Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dün çok hastaydım bütüngün evde yattım o yüzden kilomu bildiremedim bu gün gelir gelmez buradayım kilomda 64,3
şimdi kahvaltımı yapıcam sonra gelirim

canım arkadaşlarım..
hepinizi takımımı sevdigimi biliyorsunuz..
elimde olmayan sebepleri biliyonuz (evde netin olmaması,iş yerinde gireremem)ben sizlerin hızına yetişemiyom..
sizlere haksızlık oldugunu düşünüyom. o yüzden takımdan ayrılmak (aslında hiç istemeyerek) istiyorum..
umarım beni anlarsınız..ben düzenli paylaşım yapamıyorum..ve takımda kalmanın en önemli ve faydası çok olan bu özelligine uyamıyorum..
bu ne kk dan ne takımdan nede diyetten vazgeçtigim anlamında degil..
yine fırsat buldugumda gelecegim ilk kapı bu takım ama sizler çırpınıp duruyonuz ben haftada iki gün gelip kilo bildirimi yapıp çıkamam..
hepinize haksızlık olur..
artık benim hakkıma ne yazcaksınız bilmiyom..
1.73(paylaşımda bulunmadıgı için takımdan ayrıldı) ay çok zoruma gitcek valla..sanki sizleri sevmiyomuşum gibi
1.73(kendi istegi ile ayrıldı) yok bu da olmaz çünkü hiç istemiyorum
1.73(elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrıldı) nıt olmadı..ayrılmak kelimesi hoşuma gitmedi..
1.73( )
ah kardeşlerim valla siz biliyonuz...
ne yazcanız bakam ama sizi çok sevdigimi unutman
offf be kızım sen nediyosun ya :olmaz::olmaz:
emoşçum kararlarına saygı duyarım ama ben kendi adıma çok üzüldüm bu durumdan sende şimdi motivasyon falan kalmayacak :umursamaz:keşke bir iki aylık bir izin alsaydın be güzelim hiçdeğilse dönücem diye biraz daha dikkatli olurdun işlerini yoluna koyuncada gelirdin tekrar izinlerin dışında sen hep gitmiyomusun işe bak benimde evde net yok idare ediyoruz bir şekilde sen birdaha düşün bence bu işi emeklerine yazık olmasın :gitme:
kızlar ben 1 kg vermişimhihoyyyt haberiniz olsunopuyorumnanaktan
tebrikler canım güzel haberler gelmeye başlıyo ne güzel:lepi:alkisalkisalkis
bana gelince kizlar 500 gr gitmis bu hafta
sanada bravoooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
miriba herkeşlere...Şeniz
70.6 dan 68 kg düştüm..delikafadulden
yani 2.6 kg virdim...
:sm_cool:
eveeet sanada bravoooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar şu size yazdığım kuralları bile uygulayamıyorum bakınsana mafoldumben benim bir an önce düzene girmem lazım.Bu nedenle izne ayrılmaya karar verdim.En fazla 2 hafta yokum yani.Ama 2 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak kaydirigubbakcemile4
Takım size emanet,Aslı ablacım bildirimi de yap listeyi biz hazırlıyoruz bu hafta yine hazırlamazsak kesin kapatılır takım çünkü Kalliste çok kızmış belli :1no2: :çok üzgünüm:
Kurallara uymayı ihmel etmeyin,bakın bu hafta herkes kilo vermiş ben hariç :çok üzgünüm: ama 2 hafta sonra muhteşem bir şekilde geliyorum gamyoncuiremsu Kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
öffföffff dövcem artık ben bu kızı :oklava:gene triplere girmiş bu kız :olmaz:bana bak iki hafta sonra seni gene mutlu olarak burada görmek istiyorum ona göre:oklava: toparlan yapabileceğin gibi bir diyet yolu çiz kendine ufak ufak kilo verebileceğin gibi bir programla ve kararlı olarak geri gel tamammıkaydirigubbakcemile5 derslerinide ihmal etme hadi sana kolay gelsin yavru şekerkaydirigubbakcemile3
Kızlar bugün oruçluydum cokacimcoook
sirkeli su, yeşil çay, çorba ve lahana yedim spor yaptım hihoyyytyatarken 1 elma yiycem yeşil çay içerim nasipse

bugünlük bukadaryerimseniben
allah kabul etsin canım
ahanda geldim kurtarıcınız geldi çekilin bakim kaydirigubbakcemile4
rahat bir oh çekin bakim lülülülülülü
bana bak aslı sende gel bakalım artık:oklava: bak bugün oklava benim elimde sende nasibini alıcan artık :mymeka:kilo bildiriminde bulunmasan bile gel bakalım artık eskiden ne güzel sohbet ederdik burdan özledim artık ben yeter be:mymeka: ne depresyonmuş bu
günaydın kızlar ne yazıkkı ne doğru dürüst paylasımda bulunabıldım nede dıyet yapabıldım ilk iki gün çok güzeldi ama sonra..... çalışmaktan bir türlü kendime zaman ayıramıyorum bide bu hafta acayip bir durum söz konusu 91,5 iken birden bire 93,5 olmusum:1shok: bunun sebebini inanın ki bende bilmiyorum en kısa zamanda bir test alıp duruma bakmam gerek kilo veren arkadaslara ayıp oluyor farkındayım eğer bir sürprizle karsılasmazsam bu hafta söz veriyorum toparlanacagım anlayışınız için teşekkür ederim benneyaptımki
eğer teyze olamazsak bir oklavada sana geliyo güzelim ona göre hadi bakalım haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

ben bugün eli sopalı delilerden oldum savulunnnn
asıl sopa bana lazım aslında çünkü ben bu hafta kilo falan veremedim kızlar kilo farkım geçen haftadan kalma bu hafta hastayım diye kocacığıma nazlanıp durdum ve tabiki kaçamaklarım çok oldu önümüzdeki cuma telafi edicem artık çünkü ben şu 64 lü rakamı görmekten çok sıkıldım delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktan

günaydın kızlar kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum,kendimide tabiki.alanlarda üzülmesinler arada olur böyle sağlık olsun.kaptan hoşgeldin.iyiki geldin domişde gelemiyecek bugün sen gelmesen halimiz haraptı.gerçi yarım yamalak yapmaya çalışırdık ama.geldiğin iyi oldu.

