- Konu Sahibi Pinarbartu
- #7.241
slm arkadaşlar ben kendimi tanıtıyım size. 27 yaşındayım 158 boyunda 97 kilodayım. çocukken çok zayıf bir çocuktum. 7. sınıftan itibaren yavaş yavaş kilo almaya başladım. lise son sınıfa geldiğimde 55 kiloydum. boyum 1.50 lilere yakındı. adet görmemiştim. doktora gittim ve o günden beri hap kullanıyorum. bu haplarla birlikte kilom daha fazla artmaya başladı. üniversite 2. sınıfta annemi kaybettim. yaşadığım bu olay üzerine daha fazla kilo aldım. iki yıl önce 85 kilo oldum. 3 ayda 21 kilo vererek 64 kiloya düştüm. kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık yiyordum. öğretmenim öğlenleri okulda oluyorum o yüzden öğlede bir paket diyet bisküvi yiyordum. eve gelince saat 3 gibi bir meyve, akşamlarıda haşlanmış makara ya da haşlanmış tavuk ve yağsız tutsuz salata yiyordum ve akşam yemeğini 7 den önce yiyordum. yediden sonra asla bişey yemiyordum. günde 2 litre su içiyordum. haftada üç günde spor yapıyordum birer saat. 64 kilo olunca çok mutluydum. kendime güvenim gelmişti. ama daha sonra yaşadığım sorunlar yüzünden 2 yılda 98 kiloya çıktım. şimdi eskisinden daha da kötüyüm. artık dur deme vaktinin çoktan gelip geçtiğini biliyorum. bir haftada bir kilo verdim. ama diyet yapmadım. sadece üç gün yürümüştüm bir saat. arkadaşlarımla yürüyorumdum. ama havalar soğudu. tek başıma yürüyemem çünkü Erzurum'un bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum. bu imkansız. bir hafta önce diyet gruplarına katılmak istedim. grubunuzdan davet geldi. ama sitede yaşanan sorunlar yüzünden siteye giremedim. mesaj yazamadım. yarın diyetede başlıyacağım. bu kararda grubunuza davet edilmeminde ilgisi var. hep bahane bulup erteliyordum. sorumluluk duygusuyla daha dikkatli ve kararlı olurum diye düşünüyorum. desteğe ihtiyacım var. lafı çok uzattım galiba. şimdilik hoşçakalın.