Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

domination
hursultan
usarem
butun takimlara gidip ben cok siiskoyum yarismada kaybettim buda beni cezam diyecek
cezaniz bu bayanlar kolay gelsin delikafaduldennaniknanik

kilo vermekten geçtikte aldıgı için dominoş her takıma 2 kere girip yazsın BEN ÇOK KıLOLUYUM ZAYIFLAMA YARIŞMASINDA KıLO ALDIGIM ıÇıN BANA VERıLMıŞ BıR CEZADIR BU diye

kiz oldum ya iste mezun sende gormuyonmu :delphin:

nesliş bizi bırakma kı....

domination
hursultan
usarem
butun takimlara gidip ben cok siiskoyum yarismada kaybettim buda beni cezam diyecek

kaptan etme tutma böyle cezamı olur.nolurrrrrr bu defa affet,bak haftaya yemeyip içmeyip çok kilo vericem.söz veriyorum.valla bu elma diyeti dominationa yaramadığı gibi banada yaramadı.bak söz haftaya çok kilo vercem.
hadi affettim.affetmezsende artık akşam yada yarın gider gezerim takımları napayım.kaderimse çekerim.kamyon arkası yazısından alıntıdır.

kazanan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum.öpüyorum hepinizi.iyi hafta sonları.opuyorumnanaktan

dün yine terzideydim 2 pantalon daraltmaya gittim...şuan 48 beden hatta kesimine göre 46 bile olur yani...
kışın aldıgım pantolonum vardı52 beden bide başka bi pantolonum ay terzim gülmekten yerlere yattı..
ellerimle tutmasam mal meydanda kalcaktı................:roflol:

yanlız ben ramazan başına kadar bitiremeycem herhal bu işi ama inanın var gücümle çabalaycamm........
bakalım 2 saat sporla ne kadar gitcek

domination
hursultan
usarem
abowww :1shok: anam etme tutma ben utanırım valla kaydirigubbakcemile4
kiz oldum ya iste mezun sende gormuyonmu :delphin:
anlamadım kız sen 65.1 olmuşsun 100 gr var da mezun oldun mu olmadın mı anlamadım ben kafamçokkarıştı
ama ben demistim bsatan cok fena bir ceza sizi bekliyor diye kendileri bilir valla verselerdi suna bak guya yarisa soktuk kizlari hepsi 200 gr gr vermisler :umursamaz:
aa ben o elma yüzünden mahvoldum mafoldumben
kız sen nasıl ögrencisin.....
matematigin kaç senin......Çok üzgünüm çoook
yanlış okumuşum yaa :sinifsinif: aman bende zaten sınavlarda hep yanlış okuduğum için puan gidiyor kaydirigubbakcemile3
kilo vermekten geçtikte aldıgı için dominoş her takıma 2 kere girip yazsın BEN ÇOK KİLOLUYUM ZAYIFLAMA YARIŞMASINDA KİLO ALDIGIM İÇİN BANA VERİLMİŞ BİR CEZADIR BU diye

kızz suss :olmaz: kötükedihüso :oklava: senin bna garezin var kilo almadım anam ben senin matematiğin kaç ya da düzgün oku ne biliyim benneyaptımki
kaptan etme tutma böyle cezamı olur.nolurrrrrr bu defa affet,bak haftaya yemeyip içmeyip çok kilo vericem.söz veriyorum.valla bu elma diyeti dominationa yaramadığı gibi banada yaramadı.bak söz haftaya çok kilo vercem.
hadi affettim.affetmezsende artık akşam yada yarın gider gezerim takımları napayım.kaderimse çekerim.kamyon arkası yazısından alıntıdır.

kazanan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum.öpüyorum hepinizi.iyi hafta sonları.opuyorumnanaktan
oofff offf :teselli: :çok üzgünüm:
dün yine terzideydim 2 pantalon daraltmaya gittim...şuan 48 beden hatta kesimine göre 46 bile olur yani...
kışın aldıgım pantolonum vardı52 beden bide başka bi pantolonum ay terzim gülmekten yerlere yattı..
ellerimle tutmasam mal meydanda kalcaktı................:roflol:

ii tebrikler sen bi kilo vereme bu hafta varya elimde çekeceğin varr :oklava:

kızlar ben çıkıyom.nöbetteyim ya ..
komşumuzun ablası trafik kazasından öldü..
4 yaralı 1 çocuk agır yaralıydı..
valla psikolojim yine alt üst oldu..
bu nöbetler beni bitirdi ..
neyse ortalık biraz sakinleşti diye geledim.ben çıkıyom gece fırsat olursa gelirim öpüyorum

kızlar ben çıkıyom.nöbetteyim ya ..
komşumuzun ablası trafik kazasından öldü..
4 yaralı 1 çocuk agır yaralıydı..
valla psikolojim yine alt üst oldu..
bu nöbetler beni bitirdi ..
neyse ortalık biraz sakinleşti diye geledim.ben çıkıyom gece fırsat olursa gelirim öpüyorum