canım bende seni tebrik ediyorumopuyorumnanaktan şu diyetin ayrıntılarına bir bakim bende başlıyım bari biraz hareketlenmem lazım sositosositosositososito

3.TAKIM **125. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 75.6/75.5/0.1/0.13% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (57.0)
(HAMİŞLİK NEDENİ İLE AYRILMIŞTIR)
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (83.5/83.0/0.5/0.60%)
Harikaaa ( 63.9/63.5/0.4/0.63%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (677.9/676.9/1.0/0.15%)

MERHABA KARDEŞ TAKIM...LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİNİZ...ONA GÖRE HEMEN BİLDİRİM YAPICAM..TEŞEKKÜRLER..opuyorumnanaktan

14. TAKIM 125. ETAP

1.73 ( 92.9) Kendi isteğiyle ayrıldı.
eylülce (80.0 /79,5 / 0,50 / 0,63%)
nazco ( 65.2 /64,3 /0,90 / 1,38 %)
domination ( 81.0 / )
hürsultan ( 91.5 / 93,5 / -2,0 /-2.19 %)
usarem ( 64.5 /63,1 /1,4 / 2.17 %)
hiray ( 67.7 / 66.0 /1.7 / 2.51 %)
zemus (70,6 / 68,0 / 2.6/ 3,68%)
14,TAKIM TOPLAM KıLO ( 520.50/ / / / % )

kızlar kendi çaımda hesaplamaya çalıştım ama sizde bir kontrol edin.ilk defa denedim.kaptanda yardımcısıda yok çünkü.biz yardımcı olacağız birbirimize4

Son düzenleme:
3.TAKIM **125. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 75.6/75.5/0.1/0.13% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (57.0)
(HAMİŞLİK NEDENİ İLE AYRILMIŞTIR)
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (83.5/83.0/0.5/0.60%)
Harikaaa ( 63.9/63.5/0.4/0.63%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (677.9/676.9/1.0/0.15%)

MERHABA KARDEŞ TAKIM...LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİNİZ...ONA GÖRE HEMEN BİLDİRİM YAPICAM..TEŞEKKÜRLER..opuyorumnanaktan

Canım bende çok anlamıyorum liste yapmaktan ama anladığım kadarıyla bizimkini yaptım.senin hazırladığın listeyide yine bildiğim kadar kontrol ettim doğru bence ama daha iyi anlayan arkadaşlarımız gelirse onlarda inceler.

slm hursultan kaptan 5 den sonra gelirim deisti ama bi aksilik cikarsa o saaten sonra bi bak sende tum takimlarin listeleri bizde bu hafta ona gore unutmayalim bu haftada unutursak diskalifiye olacaz ...... kiz o kadar kilo almisin yine insallah guzel bi haberle gelisin teyze oluruz:ecrin_bebek: yoksa benim elimden kurtulamasin :oklava:

tamam canım bol bol içicem suyumu bu arada diğer takımların liste kontrolümü bizde ben pek çakmıyorum kızlar şutarafagitti

tamam canım bol bol içicem suyumu bu arada diğer takımların liste kontrolümü bizde ben pek çakmıyorum kızlar şutarafagitti

evet canım geçen hafta yapıcaktık ama unutunca bu hafta yine biz vericez takımların listesini.valla bende çakmıyorum ama paylaşım alanını inceliyorum şimdi nasıl yapılır falan diye.sonuçta hepimizin bilmesi lazım.bak şimdi kaptanda yok yardımcıda bizlere kaldı görev.

evet canım geçen hafta yapıcaktık ama unutunca bu hafta yine biz vericez takımların listesini.valla bende çakmıyorum ama paylaşım alanını inceliyorum şimdi nasıl yapılır falan diye.sonuçta hepimizin bilmesi lazım.bak şimdi kaptanda yok yardımcıda bizlere kaldı görev.

5 ten sonra aynalar gelecekti ama gelmezse yapıcaz bişeyler ben şimdi listenin yuzdelerını kontrol edıyorum

emoş gelmiş tatlım nasılsın geçmişe baktım niye ayrılmak ıstıyosun bakimm benımde evde net yok ve fazla giremiyorum ama burayı bırakmak istemiyorum çünkü bırakırsam eski kiloma geri dönücem biliyorum bu yüzden kopmamamaya özen gösteriyorum lütfen canım biraz gayret bırakma bizi :gitme:

14. TAKIM 125. ETAP

1.73 ( 92,9 ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
eylülce (80,0 / 79,5 / 0,50 / 0,63%)
nazco ( 65,2 / 64,3 / 0,90 / 1,38 %)
domination ( 81,0 ) Geri dönmek üzere izne ayrıldı.
hürsultan ( 91,5 / 93,5 / -2,0 / -2,19 %)
usarem ( 64,5 / 63,1 / 1,4 / 2,17 %)
hiray ( 67,7 / 66,0 / 1,7 / 2,51 %)
zemus (70,6 / 68,0 / 2,6 / 3,68%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 439,5 / 434,4 / 5,1 / 1,16 % )

Back
X