- Konu Sahibi Pinarbartu
- #7.481
evet çok dogru uzakta oldumu aklın hep orda umarım iyi haberler alırsın:Saruboceq:
çok teşekkürler canım inşallahh:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok dogru uzakta oldumu aklın hep orda umarım iyi haberler alırsın:Saruboceq:
herkes sporda herhalde ben şuan çalışıyomda yoksa bende olmayabilirdim.neysebakalım bugün neler yapmışım.neler yemişim.valla sabah 1 küçük krep yedim.sakın kızmayın çalıştıgım için evde pek kahvaltı yapamıyorum.eh çocuklara uydum işte .çok az domates salatalık peynir. ögle yemegi küçük kase yogurt yedim.yarım elme 4 erik 4 yenidünya ama ara ara ,akşam yemeginde 1 küçük kase çorba salata
sabah 20dak bisiklete bindim.10 dak steper yaptım birazda kendi kendime hareketler falan işte.ama şuan nöbette naparım sabahı nasıl ederim bilemem umarım bişiler kaçırmam.canım felaket bişeyler istiyo.mmmmmmmmmm dondurma çikolata falan .yaaaaaaa regli dönemimdeyim ya ondan 1 2 gün bi atlatsam.zaten elim ayagım çok ödemli.biberiye mate yeşil çay karıştırdım demledim .onu içiyorum şuan .oooooooooof bi sabah olsa..........................
evet haklısın ama işte ne yapayım dedim ya temmuz başına kadar baya vermem lazım enaz 10 kilo hiç olmazsa 90 olurumtebrikler canım gayet iyi yemişsin birde spor yaparsan çok rahat verirsim ama öğlen yada akşam 1dilim ekmek felan ye canım yoksa verdiğin kiloları çabuk geri alırsın
slm kızlar ben geldim... evde tekim hemen actım burayı sabah yemedim öglen yemedim.. ama şimdi geberene kadar yemeyi düşünüyorum.. şu an size aglayarak yazıyorum.. neyseki dedesi oglumu bugün köye götürmüştü... vete tahliller berbat.. kafam ugulduyo en son doktorun tümör oldugunu sölemesi ile yıkıldım.. galiba paratesi tümör markırlarınamı parcamı alacaklarmış bilmiyorum cıktım doktotun yanında.. zaten doktor filme bakıpta aaaaaaa demesiyle anlamıştım kötü bişey oldugun.. neyse genede saglık olsun diyorum.. bana dua edin eger pazartesi bir iki işlem yapılacak onun sonucunda tümörün iyimi kötü huylumu oldugu belirlenecek.. eger kötüyse hastalıgın adı ne biliyorsunuz degilm..
neyse ben cıkıyorum kafam duman.. bilmiyorum gelirmiyim gelem<zmiyim.. ama bana biraz zaman tanıyın.. görüşmek üzre hepiniz kendinize ii bakın
tuğbacım hoşgeldin canım geçmişi okuyorsun sanırım, herşey karışık benimde canım sıkıldı çok inşallah herkes en kısa zamanda eskisi gibi olur allah herkese şifa versinn
iyi akşamlar arkadaşlar
ben bugün neler yedim onu yazayım
kahvaltıda beyaz peynir, 3 tane yeşil zeytin, domates ve salatalık yedim.
öğle yarım paket diyet bisküvi ve erik yedim.
akşam bir kase çorba içtim, 2 kaşık sebze yemeği yedim.
2,5 litre su içtim şu ana kadar.
burdan bir video buldum. biraz sonra videodaki hareketleri yapacam. yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum. inş bir sorun çıkmaz. ev arkadaşlarımı kandırmam lazım yoksa tek başıma yürüyemem.
bir konuda fikrinizi almak istiyorum. birkaç arkadaşımı kandırıp biber hapı siparişi verdik iyi mi ettim, kötü mü ettim bilmiyorum. iştahı kesiyormuş o yüzden almak istedim. sizin fikirleriniz nedir bu konuda? öğrenmek istiyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar
ben bugün neler yedim onu yazayım
kahvaltıda beyaz peynir, 3 tane yeşil zeytin, domates ve salatalık yedim.
öğle yarım paket diyet bisküvi ve erik yedim.
akşam bir kase çorba içtim, 2 kaşık sebze yemeği yedim.
2,5 litre su içtim şu ana kadar.
burdan bir video buldum. biraz sonra videodaki hareketleri yapacam. yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum. inş bir sorun çıkmaz. ev arkadaşlarımı kandırmam lazım yoksa tek başıma yürüyemem.
bir konuda fikrinizi almak istiyorum. birkaç arkadaşımı kandırıp biber hapı siparişi verdik iyi mi ettim, kötü mü ettim bilmiyorum. iştahı kesiyormuş o yüzden almak istedim. sizin fikirleriniz nedir bu konuda? öğrenmek istiyorum.
aynalar canım biber hapı dediğn ne.biraz açarmısın.bende elma kromu merak ediyorum doğrusu.
slm kızlar ben geldim... evde tekim hemen actım burayı sabah yemedim öglen yemedim.. ama şimdi geberene kadar yemeyi düşünüyorum.. şu an size aglayarak yazıyorum.. neyseki dedesi oglumu bugün köye götürmüştü... vete tahliller berbat.. kafam ugulduyo en son doktorun tümör oldugunu sölemesi ile yıkıldım.. galiba paratesi tümör markırlarınamı parcamı alacaklarmış bilmiyorum cıktım doktotun yanında.. zaten doktor filme bakıpta aaaaaaa demesiyle anlamıştım kötü bişey oldugun.. neyse genede saglık olsun diyorum.. bana dua edin eger pazartesi bir iki işlem yapılacak onun sonucunda tümörün iyimi kötü huylumu oldugu belirlenecek.. eger kötüyse hastalıgın adı ne biliyorsunuz degilm..
neyse ben cıkıyorum kafam duman.. bilmiyorum gelirmiyim gelem<zmiyim.. ama bana biraz zaman tanıyın.. görüşmek üzre hepiniz kendinize ii bakın