Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar cepten girdim ay tatile cıkmadım sivastayım ama bu yaz tatile filan cıkmadım diye kendime tatil yaratıyorum kaydirigubbakcemile3 bu arada elma diyetini sakın yapmayın ben bıraktıktan sonra yine diyet menusu gibi yedim ama kilo aldım 79 olmusum mafoldumben metabolzmanızı bozmayn kızlar. :olmaz:

Kızlar cepten girdim ay tatile cıkmadım sivastayım ama bu yaz tatile filan cıkmadım diye kendime tatil yaratıyorum kaydirigubbakcemile3 bu arada elma diyetini sakın yapmayın ben bıraktıktan sonra yine diyet menusu gibi yedim ama kilo aldım 79 olmusum mafoldumben metabolzmanızı bozmayn kızlar. :olmaz:

ah ah sakalım yokki laf anlatayım dominoş bence sen spor yapmıyorsun kaydirigubbakcemile2

veee efsane geri döndüüü kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile4
hasretinize dayanamadım ay evde de tatil olurmu çocuk gibiyim valla güneş gözlüğü filan taktım odamda güneşleniyorum tül arkasından :roflol: çocuk gibi kendimi kandırıyom işte laelaelaelaelae
slm herkese
nazco sağol güzelim gidiyor işte manisaya sorunsuz dönecek inş :Saruboceq:
hürsultan sen benim yardımcın olacaksın kaptanlığa göz koyuyum deme :jeyyar:sengözlerimebaksanab
kızlar kaptan olunca aldığım bir kararı yürürlüğe koyacam herkesin hedefini 10 kilo azalttım. öyle beni bırakıp gitmek yok delikafadulden
aaa ne 10 kilosu zaten benim hedef 79di 65 yaptım keşke 70de kalsaydı sen 60 yapardın kaydirigubbakcemile3
fisfisfis
takımda kimse yokmu ben bu kızla ugraşamıyom artık:sm_confused:
ay ne uğraşması okuyun üfleyin diom kötü bişi mi dedim :umursamaz: :sinifsinif: :kızgın:
günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldim opuyorumnanaktan

bu hafta oluyorum kurtulamadın benden senin hedef 85 den 75 oldu :jeyyar:

valla özge elin oğlunu depresyona sokar benden söylemesi delikafadulden

gez güzelim, kendine gel. dikkat et kilo alıp gelme yoksa depresyondan kurtaramayız seni a.s
elin oğlunu mu depresyona sokucam sırnaşık şey siz yeterki isteyin o da olur :lepi: kaydirigubbakcemile3
bebiş nerelerdesin bakimmmmm çık ortaya dominoşşşş

dominoş 1-2 gün tatile çıktı..
depresyondan çıkamıyo bu kız...
neyse azcık rahatlasın bakalım..
dominoş yalancıktan tatile çıktı kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab
ah ah sakalım yokki laf anlatayım dominoş bence sen spor yapmıyorsun kaydirigubbakcemile2

ay sporla ne alaka onu çözemedim :bbo: off evde zaten bugün spor yapayım dedim o eski halimden eser yok eskiden evde spor yapmaya bayılırdım ama şimdi sıkılıyorum :umursamaz: bizde annemle karar verdik belediyenin spor parklarına gidip orda yapıcaz sporumuzu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4 off o elma bana yaramadı ki metabolizmamı bozdum eski halime geri gelirim inş kısa zamanda :Saruboceq:

ay canım sıkıldı sohbete mi girsem yoksa zemuszemus yok yok bu sefer girmicem sonra tüm manyaklar beni buluyo ya da ben onları kaydirigubbakcemile3

Bunalmışım dertlerden
Tatile ihtiyaç var
Haber gelmiş güneyden
Gidipte dönmemek var sositososito

O denizler, o sahiler
Hepsi de beni bekler.
O denizler, o kumsallar
Diskolar, barlarrrr :teytey:

Haydi kızlarrrr.
Hepsi de,
Hepsi de beni bekler
Teknede içkiler,
Hepsi de beni bekler :içelim:

Cebimde üç beş kuruş
Yeter de artar bana
Elimde bir gitar var
Kızlar etrafımda (oğlanlar diyelim:jeyyar:)

Sarışınlar, esmerler
Hepside beni bekler
Sarışınlar, kumrallar
Sabredin kızlar(oğlanlar :jeyyar:)

Ne oldu bana
Düş mü gördüm Allahım
İnanmak güç olsa da
Güzeller doldu etrafım(yakışıklılarr :jeyyar:)

Hepsi de,
Hepsi de beni bekler
Teknede içkiler,
Hepsi de beni bekler :içelim:
laelaelaelaelae sositososito

salı çarşamba perşembe cuma....sositososito
oh oh yanadan ....sositososito
perşembe akşamda nöbetteyim..allah izin verirse cuma sabah erkenden yazarım zemuszemus
kendimi süper motive hissediyom ya..:sm_cool:

tabii şamaroğlanını haşladın motive olursun tabi kaydirigubbakcemile3 ben yokken naptınız kızz benim yerime kim şamaroğlanı oldu kaydirigubbakcemile3

günaydın motivasyonum düştü kızlar haberiniz ola cuma kilo almışsam sorumlu sizsiniz :umursamaz:
kahvaltı:
1 etimek
peynir
domates
açık çay

ay sporla ne alaka onu çözemedim :bbo: off evde zaten bugün spor yapayım dedim o eski halimden eser yok eskiden evde spor yapmaya bayılırdım ama şimdi sıkılıyorum :umursamaz: bizde annemle karar verdik belediyenin spor parklarına gidip orda yapıcaz sporumuzu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4 off o elma bana yaramadı ki metabolizmamı bozdum eski halime geri gelirim inş kısa zamanda :Saruboceq:

sen sonradan anlarsın güzelim sorun değil:jeyyar:

Back
X