- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #330.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de zaten sen buralardasın tartılmışsındır diye seni etiketlemedim canm haftasonu çıkışı yenilenlerden vücut ödem yapabiliyor normal dert etme bugün yediklerini düzenlersin canm cumaya kadar tüm ödemler iner gider merak etmeBen tartildimcumartesi pazar dikkat etmedim buyuk bir arti olarak geri döndü
![]()

60 kg canım. 65 olsam yeter. 65 te mezun olup 60 kg için mücadele edeceğim inşallahSenin hedef kaçtı cnm

Günaydın kızlar,magickk
melisa- @tgb1907 @ucukgenclik
B Baharyagmuru35Elifcig93
poncikbirgelincik
Tartıldınız mı kızlar ???![]()
Çok güzel canmGünaydın kızlar,
Sabah tartıldım. 64.4
Hafta sonu biraz kaçamak yaptım. 100 gr vermişim şaşırdım walla. ben artı ile haftaya başlarım diyodum.
Boşver haftasonunuBen tartildimcumartesi pazar dikkat etmedim buyuk bir arti olarak geri döndü
![]()

Inşallah canım benim eski kilodasın hedefimiz aynı ben de daha ulasamadim yol uzun ama bunalırsan yanındayım unutma60 kg canım. 65 olsam yeter. 65 te mezun olup 60 kg için mücadele edeceğim inşallah![]()
70 lerde bi ben varım inşallah kasım da bende 60 larda olurumpazartesi kontrol listesi
magickk 61.5-
yellow girl = 61.6- sabit
brkas = 61.4 -
htc71= 64.8-
ucukgenclik = 68-
tgb1907 = 67.2-
Mavi95= 72.3 - sabit
Cordelia_1605 = 87.2- 87.5
fantastikaaa = 89.5 - 88.2![]()
![]()
Elifcig93 = 64,5 -
poncikbirgelincik = 69.2 -
Herkese GünaydınMusmutlu bir hafta başlangıcı olsun inşallah
şans ve mutluluk hep sizin ile olsun 14.Takım güzelleri
pazartesi bildirimlerimiz gelsin bakalım
![]()

Nazar değmesinmagickk canm rakibim haftasonuna rağmen çok güzel düşmüşsün maşallah
pazartesi kontrol listesi
magickk 61.5-61.2
yellow girl = 61.6- sabit
brkas = 61.4 -
htc71= 64.8-
ucukgenclik = 68-
tgb1907 = 67.2-
Mavi95= 72.3 - sabit
Cordelia_1605 = 87.2- 87.5
fantastikaaa = 89.5 - 88.2![]()
![]()
Elifcig93 = 64,5 - 64.4
poncikbirgelincik = 69.2 -
Herkese GünaydınMusmutlu bir hafta başlangıcı olsun inşallah
şans ve mutluluk hep sizin ile olsun 14.Takım güzelleri
pazartesi bildirimlerimiz gelsin bakalım
![]()
Hallederim fistigim cumaya az da olsa eksiye bile gecerimBen de zaten sen buralardasın tartılmışsındır diye seni etiketlemedim canm haftasonu çıkışı yenilenlerden vücut ödem yapabiliyor normal dert etme bugün yediklerini düzenlersin canm cumaya kadar tüm ödemler iner gider merak etme❤

Boşver haftasonunu
Başlıyor muyuz rakibem???![]()
Helal Cnm 2 günde 1 kilodan fazla gitmiş muthis hemde haftasonu oldugu halde tebrik ederimmfantastikaaa
Tşk ederim arkadaşlar
Tebrik ederim canim sabitin ardindan kilon cok guzel düşmüşTşk ederim arkadaşlar![]()
Tşk ederim. Benim için çok büyük motivasyon olduTebrik ederim canim sabitin ardindan kilon cok guzel düşmüş![]()