Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ögle yemeginde 2 yemek kaşıgı et 2 yemek kaşıgı nohut yedim.1 yemek kaşıgı irmik helvası yedim.tatlı olarak çok sayılmaz herhalde dedim ya zaten çayları şekersiz içiyom. 1 saat sonra elma yemeyi düşünüyorum. şimdilik bu kadar görüşürüz..........

canım mutlaka sabah kahvaltısı yap.diğer öğünlerden çok daha önemli.atlama bence

buarada sibelcim ben yüzde hesaplamaya baktım öğrendim cuma sana yardım ederim zaten mezun olacağım ama uygun olursam yani burda olursam her cuma gene yardım ederim canım nesli gelene kadar
tamam canım dusundugun ıcın tesekkurler
bu hafta kesın mezun olmakmı ıstıyorsun-tatlicadiarzu-
herkese selamlar..
öncelikle herkesten teker teker cok özür diliyorum giremedim 2 haftadır lütfen kusura bakmayın ama babam internet baglantısını kapattırdı sınava kadar.. benim haberim bile yoktu o yüzden sizide haberdar edemedim cok cok özür dilerim gercekten..
sanırım bi kac kisi gelmiş belki de benim yerime de vardır haklısınız..
suan internet kafeden yazıyorum..
tekrardan kusura bakmayın özlücem sizleri.. cok yardımcı oldunuz bana sanırım artık cıkmam gerekiyo takımdan ki cıkmasam bile zaten diskalifiye olucam haftaya
hersey icin tesekkürler sizin sayenizde bu kadar kiloyu verebildim umarım tek basımada devam ettirebilirim..
herkese bol kilo vermeler diyorum gecmisi okuyamadım umarım kimsede bi sıkıntı yoktur
tekrardan özür dilerim..
hoscakalın..
dogrusu merak etmıstık senı bu kız haber vermeden nereye gıttı dıye, ne bılelım babanın ınternetı kapattırdıgını degılmı canım haber verdıgın ıcın tesekkurler
neyse sen derslerıne calıs ınsallah sınavın basarılı gecer canım hersey gonlunce olsun...
sınavdan sonra yıne beklerız senıkaydirigubbakcemile5
ögle yemeginde 2 yemek kaşıgı et 2 yemek kaşıgı nohut yedim.1 yemek kaşıgı irmik helvası yedim.tatlı olarak çok sayılmaz herhalde dedim ya zaten çayları şekersiz içiyom. 1 saat sonra elma yemeyi düşünüyorum. şimdilik bu kadar görüşürüz..........

irmik helvasını yemesen daha ıyıymıs ama artık aksama hafıf bırseyler yersın sende canım-tatlicadiarzu-

kızlar bende sabah buraya yazdık sonra dısarı cıktım cocugu arabasına koydum dolastım 2 saat, sabah bırsey yememıstım gelınce cok acıktım gozum bırsey gormedı 3dılım borek yedım fanta ıctım sonra bır pudıng yedım sımdı cok pısmanım yedıklerım ıcın napcam ben yaaa offffff aksam bırsey yememem gerekıyor-tatlicadiarzu-

hayretle okuyorum.....nasıl bu kadar spor yapabiliyon:nazar: şu mekik bizim bildigimiz mekik mi 100 tane haaaaaaaa:1shok::1shok::1shok:

canım sende hergün 1saatle başlarsan bir süre sonra arttırmak istersin zaten hepimizin böyle yapması lazım yoksa yer yemez geri alırız verdiklerimizi..evet bildiğimiz mekik 50-50 2set yaptım arada 2dk bekledim

buarada ben okuldan yeni geldim pazara gidip biraz meyve alacam üşenmezsem tabi yalnız başıma pazara gitmeyi hiç sevmiyorumda -tatlicadiarzu-

ben gıttım elma armut aldım yagsız sut aldım geldım ...

100 mekık bende cekemıyorum ama zamanla oluyor tabı sımdılık 20 de kalıyorum :)

kızlar bende sabah buraya yazdık sonra dısarı cıktım cocugu arabasına koydum dolastım 2 saat, sabah bırsey yememıstım gelınce cok acıktım gozum bırsey gormedı 3dılım borek yedım fanta ıctım sonra bır pudıng yedım sımdı cok pısmanım yedıklerım ıcın napcam ben yaaa offffff aksam bırsey yememem gerekıyor-tatlicadiarzu-

masallah canım bısey yememıssın...1000 kalorı vardır aksama 1 saat daha spor dıyorum sana ve bol meyve su...

spagot böyle ayrılman kötü oldu gerçekten neyse siz eniyisini bilirsiniz tabi sınavındada başarılar
sibelcim buhafta mezun olayım diyorum çünkü sonraki hafta çok büyük ihtimal giremicem birde artık kilo vermek istemiyorum bu halimden çok memnunum hiç fazlalığım kalmadıki boyum uzun kemiklerim kalın oyüzden ağır tartıyorum 58e inmemem gerekiyormuş, sadece sporla kilomu korumak istiyorum burda kalmam saçma olur yerime birisi girsin ben gelince gene hergün ne yaptığımı yazarım burdan ayrılmam sporlarımı felan yazarım canım

canım neden sabah birşey yemedinki çok kötü yemişsin hem çok kalorili sağlıksız birde hepsi artarda hergün birini ye bari..bence gazlı içecek içmeyide tamamen bırak ben aylardır içmedim hiç canımda istemiyor dışarıda yesemde ya ayran ya su içiyorum yemeğin yanına,evdede greyfurt suyu sıkıp içiyorum..yürüdüğün 2saat gitmiş destinamın dediği gibi şimdi 1saat aralıksız ya yürüyüş ya egzersiz kurtarır bunu buhafta aldıklarını vermen lazım hihoyyyt

canım sende hergün 1saatle başlarsan bir süre sonra arttırmak istersin zaten hepimizin böyle yapması lazım yoksa yer yemez geri alırız verdiklerimizi..evet bildiğimiz mekik 50-50 2set yaptım arada 2dk bekledim

sen çıkma nolur.. en azından sıksık yazda yaptıkların bende biraz örnek alırım.

