Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ve en önemlisi spor...
herzaman bu bilinçte oluyom ama bi türlü düzene koyamıyom...
ben biliyom ki spor yapsam enaz 5 kilo daha zayıf görüncem ..çünkü çok mmmm ne diyeyim cıvıgım..yani sıkı degilim.....

1 ay kaldı mutlaka vermem lazım..
yaaa...sabretmem lazım...başarırım ben ya...
ne ki zaten7 kilo ....
o kadar verdikten sonra .. CADIARZU

b a ş a r ı r ı m...:oklava:

b a ş a r m a l ı y ı mkötükedihüso

kızlar öptüm hepinizi..
yarın görüşürükopuyorumnanaktan
iyi geceler
öpsün sizi melekleropuyorumnanaktan

günaydın bayanlar sabah aç karnına tartıldım 400gr vermişim sabah maydonoz saplarımı kaynattım ve içtim biliyorsunuz maydonoz sapı ödem söktürüyor cildi güzelleştiriyor ve bir kaç kuru kayısı birazdan çay gelecek kepek ekmegım olmadıgından eti form mısır patlagından yiyeceğim yanınada peynir ve domates.Demin iş yerinden arkadas geldi doğum günüymüş tatlı dagıttılar sabah sabah ama ben hakkımı arkadasıma verdım ah ah diyette olmak fedakarlık istiyor arkadaslar herkese güzel bir gün dilerim :lepi:

gunaydın herkesee

bende durdum durdum aksam bozdum valla....kepeklı tost yedım sonra pısman oldum...bugun sabah öglen yıne karpuz yemeyı dusunuyorum...

hursultan gunaydın baska bu kadar sıkma sonra bıkıyor ınsan ye ama az ye...

1,73 gunaydın canım sanada verırsın korkma yıne ıyısın az almıssın guzelım

seda hosgeldın canım ınsallh verırsınız derslerınızı...

aynalar sanada gunaydın canım olsun cumaya daha cok var karpuza devam

ben buralardayım ugrarım yıne

günydn kızlarr ya bn size bir şey sorucktım bnm buraya yazmamın bi sakıncası war mı?? gruptan olmama rağmen atlıorum her şeyee o yüzden sormak istedm bu arada hepinize günaydın

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnn
nasılsınız bakalımmmm
ben bişey yemedim daha
bügünkü menüm şöyle
sabah bir dilim karpuz
öğle bir dilim karpuz
akşam bir dilim karpuz
:roflol: delikafadulden :roflol:

nasılsınız bakalımmmm
ben bişey yemedim daha
bügünkü menüm şöyle
sabah bir dilim karpuz
öğle bir dilim karpuz
akşam bir dilim karpuz

kız aslı az degılmı birer dilim?

nasılsınız bakalımmmm
ben bişey yemedim daha
bügünkü menüm şöyle
sabah bir dilim karpuz
öğle bir dilim karpuz
akşam bir dilim karpuz

AYNALAR İNTİHARMI EDİYORSUN?:jeyyar:

günydn kızlarr ya bn size bir şey sorucktım bnm buraya yazmamın bi sakıncası war mı?? gruptan olmama rağmen atlıorum her şeyee o yüzden sormak istedm bu arada hepinize günaydın

BENİM İÇİN PROBLEM YOK TEGO HATTA BİZE ÖRNEK OLUYORSUN DİMİ KIZLAR:1hug:

KIZLAR ÖĞLEN YEMEGINDEN GELDIM ŞıMDı
2 ad. etiform
küçük kase çorba
3 kaşıık taze fas.
3 kaşık makarna
11:00 de yeşil çayımı içmiştim
şimdi bol bol su içiyorum

aslı bak sıtede karpuz dıyetı var oraya bak yanında bır dılım lıght ekmek var ben cok az peynırle yıyorum tutsun dıye ama 2 dılım yıyorum zaten bır dılım 90 kalorıymıs gunde 1200 kalorı almak lazım ben cok su ıcemıyorum aksama kadar arada bıseyler atıstırmam lazım sımdı olmazsa carsıya cıkıcam ıncır ve kayısı alıcam tekrar

etıformla makarnayı anlamadım? keske fasulyeyı 5-6 kasık yeseydın...yanında ayran ıcseydın daha ıyı olurdu canım afıyet olsun

etıformla makarnayı anlamadım? keske fasulyeyı 5-6 kasık yeseydın...yanında ayran ıcseydın daha ıyı olurdu canım afıyet olsun

kepek ekmegımı evde unutmuusm o yuzden tutsun dıye 3 kaşık makarna yedim fasulye ne yazık guzel degıldı fazla yıyemedım etiform mısır patlagı varya ondan bide çalıstıgım yerde market vs. yok o yuzden kısıtlıyım biraz evden getırmeye calısıyorum.

ben geldiimm opuyorumnanaktan 12de uyandığım için de demin kahvaltı yaptım 2 galeta, azıcık peynir, 1 bardak çay kaydirigubbakcemile2 şimdi de azıcık kavun yiorum :jeyyar:
uyandığımda tartıldım 80den azıcık az çıktı zemuszemus 79.9 galiba sırnaşık şey bugün de lapa diyetine başlayamadım ama yarın kesin yapıyorum cumaya kadar da inşallah 77-78 olurum :Saruboceq:
gece ben gitmişim siz gelmişsiniz ya aa benneyaptımki

Back
X