Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalarcım canım bu yazmaya çalıştığım kaçıncı mesaj bilmiyorum.bitürlü bitiremedim.neyse şimdi yeniden yazıyorum.
öncelikle annenin mekanı cennet hz.muhammed komşusu olsun inşşalah.allah rahmet eylesin canım.bende annemi kaybetikten sonra kilo almaya başladım.bi ara verdim ama sonra yine çıktım senin gibi yani.bu yönden benziyoruz canım.
sakın ümitsizliğe kapılma .başlayınca gerisi geliyo inşallah.gözünde büyütme canım kilo vermeyi.ve hiç bişey içinde geç kalmış sayılmazsın.ne yani 120 kiloya felan çıkınca diyete başlamk mı daha iyi.zararın nereisnden dönersen kardır.bende geçen yıl bu zamnlar 96 kiloydum.aslında bende çok sıkmadım kendimi bakma tembellik ettim biraz.şimdiye çoktan hedefime ulaşmış olmam gerkiyodu.neyse.dediğim gibi sen sık sık gir ve paylaşımda bulun.inan burası insanı gr gr da olsa zayıflatıoyo.bak 2-3 gün sayfadan burdan mahrum kaldık feleğimizi şaşırdık yani.burası insana bağımlılık yapıyo ona göre.hadi canım göreyim seni...........
neyse aramıza hoşgeldin canım.

1.73 sende hoşgeldin aramıza. hep beraber vercez inşallah canım kiloları.sende inişliçıkışlı geçmiş hayatın.neyse bşi daha almamk üzere hep berber başarcaz inşallah. yeni sloganımız
.takıl bize kilon değişsiiinn.
yağlar gitsin
yeni ciciler gelsiiiiinnnnnnnnnn
kıskananlar çatlasınnnnn..hihoyyythihoyyythihoyyyt

pirinç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sea yüz verme buna pirinç yok haşlayıp yogurt döküp yiyecek :oklava:
tamaaaaaaaaaaamm anladık.pirinç cısssssssssssssssssssssssss...
amanda amana yürüyüşlerede başlamış sporlarda yapıyomuşşşşşşşşşşşşŞeniz
yaaaaaaaaaa ne sandın.bundan sonra hergün bende yapcam inşallah.hele şu kızımn törenide bitsin ondan sonra gör beni.

kız napım 5 de kalkmıyımda eger erken kalkamazsam yürüyemem.. bizimkiler mutlaka sabah kahvaltı yapıp biri işe biri okula gidiyo öle kahvaltıda peynir zeytin iyiyp gitmez< benim oglan mesela bugün kalkıp biber kızartıım öle töreli olacak kahvaltıları.. eee cay koy kahvaltı hazırla yüryüşe cık bir saat anca yetiştiriyorum ...:içelim:
enerjine hayranım ya.maşşalh sana:nazar:.kaçta yatıyosun peki akşam.ben olsam 10da cuuup yatadım hee.sabah sekizde kalkıyorumda ona bile dayanamıyorum düşün.ama yatışlımda düşün artık.bak saat kaç oldu hala ayaktayım.

amaaaaaaaaaaaaaaan nolmuş bee böyle.siyah anla işte anacım.benim yazdığımda alıntı gibi görünmüş.tamamlı bölüm bana ait olan.gerisi siyaha işte anlayın.

sedacım tebrik ederim.allah sizi mutlu mesut etsin.ayyy gelinlikte nasıl yakışır fıstık gibi fiziğine senin tatlım
neslihancım geçmişi okuyorm hem de çok düzenli artık
buarada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz demek istiyrm

oh bee şöyle sabah acınca 5 sayfa ılerlemıs oku oku bıtmedıgını görunce neşem yerıne geldı valla yaa...

