- Konu Sahibi Pinarbartu
- #12.641
şu sigara yasağı vurdu bugün kafama napçaz biz sokaklaramı dökülcez sigara içmek için
sorma canım biz yangın merdivenine çıkıyoz zaten 1 yıldır etrafıda üstüde açık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu sigara yasağı vurdu bugün kafama napçaz biz sokaklaramı dökülcez sigara içmek için
TEGO VERDİĞİN KİLOLARI GERİ ALMAMAN ÇOK İYİ ESKİ HALINI VE YENİ HALINI GORMEYI COK İSTERDIK BİZİ BİRAZ ÇATLATSANA YAAA SENİ ÖRNEK ALICAZ İNŞŞ BENDE ŞİMDİ SPORA YAZILACAGIM AMA BENIM BURADAKILER HEP BODRUM KATINDA HİÇ HOŞLANMIYORUM AMA MECBURUM YURUYECEK YER BILE YOK AKSAM EVE 8 DE GELIYORUM SABAHTA 07:00 CIKIYORUM EVİME HASRET YAŞIYORUM İNANKİ BEN SENİ YENİ GÖRÜYORUM İRTİBATI KOPARMAYALIM ONCA KİLOYU VERMİŞSİN 64 DEN 59 MU ZOR GELIYOR HA GAYRET COK AZ KALMIŞ TEBRİKLER![]()
1.73 SOHBETTE DEGILIM BEN ARADA KALKIYORUM YERIMDEN BIDE YENI MESAJLARI GORMEK ıÇıN SAYFAYI YENILEMEK GEREKIYOR ONUDA UNUTUYORUM MSJLARINI YENI GORDUM ELı SOPALI HATUN KIZMAkaydirigubbakcemile3
KIZLAR 16:30 DA GALETA PEYNİR YEDİM AMA ŞİMDİ MİDEM BULANIYOR İLK GÜN DİYEMİ ACEP?
ŞİMDİDE EVE 1 SAATLİK YOLUM VAR YOLDA KÖTÜ OLMAM İNŞ EVE GİDİNCE YAZARIM AKŞAM MÖNÜSÜNÜ :bbo:
vallaha tebrik ederim cok fena dejarj ettin beni sen kiz ayy harikasin daha ne verecenki senn eminim harika bir goruntun vardir
süpersin hedefimde sen varsın ...senin azmin örnek olacak banakaydirigubbakcemile5
selam hanımlar ben geldim yarın sınavım var umarım hallederim okulun uzamasını hiç istemiyorum benimkini geçtim korayınki benim yüzümden uzamaz inşallah buarada ilginiz ve başarı dilekleriniz için çok sağolun kızlar çok özledim sizleri buhafta biraz canlanmışsınız galiba karpuz diyeti felan yapanlar var umarım iyi sonuçlar alırsınızhepinize güveniyorum kışa kadar halledersiniz bu işi..yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgelmişler geldiğimde bol bol sohbet edip onlarlada kaynaşırız umarım öpüldünüz
herkes hala tatilde galiba bizim eski gruptan neslihan, destinam, aynalar, 1.73 ve nazco burda yanlış hatırlamadıysam unuttuğum varsa kusura bakmasın kolay gelsin kızlar kendinize dikkat edin
ben geldim :jeyyar:
ben yokken geliyosunuz ben tek kalıyorum sonra kafamçokkarıştı
neyse akşam 6 gibi mercimek çorbasıyla 2-3 kaşık kuskus yedim cokacimcoook şimdi de form çayımla galeta yicem kaydirigubbakcemile3ooff çok canım sıkılıyo ya kimse yok sohbete giriyorum yine gebelik laelaelaelaelae
tşkkr ederm cnm =)) uğruorum grubunuza bişiy olursa yazablrsn özelimde açık
ayy saol =)) kızlarr düşünn ki bn şu an 17 yaaşındaım 2 sene öncesnde 15 yaşındaydım bn bunları bu yaşımda başarabiliorsam herkes yapablr bunu demeee...hiç bi zman pes etmein.hep birlkte vericez bu kilolarıı
ablacım bu ara girsem de geri çıkıyorum artık kimse kalmadı anca gebelikten konuşuyolar :umursamaz:offffffffffffffffff bıktım şu sohbetinizden ben giremiyom anam:umursamaz:
BİRAZ GEÇ OLDU AMA GELDİM KOCAMIN BUTUN ISRARLARINA RAĞMEN KEBAP YEMEDİM KIZLAR BIR BARDAK SU İÇTİM YEMEK DE YIYEMEDIM ŞİMDİ BİRAZ KURU KAYISI YIYEYIMDE TUTSUN BARİ HERKES UYUDUMU NEREDESINIZ NEYSE SABAH GORUSMEK UZERE İYİ GECELER![]()
iyi geceler bacular
ben yedim yemekten bamya yedim sırf karpuz yiyecektim yaaaaa söz yarın yapcam:kedi:
domination slm nasılsın güzelim kaydirigubbakcemile3