Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:lepi: iki hafta oldu kaptan bi haftam kaldi ortailigi bos buldum bi slm vereyim dedim bendekaydirigubbakcemile2

anam okadar oldumu kzi sende
neyse bana bak fazla yeme doverim ha sne benden coktandir papara yemiyon geldiginde kilo alarak gelirsen cok fena laf duyacanbendne haberin olsun

usarem nerelrde allah askina hani hala su cezayi cekmedi ben karismam unutmami bekliyorsan gec orayi unutmayacam nezaman olur olsun cezani cekecen usaremm gel buraya kacma

destinam seni uzulerekten uyarmak zorundayim cunkui gercekten sende farkindaysan cok fazla sana ayricalik yaptim biliyorsun takimin kurallari var hergun gelip bir mesajda olsa yazman ama sen kac haftadir sadece kilo bildirimine geliyorsun boyle giderse disklaifiye olmak durumundasin hatirlatayim dedim canim gercekten uzulerek diyorum yanlis anlama oldumu (gerci bu mesajimi gorecegini bile sanmiyorum ya neyse

http://www.kadinlarkulubu.com/8618528-mesaj207.html
kizlar takimimizin analizleri hepinizi tebrik ederim simdi bu linkte hepinizin analizleri sizden istedigim ben gitmeden bu ayinda analiz raporunu vermek
linki iyice incelerseniz eger orada kisi bilgilerinden sonra sizden beklenenler var o beklenenleri ban asoylemeniz iyice bakin
bu arada 1.73 takimin en iyi kilo vereni secilmis tebrik ederim seni guzelim
ayeica sendne beklenende nasil kilo verdigin deneyimlerin iyice bakarsan gorurusun ban guzel bir sekild e yazmani istiyorum

usarem anam bu ki zda yok iki gundur neredesiniz kizlar hadi ya tatilde bitince ne yapacaksiniz bakalim askolsun isze biraz daha caba gosterin kizlar ya lutfen

kızlarrrrrrrrrr

ben bu arada 1 kg vermişim
sabah tartıldım
gece sürekli su içtim

ramazandan ne zaman tartılıcaz sahiden

iftardan önce tartılırsak bizi yanıltabilir çünki su kaybı oluyo iftara kadar
nasıl yapsak acaba

kızlar ramazan oruç hepinizi etkilemiş çalışanlar için daha zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bende yarın tutucam inşallah

kendime yulaf ezmesi aldım kullanan varmı tokluk hissi veriyomuş doktorlar ramazanda süt ve toğurtla tüketilmesini tavsiye ediyorlar
ben daha yemedim aranızda yiyen varmı
gecmis olsun guzelim ya bu sene ne kadar cok duydum dayanamayip istifra edenleri cok gec aciliyor ya seneye daha gec acilacak valla yedik neneyi allah dayanma gucu veriyor gerci ama zor gercekten sicakta helede
nyse bu arada bir kilo vermende cok guzel dikkat et sakin alm aoldumu
not= kiz sen niye geliyon gidiyon asagida goruyom isminide bir ses vermiyon aa ver ses azicik sesin ciksin bekliyom yazacan diye bir bakiyom gitmissin

geldim geldim

öyle takılıyodum canım bee

neslihancım bu cuma listede bende olurum dimeee...... ne oluuuuuuuuuurrrrrrrrrr

selam kızlar
dün oruç tuttum öğleden sonra bir başağrısı sormayın hiç böyle başım ağırmamıştı iftara 10 dakika kala istifra ettim orucumda bozuldu su içip bir yattım gece 11 de uyandım 12 de iftarımı yaptım bu günde oruç tutmadım hla başım ağrıyor
yediklerimi yazmama gerek yok çok az kahvaltılık yedim o kadar midem hala bulanıyo bu gün doğumgünüm eşim pasta alıcaktı pastaları görünce inanaın öğürdüm görmek ble istemiyorum hafif şeyler atıştırıyorum şimdilik

siz neler yapmışsınız geçmişi okuyup geliyorum

geçmiş olsun canım ..tabi allahım günah yazmasında zorluyo oruç..
aslında bende acıkma olmuyo..
çok susamıyomda aslında..
ama çok halsizlik var..
tansiyonum şekerim düşüyo herhalde..

