Komikmiş 🤣🤣benimki hepsi kadınmi dedi ben de evet erkek yasak dedim nereden bilecekler dedi bende anlarız biz dedim 🤣tmm o zmn dedi o gün bugündür bakmadı bile hiç eline alıp

Back
X