Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı userem 3. takımın liste kontrolünü yapmış ama takımlarına gidip listelerinin tamam olduğunu söyledinizmi kızlar eskiden onlar kontrol edince öyle yapıyorlardı hatırladığım kadarıyla

zemus anlat bakayım nasıl verdin 2 kiloyu? spor yaptın mı su içtin mi hiç kaçırdığın oldumu (abur cubur)
kaydirigubbakcemile5

kızlar sonuçlar elimde ama söylemem:jeyyar:
1. takım listeyi hazırlamış ma bildirimi yapmamılar daha bende msj bıraktım yapın diye. herşeyi hazırladım ama onları bekliyom çabuk olsalar keşke. elektrik gidip geliyo bizim korkuyoruuuuuuuuuummmmmmmm :1shok:

kızlar açıklıyorum haftaya cuma hedefim 90 kilo olmak opuyorumnanaktan yarın misafirim gelecek dolma yapacagım ee tabi tatlıda yanına Allahım sabır versin ne diyim kolay değil nefsi körlemek bu hafta inşallah sebze meyve su ve sporla geçecek pazartesi görüşürük keşke evde de netim olsa aslında varda pc arızalı yaptırmıor kocişde offff çok ofladım kendimi dominoş gibim hissettim birden dominoş kiloları alıp gelme sende hadi kızlar kendinize iiiiicene bakın

kızlar sonuçlar elimde ama söylemem:jeyyar:
1. takım listeyi hazırlamış ma bildirimi yapmamılar daha bende msj bıraktım yapın diye. herşeyi hazırladım ama onları bekliyom çabuk olsalar keşke. elektrik gidip geliyo bizim korkuyoruuuuuuuuuummmmmmmm :1shok:

canım biz 1. takımla kardeş takım olduk ya baktım herkes bildirmini yapmış ama liste toparlanmamış neyse sonuç satırını falna yazdım kontrol ettim not da bıraktım bide siz kontol edip listeyi gönderin diye. pcden ayrılam gerekiyodu çünki!şimid geldim ve şaşarıdım hazır liste bile kaç saat sonra iletilmiş yerine.neyse umarım porblemsiz halledersiniz lise işini. kolay glesin...

kızlar yüzümü kara çıkarmadınız bu hafta birinci olduk aferim size yıldızlı pekiyi :lepi: alkisalkisalkis
zemus canım seninde bireyselde ikinciliğini tebrik ederim :teytey: :nazar: darısı başıma :Saruboceq:
böyle devam edin kızlar yoksa döverim :oklava: :roflol:

kızlar yüzümü kara çıkarmadınız bu hafta birinci olduk aferim size yıldızlı pekiyi :lepi: alkisalkisalkis
zemus canım seninde bireyselde ikinciliğini tebrik ederim :teytey: :nazar: darısı başıma :Saruboceq:
böyle devam edin kızlar yoksa döverim :oklava: :roflol:

yehhuuu .........:sm_cool:

:hooray: :hooray:

haftaya daha iyi olucaz inşalah..
ama hepberaber ..azimle yapıcaz..hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5TAKIM ÜYE SIRALAMASI kaydirigubbakcemile5

1. sırada zemus (70,6 / 68,0 / 2,6 / 3,68%) :hooray: a.s. :teytey: kaydirigubbakcemile3 :nazar:
2. sırada hiray ( 67,7 / 66,0 / 1,7 / 2,51 %) kaydirigubbakcemile3 :nazar:
3. sırada usarem ( 64,5 / 63,1 / 1,4 / 2,17 %) kaydirigubbakcemile3 :nazar:
4. sırada nazco ( 65,2 / 64,3 / 0,90 / 1,38 %) a.s.
5. sırada eylülce (80,0 / 79,5 / 0,50 / 0,63%) a.s.
6. sırada hürsultan ( 91,5 / 93,5 / -2,0 / -2,19 %) :oklava: :olmaz: :mymeka:

yehhuuu .........:sm_cool:

:hooray: :hooray:

haftaya daha iyi olucaz inşalah..
ama hepberaber ..azimle yapıcaz..hihoyyyt

inşallah güzelim daha iyi olacaz tabi ben olmazsam delikafadulden
senide tekrar tebrik edrim güzelim böyle devam kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
a.s.14.cü takımın fıstıklarıa.s.
a.s.sizleri kutluyorum .a.s..1.ci olmuşsun diyet gruplarında:hooray::hooray:

alkisalkisalkisbaşarılarınız daim olsun tüm kupalar sizin olsun:hooray::hooray:

:hooray:azmin sonu başarıdır:hooray:sizde azmetmişsiniz ve başarmışsınız.tebrikler kızlar..a.s.a.s.a.s.​

ben geldim kızlar kaydirigubbakcemile4
o kadar yorgun argın geldim ama sonucu merak ettim bu hafta onun için geldim bir de kontrol edeyim dedim listeyi yaptınız mı diye kaydirigubbakcemile3
Aslı ablam sağolsun yapmış opuyorumnanaktan bitanesin sennn a.s.
:hulya: ben iyiki izne ayrılmışım kızlar ben de bugün tartıldım 83 mafoldumben abur cuburu azalttım dünki kadar yemedim.Ayrıca bugün dersaneden eve de yürüdüm.Yarın da yürüyeceğim.Ayrıca yarın dermanım kalırsa spor da yaparım veya sabah da yapabilirim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ama aranıza hemen dönemem çünkü bu ara dersler birikti onları halletmem lazım şimdi de yine molada geldim.1 saat filan çalışıp yatıcam mirmirmirmir çok yorgunummmm mirmirmirmir mirmirmirmir :1no2:
Valla gönül isterdi ki burda şöyle 1 saat durup size yeni kurallar yazmak,faydalı bilgiler bulmak kaydirigubbakcemile3 ama malesef gitmem lazım :gitme:
Görüşürüz kızlar arada uğrayabilirsem ce eee der kaçarım :1rolleyes:
Sporunuzu unutmayın haa :oklava:
Bu arada Aslı abla sen ne zaman geliyorsun kötükedihüso depresyona mı girdin yoksa çık ordan :oklava:
Bu arada ben depresyonda değilim cicişler derslerim var :dilcikar: :roflol:
Hadi öptüm hepinizii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu arada hepinizi tebrik ediyorum sayenizde 1. olmuşuz turkbayragi :hooray:
Haftaya da ilk 3e girin sonra ben gelince kilo vremezsem en azından kaydirigubbakcemile3 neyse şaka yaptım dönüşüm muhteşem olacak :jeyyar:

kızlar çıkmadan birşey söyliyim size yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
benim kilo veremememin hatta almamın sebebini buldum
zaten abur cuburun da etkisi büyük ama
bende yaklaşık 1 aydır kabızlık sorunu varmış ve ben daha bugün keşfettim :roflol: :roflol:
neyse bu 2 haftalık izinde de normale döner gelirim :roflol:

MERHABALAR ARKADAŞLAR...BEN 3. TAKIMIN YARDIMCISIYIM..TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM HEPİNİZLE...:lepi:

1.LİĞİNİZİ KUTLUYORUM VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..:hooray:a.s.

Back
X