canım sıcaklarda susuz oruç tutmak zor ama allah herşeyin bir kolayını verir eminim bir ayın nasıl geçtiğini anlamıyacağız bile bence izin konusunda sana katılmıyorum:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
eğer ipin ucunu kaçırırsak bu ramazan 3 kiloyla kalmaz canım vüvüt kaybettiklerini geri kazanmak için son gaz çalışacaktır eminim dikkat edip emeklerimiz boşa gitmesini önlemeliyiz emoşçum biraz gayret o yüzdende buraya daha fazla girip kilo verdiğimizi hatırlamamız gerekiyo bencekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
izine ayrılmıyalım canım sende fırsat buldukça gelirsin senin işin zor biliyorum ama motivasyonumuz için yarışı bırakmamak lazım bildirimi bir şekilde yaparız artık yardım alırız diğer takımlardan olmazsa kalliste veya mehalime falan sorarız artık kimi yakalayabilirsek
sana katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5 illaki her hafta birkilo vericez diye bişi yok zaten diğer takımlarda yavaşlıyacaklardır ramazanda herkez bizim gibi yani rölantide geçireceğiz artık ramazanı yeterki kilo almıyalım

lmaz: bu arada destinamı unutmuşsun ama oda pek girmiyo nedenki :uhm:diyetisyenede gitmişti ama bir haber vermedi :umursamaz:eylülce ve sibelde izinli ama takımda boşluk var galiba neslişe bir soralım gelince başka izinli varmı yoksa takıma bir kişi falan alalım bence biraz hareketlenmek için yeni kan yani:lepi::lepi:
kız ben senin bu dönemlerinden hesaplarından bişi anlamadım ne diyon sen delikafaduldendelikafadulden
tebrikler güzelim olsun 300 300 gidiyo bunlar olsun yani negüzel vermişsin :1hug::1hug:
sen bitanesin zaten ceptenmepten götürüyosun işi bravo valla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan