Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

destinam nasilsin guzelim nasil gidiyor bende karpuz diyeti dedim ama biraz once dayanamadim ya biraz yedim ama aksama insallah karpuzla gecirecegim

ıyıyım neslıcım....sabah bısey yemedım 11 de kellogs atıstırdım saat 1de karpuz yedım ıkı dılım ve bır dılım peynır...kendımle cok savaş verdım yemek yememek ıcın gıttım geldım gıttım geldım en sonunda karpuz yedım cok sukur...sımdı sıra aksamda....aksamda yersem peynırle benım ıcın super olucak...aslının dedıgı gıbı cumaya kadar yapsak barı...benım nıyetım rekor kırmak degıl vucut temızlensın şişlikler gıtsın....

slm kizlar ne kaynatiyorsunuz bakalim
hursultan hosgeldin canim
yanliz onceden anlasalim paylasimda cok bulunan takima aliniyor bazi kurallarimiz var haber verim dedim gecende yazmistim bir daha ugramadigindan okummamissindir diye dusundum

YOK YOK BEN HERZAMAN BURDAYIMDA DİYETE BASLAMADIGIMDAN YAZMIYORDUM ŞİMDİ İNŞ HEPBİRLİKTEYİZ SU İÇSEM YAZICAM zemuszemus

selam nabersiniz
ben hafta sonu kaçamaklarından sonra bu gün eski sisteme geri döndüm
sabah 1 fincan form çay 1 armut
saat10 yarım simit peynir
2, 00 gerikalan yarıları
birazdan bir şeftali yiyeceğim
akşam üstü 3 4 yulaflı bisküvi yiyeceğim
akşam eve gidincede karpuz ve salatalık
inşallah sürprizler çıkmaz bu hafta hep bunları yemeyi düşünüyurum
bu benim klasik günlük yemeğim olsun

MAASALLAH O KILODAN BU KILOYA TEBRIK EDERIM SENİ NE KADAR ZAMANDA VERDİN BU KILOYU?alkisalkisalkis

2007 yaz 3 ay spor yaptım 102 den 86 a düştm ramzan da da 3 kilo verdm ve tüm sene öle gitti

2008 yaz 2 ay spora gittim 83 den 70 oldm tüm sene böle gittii

2009 yaz yane bu yazda 2 ay spora yazıldm daha 1 ayını doldurdum 70 den 64 e düştm..

hedefm 59 olmak ama bundan sonrasıı bayaa zor

2007 yaz 3 ay spor yaptım 102 den 86 a düştm ramzan da da 3 kilo verdm ve tüm sene öle gitti

2009 yaz yane bu yazda 2 ay spora yazıldm daha 1 ayını doldurdum 70 den 64 e düştm..

vallaha tebrik ederim cok fena dejarj ettin beni sen kiz ayy harikasin daha ne verecenki senn eminim harika bir goruntun vardir

selam nabersiniz
2, 00 gerikalan yarıları

cok guzel desene sen bu haftada iki kilo verirsin hadi bakallim hayirli olsun suprizlerde cikmasin be guzelim

hangı marka ve elektrık tuketımı fazlamı onu sorcaktım bende alıcam kurban bayramı gelmeden arastırma yapıyorum...karar veremedım

nazco hosgeldın....

slm kızlar

hursultan hosgeldın bende marttan berı burdayım son 1 aydır cok kötu gıdıyorum basta cok ıyıydım...

sızde hosgeldıız kızlar nabersınız..

aynalar bende karpuza basladım cumaya kadar bıraz fazla olmazmı yaaww??

2 kg vereyım bu hafta zıl takıp oynucam :))))

ay amin inşallah 2 şer kilo versek takımcak süper olur

selam nabersiniz
2, 00 gerikalan yarıları

merhaba nazco naber kız ..
koptuk anam bu haftada toparlanalım artık güzel başlamışsın..opuyorumnanaktan

süpersin hedefimde sen varsın ...senin azmin örnek olacak banakaydirigubbakcemile5

şişt nere gittiniz valla başlıycam ha bide sohbet odası buldunuz başımıza...anam tek sayfada toplanamıyoduk..
bide sohbete kaçarsanız ooooooooooooooooooo

sabah 3 eti form az miktarda lor peynirli salatalık domates baharatla karıştırdım...çay şekersiz..
saat 11 de 4 kiraz 5 kayıısı yedim ..
ögle 5 y.k. kuru fasulye
1 kase cacık yedim..

saat 14 de 2 y.k. kadar dondurma yedim
saat 16 da 3 adet etiform..şimdi form çayı içiyom...
akşama yemekte kuru ve cacık var yine...armut getirmiştim küçük geceyede ondan yemegi düşünüyom..

hangı marka ve elektrık tuketımı fazlamı onu sorcaktım bende alıcam kurban bayramı gelmeden arastırma yapıyorum...karar veremedım

nazco hosgeldın....
hoşbulduk canım naber opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay amin inşallah 2 şer kilo versek takımcak süper olur

merhaba nazco naber kız ..
koptuk anam bu haftada toparlanalım artık güzel başlamışsın..opuyorumnanaktan

meraba canım nerdeydin kız sen sana bi cezada ben verim dondurma yok sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TEGO VERDİĞİN KİLOLARI GERİ ALMAMAN ÇOK İYİ ESKİ HALINI VE YENİ HALINI GORMEYI COK İSTERDIK BİZİ BİRAZ ÇATLATSANA YAAA SENİ ÖRNEK ALICAZ İNŞŞ BENDE ŞİMDİ SPORA YAZILACAGIM AMA BENIM BURADAKILER HEP BODRUM KATINDA HİÇ HOŞLANMIYORUM AMA MECBURUM YURUYECEK YER BILE YOK AKSAM EVE 8 DE GELIYORUM SABAHTA 07:00 CIKIYORUM EVİME HASRET YAŞIYORUM İNANKİ BEN SENİ YENİ GÖRÜYORUM İRTİBATI KOPARMAYALIM ONCA KİLOYU VERMİŞSİN 64 DEN 59 MU ZOR GELIYOR HA GAYRET COK AZ KALMIŞ TEBRİKLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X