benim en büyük sorunumagzıma aldıktan sonra duramıyorum.eskiden yani 3 sene evvel 120 iken yaniyemek hazırlarken de ,yemekten sonra masayı toparlarkende ne kadar tok olsam da yinede yerdim.3 senedir o alışkanlıgımı bıraktım.şimdi yemekte kendime duuuuuuuur diyemiyorum.tabagıma azda alsam ekleme yapıyorum.eh yavaş yavaş oda gidecek. birde dedim ya 2 çocuk var.tabaklarını bitirmiyorlardı.dökülmesin diye hoooooooooop benim mideye.yani bir nevi temizleyici yada geri dönüşüm kutusu diyelim.ama bu geri dönüşüm bana tartıda 3 lü rakamlarda bedenende vıcık vıck yag olarak dönüyo....artık onlarada az koyuyom nasıl olsa yemiyolar.

kızlar sedanın msnden eskı ve yenı halını gördum resmen öncekı halının yarısı kadar olmus...ınsan onu görunce yemek ıstemez herhalde o kadar özenır yanı... :)))

tekrar tebrık edıyorum kendısını...

eve gelirken merdivenlerde aklıma dünden kalan mozaik pastası geldi.valla kimsede yok evde kim bilcek demi amakötükedihüso git şeytan hımmmm kafamı karıştırma seni seni.....:oklava::oklava::oklava:hemen 1 büyük bardak su içtim.:içelim:şimdi 2. si elimde.ohhhhh canıma degsin.istedigin olmadı demilaelaelaelaelae ben arkadaşlara nasıl hesap veririm cumaya 99 olmazsam demi ama.:uhm:

slm herkese, ben çok üşüyorum ya eskiden hiç üşümezdim. rejimden dolayı galiba ısınamıyorum. okulun odunu bittiği için artık sobaları yakmıyoruz. bugün dondum. bu sabah tartıldım. 94.1 olmuşum. okuldan geldim tekrar tartıldım. 94.8 çıktım. artık kilo çizelgemi 95 yapabilirim. kilo vermeye başladım ama ben bunun hemen olmasını istiyorum. bu imkansız bunu biliyorum. inş o günlerde gelecek.

benim en büyük sorunumagzıma aldıktan sonra duramıyorum.eskiden yani 3 sene evvel 120 iken yaniyemek hazırlarken de ,yemekten sonra masayı toparlarkende ne kadar tok olsam da yinede yerdim.3 senedir o alışkanlıgımı bıraktım.şimdi yemekte kendime duuuuuuuur diyemiyorum.tabagıma azda alsam ekleme yapıyorum.eh yavaş yavaş oda gidecek. birde dedim ya 2 çocuk var.tabaklarını bitirmiyorlardı.dökülmesin diye hoooooooooop benim mideye.yani bir nevi temizleyici yada geri dönüşüm kutusu diyelim.ama bu geri dönüşüm bana tartıda 3 lü rakamlarda bedenende vıcık vıck yag olarak dönüyo....artık onlarada az koyuyom nasıl olsa yemiyolar.

canım bendede o sorun var...ne yazıkkı tabakta bırakınca dökunce gunah dıye zoruma gıdıyor ...bırde öyle görduk evdede 3 kısı olunca ertesı gune kalıyor...oysakı bekarken ev kalabalıktı hıc yemek artmazdı o zaman ben 65 kıloydum...su an 76 yım yanı 10 kg kadar fazlalıgım var...en guzelı oturup yememek sanırım yada yalnız yemek...

slm herkese, ben çok üşüyorum ya eskiden hiç üşümezdim. rejimden dolayı galiba ısınamıyorum. okulun odunu bittiği için artık sobaları yakmıyoruz. bugün dondum. bu sabah tartıldım. 94.1 olmuşum. okuldan geldim tekrar tartıldım. 94.8 çıktım. artık kilo çizelgemi 95 yapabilirim. kilo vermeye başladım ama ben bunun hemen olmasını istiyorum. bu imkansız bunu biliyorum. inş o günlerde gelecek.

harıka gıdıyorsun canım....ne guzel kılo verıyorsun tebrık ederım senıde...en önemlısı sabır...uzun vadede ve duzenlı vermek ve hayat bıcımı halıne getırmek...

eve gelirken merdivenlerde aklıma dünden kalan mozaik pastası geldi.valla kimsede yok evde kim bilcek demi amakötükedihüso git şeytan hımmmm kafamı karıştırma seni seni.....:oklava::oklava::oklava:hemen 1 büyük bardak su içtim.:içelim:şimdi 2. si elimde.ohhhhh canıma degsin.istedigin olmadı demilaelaelaelaelae ben arkadaşlara nasıl hesap veririm cumaya 99 olmazsam demi ama.:uhm:

çok iyi yapmışsın şeytana uymamak lazım. şimdi evde misafir var kızlar çayla bişeyler yiyorlar bende kaçtım odadan.

Back
X