Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hemende cızelge degısmıs bakıyorum bız karpuza basladık dene ıstersen persembe gunude lapa yaparsın ınsallah cumaya verelım yoksa dıskalıfıye olcaz..

Hemende cızelge degısmıs bakıyorum bız karpuza basladık dene ıstersen persembe gunude lapa yaparsın ınsallah cumaya verelım yoksa dıskalıfıye olcaz..
karpuz diyetini bugün yapabilirim evet zaten bugün meyve-sebze yemeyi düşünüyodum kaydirigubbakcemile4

domination bu lapa diyeti nasıl bişi??

sabah öğle akşam filan hep lapa yiyosun sebze-meyve,çay serbest ama süt ve süt ürünleri,tuz,şeker yasak
burda da daha ayrıntılı olarak verilmiş http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/46460-2-gunluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html

kavun diyeti yapsam olur mu kaydirigubbakcemile2 evde karpuz yokmuş kavun var bi de 100 gram kavunun kalorisi 18,100 gr karpuzun kalorisi 19muş kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

hemende cızelge degısmıs bakıyorum bız karpuza basladık dene ıstersen persembe gunude lapa yaparsın ınsallah cumaya verelım yoksa dıskalıfıye olcaz..

destinam benim çizelgeden bahsedıyorsak evt 1 kilo almısım bide karpuz ve lapa gibi şok diyetler hoşuma gitmiyor bunun yerıne günlük yiyecegımı yerım ama sporumuda yaparım

kaydirigubbakcemile3 a.s.neslihancım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara... a.s. kaydirigubbakcemile3​

15986tbg7x06xbw.gif
617439jktoyxe48m.gif

529624dgtzmz33zzj.gif

kendime yeni bi diyet buldum hihoyyyt besin ayıklayarak zayıflama diyeti :jeyyar: 2 haftada en az 7-8 kilo veriliyomuş :jeyyar: haftaya başlıcam buna :lepi: inşallah işe yarar :Saruboceq::dance:

nasılmış bu diyet yaz hele bi :uhm:

1. Gün
Sabah Bir dilim karpuz ve bir dilim light ekmek
Öğlen 200 gram light yoğurt ve salata (istenilen miktarda)
Akşam Patates salatası; 150 gram patates, domates, biber, marul, soğan ve kimyonla hazırlanabilir.
Gece Cacık; 200 gram light yoğurt ve bir adet salatalıkla yapılmış.

2. Gün
Sabah Çay veya ıhlamur, mantarlı omlet; iki yumurta akı ve bir yumurta sarısı ile yağsız teflon tavada
Öğlen 250 gram karpuz ve bir dilim light ekmek
Akşam 200 gram biftek, balık veya tavuk göğüs ile salata
Gece İki adet salatalık

3. Gün
Sabah 250 gram karpuz ve bir dilim light ekmek
Öğlen Salata ve peynirli omlet; 30 gram beyaz peynir, iki yumurta akı ve bir yumurta sarısıyla yapılmış
Akşam Salata, light ekmek, zeytinyağlı fasulye; bir çorba kaşığı sıvı yağ kullanılarak hazırlanmış
Gece Cacık; 200 gram light yoğurt ve bir adet salatalıkla yapılmış
4. Gün
Sabah Çay veya ıhlamur, 60 gram beyazpeynir, domates, salatalık ve biber
Öğlen Çılbır; iki yumurta akı ve bir yumurta sarısı ile 200 gram light yoğurtla hazırlanabilir.
Akşam Salata ve 200 gram tavuk göğüs veya biftek sote (biber ve soğan eklenebilir)

5. Gün
Sabah Çay veya ıhlamur, istendiği kadar közlenmiş biber, salatalık ve bir dilim kızarmış beyaz ekmek
Öğlen 200 gram balık, tavuk göğüs veya biftekle salata
Akşam Salata, fırında veya güveçte yağsız türlü sebze; mantar, patlıcan, kabak, taze fasulye, domates, biber ve soğan kullanılabilir.
Gece 250 gr. karpuz

6. Gün
Sabah Çay veya ıhlamur, 60 gram iki kibrit kutusu ölçüsünde beyazpeynir, domates, salatalık ve biber
Öğlen 250 gram karpuz ve bir dilim light ekmek
Akşam Közlenmiş patlıcanla istenildiği kadar salata ve bir dilim light ekmek
Gece Cacık; 200 gram yoğurt ve bir adet salatalıkla yapılmış

7. Gün
Sabah Çay veya ıhlamur, iki adet haşlanmış yumurta
Öğlen Mantar sote, salata ve bir dilim light ekmek
Akşam 250 gram karpuzla bir dilim light ekmek
Gece Cacık; 200 gram light yoğurt ve bir adet salatalıkla yapılmış

domination yok kuzum ben sıkıntıya gelemem ne bu böyle benim bildiğim bir şey var oda yememek :jeyyar:

acıktımmmmcokacimcoook birazdan etiform peynir domates zamanıdır aç durmanın sonu yok metabolizmanızı yavaşlatmayın

domination yok kuzum ben sıkıntıya gelemem ne bu böyle benim bildiğim bir şey var oda yememek :jeyyar:

ben de hayatımda ilk defa bi listeye bağlı kalmayı planlıyorum bu sefer :jeyyar: inşallah işe yarar ya ama normal bi menü aşırı aç kalmam bu menüyle laelaelaelaelae

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

8.takımdaki arkadasım elimpiadan izinli olarak kopyaladım herkes okusun bana olabilir gibi geldi yapabilirmiyiz yada daha önce denedinizmi merak ediyorum eğer okeylerseniz çarşamba başlayalım derimbuyrunnnnnnnnn

Back
X