Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sedaaa ben eskişehiri çok beğenmiştim biliyomusun.inan çok hoşuma gitti.hele kızım bayıldı.kız ne kadar çok yiyecek çeşidi var orda öyle.heryer tantunici.eşim yiyelim diye ısrara etmiştide ben yemedim.bide o balıklar ne oluyo.heryerde balık heykeli var.anlamı ne onun .

bende seviyorum canım burayı evet maalesef heryer tantunici,dönerci,restaurant :bbo: burda çok öğrenci olduğu için yemek seçeneği çok fazla ve hepside çok lezzetli :utangac: bir anlamı yok canım burda heryer heykel sadece balık değil insan,kaplumbağa,ayı,balık heryere yaptırıyorlar şehri dahada güzelleştirmek daha önce öğrenci çekmek için uğraşıyorlar..

neslı kolay gelsın sana soracaklarım vardı benımde zeamaysde görunmuyor ne zamandır cuma paylasım alanına not bırakalımmı dıyecektım ama sanırım ancak yarın cvp verırsın...

Gunaydın kızlar
gece uyumadık benım cocuklar hasta sabaha kadar oksurup durdular-tatlicadiarzu-

Sedacıgım bravo sana sabah sabah bu nekadar spor boyle kız supersın gercekten
keske bızde yapabılsek-tatlicadiarzu-

ayyy geçmiş olsun canım.inşallah hemencik iyileşirler kuzucukların

buarada destinam harikasın canım çok sevindim artık düzenli yürümene..neslihancım sanada kolay gelsin canım... ben kaçtım kızlar öptüm hepinizi

bugün yemekta kuru patlıcan dolması varmış 2 tane yesem olur mu?ben çok severim küçük 2 tane yesem bişe olmaz demi yanındada çorba varmış

sagol sedacım esımde anlayıslı karsılıyor sagolsun bırde ust tarafımı sırtımı erıtmem lazım en cok sıkayetım ordan ...

bence kuru dolma yeme dıycektım ama bu saatte kesın yemıssındır..

bızdede pıde vardır 4 dılım pıde-ayran salata yedım...ama cok doydugum söylenemez

havalar bir iyi bir kötü düzenli yürüyüş yapmak zor

canım bende mersindeyim ama düzenli yapıyorum yürüyüşümü
bugün sabah 5:30 ta kalktım 80 dk yürüdüm
dün acaip rüzgar vardı ama yinede ihmal etmedim epey yürüdüm

valla sabah 5 te kalkanları tebrık edıyorum ben hayatta yapamam ...ancak aksam hava nasıl olursa olsun yurumeye calısıyorum tempolu ve ter atarak....

neslı hosgeldın canım msjımı aldınmı?

kızlar başarı dilekleriniz için çok sağolun iyiydi sınavım çıkışta yüzecektim ama havuzun suyunu boşaltmışlar yeni doluyor öğleden sonra gidecem.birde burda film festivali başladı akşam 6buçukta sinemaya gidecem...buralardayım birkaç saat
ay kiz benim en cok sevdigim seylerin arasinda gelir yuzme valla olsada bende yuzsem ne var
eskiden yazlari denize gider 40 gun kalirdik kapkara olup gelirdim simdi ise 4 senede bir gittim bu yaz denize sadece okadar ahhh ah

neslı kolay gelsın sana soracaklarım vardı benımde zeamaysde görunmuyor ne zamandır cuma paylasım alanına not bırakalımmı dıyecektım ama sanırım ancak yarın cvp verırsın...
sanada kolay gelsin canim benim zeamays bende goremiyorum coktandir bir bakim hatirlattigin iyi oldu canim
mesaj birakmana gerek yok baskasini cagiririm ben simdi varsa tabi oldumu

neslihancım kolay gelsin sana.misafir olayı çok yorucu ya.neyseki yorgunluktan çok bişe yiyemezsin canın istemez barii
sagolasin canim gercekten cok yoruldim ama dunden tatlimi ufak tefek seyleri temizligi yapmistim oyuzden bugun biraz daha hafifim
sadec yemek yapiyorum birde tabi en son zamanda tekrar supurup silerim okadar

bugün yemekta kuru patlıcan dolması varmış 2 tane yesem olur mu?ben çok severim küçük 2 tane yesem bişe olmaz demi yanındada çorba varmış
kiz ye sende okadarda degil zaten kuru patlilican okadarda buyuk olmaz benim sahsen disimin kovuguna yetmez iki tanesi -tatlicadiarzu-

allah havan bata emii
sunada bak sen gicik ne yuruyon yurumeyuip otursana evde

ÖĞLEN kuru patlıcan dolması 1 tane yedim.onu bile tam yemedim yani çorba vardı çorba içtim yoğurt yedim doydum çok şükür
ben işten eve gidince çok açıkmış oluyrm.buzdolabının yanından ayrılamıyrm bişe yememek için kendimi zor tutuyrm bol bol su içiyrm mecbur

kızlar 1saat 15 dk yüzdüm geldim..sınavlar varya oyüzden bu hafta ders yok akşama kadar biraz dinlenirim....neslihancım sizin orda havuz yokmu gerçi olsada sen 2çocukla nasıl gideceksinn inşallah bu yaz adanaya geldiğinde gidersiniz canım denize.

Back
X