Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 118. ETAP

destinam (75.0 / 74.7 / 0.3 / 0,4%)
1.73 (89.0 / 0.0 / 0.0 /0.00% )
nazco (65.4 / 0.0 / 0.0 /0.00% )
domination (78.3 / 0.0 / 0.0 /0.00%)
hürsultan (85.6 / 88.0 / -2,4 / -2,80%)
usarem (64.6 / 64.6 /0.0 / 0.00%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (457.9)

neslihan bişey sorcam geri dönmek için ayrılanları ilk hafta yazıyoruz listeye ayrıldı diye sonra yazmıyoruz değil mi:uhm:

canım gecen hafta yazdıysan bu hafta lısteye yazmana gerek yokkaydirigubbakcemile5

ay kızlar ben hep aç karna tartılıyorum ya sabahları şimdi sahurda filan yedim ondan 80 oldu :sinifsinif: en iyisi iftardan önce tartılıyım dimi :uhm: şimdi annemle yürüyüş yapıcaz azcık kaydirigubbakcemile4 görüşürüz kızlar.. kaydirigubbakcemile5

14. TAKIM 118. ETAP

destinam (75.0 / 74.7 / 0.3 / 0,4%)
1.73 (89.0 / 89.0 / 0.0 /0.00% )
nazco (65.4 / 65.4 / 0.0 /0.00% )
domination (78.3 / 78.0 / 0.3 /0.38%)
hürsultan (85.6 / 88.0 / -2,4 / -2,80%)
usarem (64.6 / 64.6 /0.0 / 0.00%)

14. TAKIM TOPLAM KıLO (457.9/459.7/-1.8/-0.39%)

Son düzenleme:
selam kızlar sahurda iki parça börek yumurta domates salatalık peynir ve zeytinle güzel bi kahvaltı yaptım tabi sabahta kilom doğal olarak aynı çıktı halbuki bu hafta kilo vermiştim ben ama böylr bir kahvaltının sonunda böyle oldu bide ben akşamda fazla kaçırmıştım biraz
neyse şimdi biraz dengelerimiz değişti ama kısa sürede bu durumada alışıp diyete devam edebiliriz bence

Kızlar takımda neden kımse yokkkk:kızgın:
nerelerdesınızsengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:
terkedılmıs bu takım:olmaz::olmaz:

ben kendımı lısteye eklemedım cunkı tatılde cok kılo aldımmafoldumbenmafoldumben ramazanda kılolarımı verıp oyle gelmek ıstıyorum aranızaopuyorumnanaktan
ama bellı olmaz belkı haftaya falanda gırebılırım CADIARZU
ama once sızlerın toplanması lazım baksana kımse yok takımda:1no2::1no2:

kızlar bu hafta durumumuz felaket,inşaallah önümüzdeki hafta başarılı oluruz kilo verme konusunda.hepinize iyi hafta sonları hayırlı iftarlar.orucu açınca yumulmayın yemeklere sakın.tabi bende kendime bugün hep bunu söylüyorum.inşaallah dediğim gibi yapabilirim.hepinizi öptüm.görüşmek üzere.

Kızlar takımda neden kımse yokkkk:kızgın:
nerelerdesınızsengözlerimebaksanab:jeyyar::jeyyar:
terkedılmıs bu takım:olmaz::olmaz:

ben kendımı lısteye eklemedım cunkı tatılde cok kılo aldımmafoldumbenmafoldumben ramazanda kılolarımı verıp oyle gelmek ıstıyorum aranızaopuyorumnanaktan
ama bellı olmaz belkı haftaya falanda gırebılırım CADIARZU
ama once sızlerın toplanması lazım baksana kımse yok takımda:1no2::1no2:

canım işin zor ozaman.çünkü ben ramazanda hiç kilo verdiğimi hatırlamam.valla bu ramazanda verdiğim kiloları almadan geçirirsem.esas o zaman bayram yapıcam.inşaallah sende biraz önce kilo vermeye başlarsın yine.bence katıl haftaya aramıza,burda utanma belasıda olsa kendimizi zorluyoruz.yoksa hepten salıp gidiyoruz kendimizi.valla çok güzel motivasyon oluyor buraya katılmak.gerçi bu ara herkes geri çekildi ama toparlanıcaz en kısa zamanda.

kızlar bu hafta durumumuz felaket,inşaallah önümüzdeki hafta başarılı oluruz kilo verme konusunda.hepinize iyi hafta sonları hayırlı iftarlar.orucu açınca yumulmayın yemeklere sakın.tabi bende kendime bugün hep bunu söylüyorum.inşaallah dediğim gibi yapabilirim.hepinizi öptüm.görüşmek üzere.

evet bu hafta takım cok kotu
nerede bızım o eskı takım bırıncılıklerımız falan
ıftarda bende sadece corba yemek ıstıyorum bakalım durabılırmıyım baska bırsey yemeden:jeyyar:

Kızlar bizim internette sorun var giremedim cepten girdim yine :jeyyar: zaten 1-2 saat şekerleme yaptım:D evet kızlar takımın hali berbat bi silkelenin kendinize gelin :olmaz: özellikle hürsultan :olmaz:

slm kızlar bu saatte herkes bayılmıştır bide beni düşünün aç karnına daha doğrusu susuz iş görmek allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
s2000 bildirimi yapmışsın teşekkür ederim bende ona gelmiştim çok sağol kaydirigubbakcemile3a.s.

kızlar yemeğimi yedim kaydirigubbakcemile3 ama fazla kaçıdım galiba ilk gün ya alışırız bundan sonra :utangac: 1 tane de şekerpare yedim kaçamak :utangac: ya bugün başlayabilirsem şu tibetin 5 ayinine başlıcam kaydirigubbakcemile4 yoksa yarın başlarım iftardan sonra :lepi:

kızlar galiba 4. veya 5. oluruz :sinifsinif: bu aralar bütün takımlarda yavaşlama var ya fırsat bu fırsat biz hareketlenelim 1. olalım derim kaydirigubbakcemile4 kızlar bi de ben 2 yıldır ramazanda neden kilo verdiğimi buldum sahurda ezandan önce yaklaşık 2 lt su içiyordum nerdeyse midem çatlıycak gibi oluyodu heralde ondan olabilirmii :uhm:

Back
X