ıyı geldınız arkadaslar sayfa canlandı taze kan geldı ınsallah dahada canlanır...

sedacım madem hıcbırsey degısmeyecek sadece adı konacak derslerını etkılemesınde erkek arkadasın cok ıyı dusunmus sevdım cocugu afferım....

haysem hosgeldın canım anladık zaten bır sorun oldugunu...

kaptan gelde bak yenı arkadaslar geldı ne guzel oldu burası...

sıyahcım valla ben almıyım anacım sabah 5 te kalkıp bıber kızartamam herhalde ama tabı daha kızım kucuk okula baslarsa herhalde saat 3 te bıle kalkarım dımı haklısın valla...

kız tuba nasıl gıdıyor bacım hıc hafıflemıs gıbı hıssedıyormusun??????yaprak sarmaları noldu söyle bakayım????

aklımda kalanlara yazdım bıze gelınce annem geldı sagolsun kıza bakıyor...sesı kısık bıraz kızın ınsallah bugun duzelır yoksa gene doktora gıdıcez...offf bır turlu yaz gelmedı duzelmedı bu havalar...
aksam ben bıraz fazla kacırdım herhalde herkes cok zayıflamıssın dıyınce şımardım sucumu kabul edıyorum bugun yıne bastan aldım...işim yogun ama gelırım yıne öptum arkadaslar...

canlar hayırlı sabahlar a.s.
sıcak su içiyorum bakarken bu gün çok hahfif şeylerle idare etmeyi düşünüyorum kızlar dün arkadaş kahvaltıya çagırdı orda herşeyden fazlasıyla yedim yedikten sonra okadar pişman oldumki :a015: anlatamm en azından azcık azcık tabağıma alabilirdim:mymeka: ama ne gezer doyumluk yedim sonrada yatana kadar sadece 1 elma yedim

bugünde apartmanda çağırdılar kahvaltıya bahanem vardı Allahtan gitmedim birazdan pazara çıkıp bol salata havuç mavuç alıcam dün yediklerimi eritmem lazım :dance:

kızlar doktor bana supradyn vitamin hapı verdi düşük kalorili diyete takviye sizlerde kullansanız sonuçta vitamin

kız tuğba hani çizelgen senin ne yaptın geçen hafta verebiliyomusun

serincede gelmedimi halen ne halde acaba devam ediyomudur
hoşgeldin diyenlere teşekkür edrim inş bi sorun olmaz burdayım sengözlerimebaksanabolmadığım zaman zaten çok önemli birşey vardır -tatlicadiarzu-

günaydınlar herkese nasılsınız hanımlarr ben iyiyim çok şükür gece 3ekadar ders çalıştım oyüzden yeni uyandım..kahvaltı yaptım şimdi havuza gidecem gelince girerim
guleysa,destinam sağolun kızlar
hepiniz öpüldünüz öğlen burdayımm

hayırlı sabhlar.bende sıcak suyumu ,sirkeli suyumu içtim.ardıdanda 2 taane kuru kayısı yiyip üstüne 2 bardak daha sıcak su içtim.şimdi burda biraz durup sonra ev toplıycam.ve sporr .egzersiz ve yürüyüş yapcam.öğleden sonra yokum.bugüğn tefsir günümüz.oaraya gidicem.akşama gelirim.
ha aklımdayken sorayım şu titreşimli bele takılman keömerler varya.onları faydası oluyomu.arkadaşım almışda.bana dedi sen de al diye.ama bana pek inandırıcı gelmiyo o.nasıl zayıflatacak.ya nolur bilgisi olan söylesin.

gelelim sorulara.
destinaa dolmaları akşam eşim yedi.dün arkadaşım gelmişti bi tabakta oana koydum oyedi.anlıyacağın .kazasız bitti.
haysem geçen hafta bebnim için her açıdan hüsrandı.cumaretsi tartıda fazlasıyla fazlalık gördüm.ama ogünden beri bozmadan devam ediyorum canım.yarın tartılınca söylerim.akı karası ortaya çıkar yarın.böyle yapmamma rağmen vermediysem yuuuuuhhh bana.

haysem canım supradyn hapı iştah açıyor ama gece alınıp yatılırsa faydası olur.vitamin ihtiyacını karşılar.buarada bugün bol bol yeşil çay iç.madem dün kaçırdın bugün dikkat ette yansımasın yarına
baurada inşallah veririz yaa.vermediğim hafta motivasyonum azalıyor.

hayırlı sabhlar.bende sıcak suyumu ,sirkeli suyumu içtim.ardıdanda 2 taane kuru kayısı yiyip üstüne 2 bardak daha sıcak su içtim.şimdi burda biraz durup sonra ev toplıycam.ve sporr .egzersiz ve yürüyüş yapcam.öğleden sonra yokum.bugüğn tefsir günümüz.oaraya gidicem.akşama gelirim.
ha aklımdayken sorayım şu titreşimli bele takılman keömerler varya.onları faydası oluyomu.arkadaşım almışda.bana dedi sen de al diye.ama bana pek inandırıcı gelmiyo o.nasıl zayıflatacak.ya nolur bilgisi olan söylesin.

gelelim sorulara.
destinaa dolmaları akşam eşim yedi.dün arkadaşım gelmişti bi tabakta oana koydum oyedi.anlıyacağın .kazasız bitti.
haysem geçen hafta bebnim için her açıdan hüsrandı.cumaretsi tartıda fazlasıyla fazlalık gördüm.ama ogünden beri bozmadan devam ediyorum canım.yarın tartılınca söylerim.akı karası ortaya çıkar yarın.böyle yapmamma rağmen vermediysem yuuuuuhhh bana.

benimde arkadaşım titreşim kemeri kullandı.faydasını gördü o canım.sıkılaşma sağlıyor.bana zararlı bir alet gibi geliyor yinede yaa.bütün organların yerinden oynuyor.ne bileyim göbek erisin derken organlara zarar olmasın.kaş yaparken göz çıkarmış olunmaz mı? bu benim kendi fikrim yanii

Kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız.81 kiloyum.nasıl bir grup çalışması bilgi verirseniz sevinirim.ben yeni kullanıcıyım

hıımmm sağol güleysacım.bvana da öyle geliyo ama kimdsede şikayet etmiyo ama.neyse daah bilgisi olan varsa söylesin lütfen.

haa haysem o supradyni bana hamileyken vermişti dr. ayy ben çok sağlıklı beslenmemme rağmen haftada 2 kilo aldım.ama yanında büyük şişede kan işlacıda içiyodum.günde 2-3 kez.sürekli haşlama ve 6 öğün şelkinde yiyodum ama haftada 2 kilo alıyodum.dr.doğumdan sonra açıkladı.eğer ben sana bu ilaçlardan dolayı kilo alıyosun deseydim.eminim sen içmeyi bırakacaktın.bende oyüzden söylemedim dedi.
ama yengem sadece supradyn kullandı o kilo almadı açıkcası.benim yanında kan ilacıda olunca ben oyüzden çok aldım heralde.

oooooooohhh ne güzel yaa takım doluyoo.becicğim takım kaptanımız gelsin o sana bilgi verir canım.
ya bencede serince tuğbanın yerine birinşi alalım.geleceği yok.1 aylığına demişti.oooooooo hiç gelmiyo.önceden ablasından felan girerdi.şimdi hiç gelmiyo.msnsde hiç açılmıyo.o gelinceye kadar mezun veririz zaten.o zamnda o girer bence.benim fikrim bu.

Slm kızlar ben geldım-tatlicadiarzu-
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
cocuklar bugun bırazdaha ıyıler cok sukur..
bugun lapa dıyetı yapmaya karar verdım bakalım, sabah sıcak lımonlu su ıctım ve bır bardak kahve sımdı lapam pısıyor sonra onu yıcem salatayla...
bı gecmıse bakayımm neler yazmıssınız-tatlicadiarzu-

yenı arkadaslar aramıza hosgeldınız, ınsallah hep bırlıkte hedeflerımıze ulasacagız..
Sedacıgım Allah mesut etsın canım ama once okulunu bıtırmen daha ıyı tabııı

yenı arkadaslar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzz

s2000 tekrar gecmıs olsun anacım benımkıde hasta sorma....

neslıhan okudun kayboldun hayırdır?

tuba ben ınanmam kardes kemer falan hıkaye ....bogazını tutcan spor yapcan o kadar...

ya kızlar bir arkadaşım vardı 1 yıldır bebek istiyordu.klomen tedavisi başladı.1.tedavisi sonuç verdi.onun için çok sevindim ama kendim için çok üzüldüm benim malesefki 6.klomen tedavim ve gelecek ay artık bana aşılama yolu görünüyor malesef ki :(((

Back
X