Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar hemen yazip cikacagim bugun gelemedim tam geldim komsum geldi hatta acik birakip gitmisim oyuzden kusura bakmayin bugun benim dogum gunum tebrige acigim tebrikleri alim lutfen
iste pastaydi suydu buydu misafirdi ugrastim durdum aksamada zor gelmem yarin gorusuruz artikin esime dogum gununde kosu banti al dedim ya bilmiyom sonra demisti insallah alir beni kirmazda hadiyin opuldunuz eli kulaginde gelir simdi sevgili kocacigim

allah seni bildigi gibi yapsın emikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız adam napsın şimdi ...
almasa istedigimi almadın diycen ..
alıp getirse ne yani beni kilolumu buluyon diycen vay zavallı adamkaydirigubbakcemile3

2.günüde devirdim akşam mönüsü ;
ızgara tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
az salata,domates
1 bardak ayran arkasından bol su
deminde aylardır yuzune bakmadıgım kondisyon bisikletime bindim 15 dk tepindim nede olsa ilk gün bacaklarım ağrıdı herkese iyi geceler

eh iyi sayılır canım umarım hırsın devam eder..kaydirigubbakcemile5

oooffff offfff :sinifsinif: ya keşke yemeseydim bi dilim yicektim. sayısını tam saymadım ama en az 2 dilim kek yedim mafoldumben yok yok bundan sonra ucundan azcık alıcam,tadına bakıp bırakıcam yok :olmaz:
ben böle arada bişey yiyince sonradan çok pişman oluyorum keşke yemeseydim diye nerdeyse ağlıycak gibi oluyorum ya midem şişti resmen o kadar yemişim ki mafoldumben senağlama benneyaptımki

2 dilimde mi miden şişti tabi dilimde göreceli bişey :olmaz:

şimdi gelelim bana ..sabah mesaiden gelince eşimle kahvaltı yaptık 1 dilim den az ekmek yarım yumurta .az peynir..
aslında saat 11 olmuştu tabi bu arada
ardından türk kahvesi
sonra evden çıkık terziye ugradık 2 kaprim vardı geniş onları daraltık.yeni kot almıştım boy ayarlaması yaptırdım..artık dar giymek istiyom..genişte insan kilo alıyo..
sonra fotografçıya gittik..saat 12 den 5 e kadar fotograf seçtik..digitaller için ve albüm için...of ..sigara yasagı var diye fotografçı arkadaş masaya çekirdek ...kayısı salatalık koydu..eee5 saat ne yedim bilmiyom...sonra anneme ugradım oda dondurma yedirdi...yemiycem desemde ..kızdı..çok zayıfladın yeter artık diye..yeni arkadaşlar bilmezler annemde kocamda daha fazla zayıflamamı istemiyolar
evde akşam çocuklara makarna ve çorba yaptım ..küçük oglanın 2 çatal kadar kalan makarnasını yedim...
arkasından puding yapmıştım..allahım büyük oglum zorla 2 tatlı kaşıgı yedirdi...
ya bi insanın çevresindeki herkesmi karşı olur bu kadar ya..mafoldumben
ee tabi şimdide form çayı..sen durma ugraş emoşum senin çevrendekiler bu kadar karşıyken:uhm:

neyse kızlar ben kaçtım..opuyorumnanaktangündüz giremezsem gece gelirim...sabah erken kalkıp spor yapcamopuyorumnanaktan

şimdi gelelim bana ..sabah mesaiden gelince eşimle kahvaltı yaptık 1 dilim den az ekmek yarım yumurta .az peynir..
aslında saat 11 olmuştu tabi bu arada
ardından türk kahvesi
sonra evden çıkık terziye ugradık 2 kaprim vardı geniş onları daraltık.yeni kot almıştım boy ayarlaması yaptırdım..artık dar giymek istiyom..genişte insan kilo alıyo..
sonra fotografçıya gittik..saat 12 den 5 e kadar fotograf seçtik..digitaller için ve albüm için...of ..sigara yasagı var diye fotografçı arkadaş masaya çekirdek ...kayısı salatalık koydu..eee5 saat ne yedim bilmiyom...sonra anneme ugradım oda dondurma yedirdi...yemiycem desemde ..kızdı..çok zayıfladın yeter artık diye..yeni arkadaşlar bilmezler annemde kocamda daha fazla zayıflamamı istemiyolar
evde akşam çocuklara makarna ve çorba yaptım ..küçük oglanın 2 çatal kadar kalan makarnasını yedim...
arkasından puding yapmıştım..allahım büyük oglum zorla 2 tatlı kaşıgı yedirdi...
ya bi insanın çevresindeki herkesmi karşı olur bu kadar ya..mafoldumben
ee tabi şimdide form çayı..sen durma ugraş emoşum senin çevrendekiler bu kadar karşıyken:uhm:

bacım herkes düşman bize herkes. benim ev arkadaşım beni çok desteklerdi kilo vermem için fazla kaçırsam kızardı tamam derdi engellerdi ama kendisi karşımda götürürdü delikafadulden

günaydınlar herkese geçen sayfalarda bi diyet kopyalamıstım ama kımse oralı olmadı:(((( sadece yağ yaktırıyormus tarifi diyetisyenden ben pazar ve pazartesi yapmayı düşünüyorum ayda iki kez çünkü.
Gelelim bu güne sabah tartıldım 600 gr daha uçmuş gitmiş toplamda 1 kg oldu 2 günde vücut suyunu attı diye düşünüyorum. birde grubumuz makarnayı pek desteklemiyor sanırım ama pirinçten az kalorili olduğu kesin kızlar.

sabah mönüsü:
1 dilim kepek ekmeği
peynir,domates
açık çay

Son düzenleme:
günaydın herkese nasılsınız kızlar umarım herkesler iyidir
neslihancım doğungünün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yılllara canım
destinam ve aynalar karpuz diyeti ne alemde canlarım aç düşüp gece yemediniz inşallah yahu sonra bir öğün yemek yeyince verdiğinizi alıyorsunuz yapmayın diyorum ama yemeye başlayınca duramıyoruz diyorsunuz ne deyim bilemedim
destinam sen spora başlamıştın devam ediyormusun şekerim birde gene su içemiyormuşsun arttırmaya çalış canım ben hala 3litre içiyorum
1.73 hoşgeldin canım tatil rehaveti çökmüş üzerine senin işin zor be güzelim kimse kilo vermeni istemiyor neden istemiyorlar anlamadım valla
yeni gelen arkadaşlardan domination ben 3gündür giriyorum canım kendime izin verdim deyip ya dondurma ya kek yiyorsun sonra pişman oluyorsun hadi dondurma daha masum ama kek 4dilim fena yani allahbilir kaç kaloriydi o tümgün doğru düzgün öğün öğün yemek yeseydin ancak o kaloriyi alırdın tatlım biraz dikkat lütfen bence öğlen aç kalma sanırım yaşında daha küçük doğru düzgün beslen abur cubur yeme ve akşam çorba felan iç sadece
hürsultan bencede çok mantıklı bir karar vermişsin bende 20kilodan fazla verdim 81kiloydum şimdi 59um aynen senin gibi yaptım normal yemeğimi yedim aburcubur hiç yok ara öğünlerde mutlaka yoğurt yada meyve yedim tabiki birde hergün 2saat kadar spor yaptım
şimdi istediğim kilodayım herşeyi yiyorum ama hala günde 1saat spor yapıyorum,hergün yeşilçay ve 3litre su içiyorum bunları ihmal etmeyin kızlar herkese kolay gelsinn öpüldünüz uğrarım gene

oooffff offfff :sinifsinif: ya keşke yemeseydim bi dilim yicektim. sayısını tam saymadım ama en az 2 dilim kek yedim mafoldumben yok yok bundan sonra ucundan azcık alıcam,tadına bakıp bırakıcam yok :olmaz:
ben böle arada bişey yiyince sonradan çok pişman oluyorum keşke yemeseydim diye nerdeyse ağlıycak gibi oluyorum ya midem şişti resmen o kadar yemişim ki mafoldumben senağlama benneyaptımki

ben sana demedimmi yeme diye:mymeka: bilirim çünkü bir dilimle kalamayız devamı gelir :olmaz:
neyse bol su içersin artık birde yerinde 100 kere hopla..ve 1 saatte yürü üzme o kadar kendini şekerkaydirigubbakcemile3

Back
X