hiray'cım ben 90 kilo ve üzerindekiler grubundan, canım yulaf ezmesi gayet güzel, süt veya yoğurt ile tüketebilirsin, çok güzelde bağırsakları çalıştırıyor.:lepi:

merhaba bazen ugruyorum grubunuza güzel gidiyosunuzopuyorumnanaktan

sorun yok guzelim kapatalim bu konuyu oldumu sen diyecegini dedin sonucta sert bir cikis yapmissin ama bunu anlayip telafi ettin bana gore oyuzden diyete devam motivasyon dusurecek seylere izin yok oldumu hadi bakalim bayrama su hedefine ulas yurude

inşallah canım ya..
başlardaki gibi spor yapıversem olcak:mymeka:
ramazan da iyi gidiyo ..
bugün daha iyiydim..
tabi evde oldugum içinde rahattım biraz..
yarında evdeyim sahurda az yiycem bakalım...
akşam misafirler vardı..
3 yemek kaşıgı güveç yedim.2 kaşık makarna.domates salatası..1 dilim ekmek..sonrada 1 yemek kaşıgı dondurma ile 1 küçük dilim sünger tatlısı...:tomato:

slm kizlar firsat buldum slm vereyim dedim ben hala tatil modundayim allah izin verirse haftaya donuyoruz biz...... ramzandada girdi hepinizin ramazanin ailece ve huzur icinde gecsin arkadaslaropuyorumnanaktan yeni katilan arkadaslar gelmis hosgelmisler ..... bana gelince sahurda bisey yemiyorum bi cay iciyorum sadece ama sahurda dikkat edemiyorum haliyle evde dgilim ozel bisey hazirlamayirorum kendime e burdada her gun misafirlikdeyiz bi gorseniz iftar sofralari abowwww sanki kitliktan cikiyoruz abartmadan yiyorum ama bakalim eve gelince toparlamamin yoluna bakacaz insallah hepinizi opuyoyorum aynalar cagla ablam domination nazco hurstlan kaptanim hepiniz kendinize iyi bakin gorusmek uzere by by

aşkım nasılsın kız özlemişim seniopuyorumnanaktan

kizlar takimimizin analizleri hepinizi tebrik ederim simdi bu linkte hepinizin analizleri sizden istedigim ben gitmeden bu ayinda analiz raporunu vermek
linki iyice incelerseniz eger orada kisi bilgilerinden sonra sizden beklenenler var o beklenenleri ban asoylemeniz iyice bakin
ayeica sendne beklenende nasil kilo verdigin deneyimlerin iyice bakarsan gorurusun ban guzel bir sekild e yazmani istiyorum

kaydirigubbakcemile2
valla ne yalan söyliyim çok sevindim..
keşke iftardan önce okusaydım..
bizim sayfaya yazcam herhalde ..
ama yarın yazabilirim ancak şimdi çok geç oldumirmirmirmir

kızlar mesaj yazacak halim de yok bugün kötüyüm biraz oruç bugün zorladı beni :(

canım benim.tabi sen gençsin zor oluyo biraz ama allahım kabul etsin oruçlarımızı..
aslında ben daha önceki senelerde iftarda yemege saldırırdım resmeen .
bu diyet işi yeme alışkanlıgımı degiştirdi benim..ama gün uzun ne olsa tabi zor..

ben çıkıyom kızlar hayırlı gecelerzemuszemus
sahurda yarım gözleme domates yiycem...tabi şekersiz çayla:kahve:

Slm kizlar a.s. burda yer varmi?

Ben 1 haftadir, (CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler) bolumune yaziyorum, ama davet yok bana :kedi:

kızlar bu arada yediklerime hala dikkat edebiliyorum.birtek dün iftara misafirlerim vardı onlara tatlı yapmıştım bir dilim ondan yedim.ama yemek olarak pek bişey yiyemedim.gece sahurada kalkmadım.bugün dünkü tatlının enerjisi yeter heralde bana.çok yorgunum uyukluyorum.öğlen olsada 1 saat masanın üzerinde uyusam.
ben şimdi cezamı çekmeye gidiyorum.

bütün takımları gezdim geldim.çektim cezamı çok utanç vericiydi.
merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.

usarem nerelrde allah askina hani hala su cezayi cekmedi ben karismam unutmami bekliyorsan gec orayi unutmayacam nezaman olur olsun cezani cekecen usaremm gel buraya kacma

kaptanım benim hedefim 60 kg olabilmek ama ramazandan sonra ancak ulaşabilirim gibi geliyor.çünkü ramazanda diyet miyet hak getire.takımdan atılmamak için çabalıyorum.

Back
X