Allah rahmet eylesin.yaralılara da Allah şifa versin :Saruboceq:

kızlar yine 3. olmuşuz :hooray: bu arada akrep baya kilo vermiş be ağzım açık kaldı :1shok: durun ben elmacıların topiğine bi uğrıyım -tatlicadiarzu-

kızlar akrep 1 haftada 64 den 55.6ya düşmüş yani 8.4 kg vermiş :1shok: :1shok: :1shok: valla ağzım açık kaldı :1shok: :1shok: :1shok:

ya bilmiyorum ama bizim metabolizmamız dayanmadı bence çünkü çok sağlılı bi diyet değil metabolizmamız bozuldu kafamçokkarıştı off ben elmadan nefret ettim ama ay bunları gördükçe şeytan diyorki yap ramazana kadar 1 hafta ver kiloları 70 ol kötükedihüso ama işte şeytan kaydirigubbakcemile3 1 haftada 8 kg versem ramazanda 10 kg alırım bu sefer daha kötü olur kaydirigubbakcemile3 aman neyse biz devam edelim bildiğimiz diyetlere ve spora kaydirigubbakcemile5

BEN KABUL ETMıYORUM CEZAYI ÇÜNKÜ OTURARAK VERMEDıM 700 GRAMI HATTA 1.4 KıLO VERDıM BU HAFTA ODA BENıM HATAM TABııı

BU ARADA EMOŞUM TEBRıK EDERıM CANIM ALT ETTıN BENııı BAŞARININ DEVAMINI DıLERıM SENıNLE YARIŞMAK GÜZELDıopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantebrik ederim neslicim allah bizede göstersin inşallah şu mezuniyeti gram gram biraz uzun süreceğe benziyorya neyse ama bizi brakmak yok ha ona göre hergün gel gene bi yere kaybolma ben biraz hüzünlendim bu mezuniyet işine opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tesekkur ederim guzelim tabiki biryere kayboldugum yok henuz benden kurtulmadiniz yani
valla bende huzunlendim ne yalan soyleyim belki yarim asirdir burdayim ya oyuzden bana dokundu biraz

kilo vermekten geçtikte aldıgı için dominoş her takıma 2 kere girip yazsın BEN ÇOK KİLOLUYUM ZAYIFLAMA YARIŞMASINDA KİLO ALDIGIM İÇİN BANA VERİLMİŞ BİR CEZADIR BU diye
kiz sende su kizla ugrasma bak sonra ben aliyom alimimi
ne kiz bu birakmakii ... cok merak ettim getir gerisini

:roflol::umursamaz:yok olur olur bal gibi olur sizd ebeni ciddiye alaydiniz alla alla dedim demi cok kotu ceza var diye oh olsun size
abowww :1shok: anam etme tutma ben utanırım valla kaydirigubbakcemile4
kötükedihüso hadi hadi utanma yerken utanmiyon demii
BEN KABUL ETMİYORUM CEZAYI ÇÜNKÜ OTURARAK VERMEDİM 700 GRAMI HATTA 1.4 KİLO VERDİM BU HAFTA ODA BENİM HATAM TABİİİ

BU ARADA EMOŞUM TEBRİK EDERİM CANIM ALT ETTİN BENİİİ BAŞARININ DEVAMINI DİLERİM SENİNLE YARIŞMAK GÜZELDİopuyorumnanaktan
anam itirazlar cogaldi valla
kiz almasaydin lahmacunlari gotururken dusunuvereydin yememen gerektigini aaa ben bilmem ceza cezadir hii yinede ben karsiyim istemiyom derseniz kendiniz bir ceza bulup gelin
simdi icinizden ulan su kiz mezun oldu daha gitmedi gitsede kirtulsak diyonuz demi hhahahaahahaaa gitmem cezanizi cekeceksiniz illaki

soyle ozaman bu kaybedenlere bir sans daha verelim vede bu hafta en az bir kilo veremek sartiyla affedelim eger haftaya veremezseniz bir kilo ama bu sefer gidersiniz takimlara ben siskoyum diye oldumu kabulmu yapabilecekmisin bir kilo verme isini

Back
X