Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben çok duygusallaştım kızlar ya...
kızlar yarın gelince iyi dileklerle anarlar bizi ..
biz yokken kaynatmışınız diye..
ben gelemiyorum ama sizler ugrayın..
valla bi ara ceza bile alıyoladı bizimkiler..
kilo bildirimi geçmi olmuş..
listemi yapılcakmış öyle bişi..
bende giremiyom ozamanlar..
arada kaçamak yapıp giriyom yarım yamalak okuyom..
zor kızların işi.
aslı ile dominoş toparlamaya çalışıyolar canlarım..
hiçbirinizi tanımıyorum fiziksel olarak ama sanki kız kardeşim gibi geliyosunuz bana inanın..
hele şu dakka karşılaşınca daha iyi anladım..

kız zaten ızınlıydım annemlerın yanındaydım gelelı 2 hafta oldu
sonra hastalıkla ugrastım yenı duzeldıkopuyorumnanaktan
ne bilim geldim baktim yazmadim diyince kizdim sana valla benim elimde olsa katilacaktim ama iste hem cok yogundum hemde girdigim gibi ciktim cok yavasti uyuz oldum anliyyacaginiz neyse geldi gecti bakalim burdayiz artik gerce ben sadece sohbet icin gelirim dusunmuyorum cunku listeye katilmayii sen ne dusunuyorsun geri donecekmisin takima
rose ramazan sonu gelcekti oda geri almış hepsini..
valla yanlış hatırlamıyosam 90 lardaydı..
ama sonra gelemedi herhal..

yok ben uşaktayım burda çok şükür görülmedi ama risk grubu diye aşılandık..
allahım korusun ..
yaa oda cok kotu olmustu ya gelemedi bende merak ettim bak simdi

iyi barii dikkat et kendine asi olayi kotu diyorlar ama bilmiyom
fransada cok var allah hepimizi korusun

bende cok mutlu oldumopuyorumnanaktan eskı gunlerımız geldı aklıma bırde rose gelseydı neden gelmedı acaba merak ettım dogrusu:sinifsinif:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla cok iyi oldu ya karsilasmamiz ay simdi digerleri gelince catlarlarr hahahaaa bize katilamadiklari icin

kiz yurudum ilk zamanlar ama sonra esim gelince birde dugun araya girince cok yoruldum oyuzden yuruyemedim usendim acikcasi birde okadra yemeye yinede az aldim kilo yeni vermistim cunku zaten hemen alan bir yapim var birde dayanamadim onca guzel nimete yani cok fena tokezledim anliyacagin
hih deseene ayni kilodayizz oh oh neyse veririz insallahhh

kiz dur benide aglatacan simdii senağlama

kız 2 ayda 7 kılo almıssın dahada azmı dıyorsun yuh yanıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
2 ayda 7 kıloyu verde goreyım sen anca seneye kadar anca verırısın o kıloyulülülülülülülülülülülülü

ay ben çok duygusallaştım kızlar ya...
kızlar yarın gelince iyi dileklerle anarlar bizi ..
biz yokken kaynatmışınız diye..
ben gelemiyorum ama sizler ugrayın..
valla bi ara ceza bile alıyoladı bizimkiler..
kilo bildirimi geçmi olmuş..
listemi yapılcakmış öyle bişi..
bende giremiyom ozamanlar..
arada kaçamak yapıp giriyom yarım yamalak okuyom..
zor kızların işi.
aslı ile dominoş toparlamaya çalışıyolar canlarım..
hiçbirinizi tanımıyorum fiziksel olarak ama sanki kız kardeşim gibi geliyosunuz bana inanın..
hele şu dakka karşılaşınca daha iyi anladım..

canim benim ya oyle tabi hepimiz alistik birbirimizee sanki dedigin gibi kizkardesim yahut arkadasim ne bilim iste yakinimiz gibi olduk baksana
insallah toparlanirlarr ne diyelim zor gercekten ceken bilirr :))))

ne bilim geldim baktim yazmadim diyince kizdim sana valla benim elimde olsa katilacaktim ama iste hem cok yogundum hemde girdigim gibi ciktim cok yavasti uyuz oldum anliyyacaginiz neyse geldi gecti bakalim burdayiz artik gerce ben sadece sohbet icin gelirim dusunmuyorum cunku listeye katilmayii sen ne dusunuyorsun geri donecekmisin takimn oa

[/B]

bende sımdılık daha gırmeyı dusunmuyorum bıraz kendımı toparlayayaım kılo vermeye baslayım donerım takımaopuyorumnanaktan yaza kadarda 60 olup mezun olmak ıstıyorum:lepi::lepi:

kız 2 ayda 7 kılo almıssın dahada azmı dıyorsun yuh yanıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
2 ayda 7 kıloyu verde goreyım sen anca seneye kadar anca verırısın o kıloyulülülülülülülülülülülülü

hadi ordan be yediklerimi sen yeseydim 20 kilo lairdin sanirim sende alma ozelligi olunca tabii normal yani ben birde saat 5 ten sonra yemedim guyaa oglen okadar fazla yedimki aksama yer kalmiyorduu
hem ne senesi kizim verecez iste 2 ay olmazda 4 ay olur ne yapalim aaaa sende gelme ustume zaten morelim bozuk bu konuda -tatlicadiarzu-

ya evet şı kilolar almak ne kadar kolay ..
ama nerde vermek ..

bende sımdılık daha gırmeyı dusunmuyorum bıraz kendımı toparlayayaım kılo vermeye baslayım donerım takımaopuyorumnanaktan yaza kadarda 60 olup mezun olmak ıstıyorum:lepi::lepi:

:roflol:
cok guldum ya sen ve 60 kilo ruyandami gordun desem ruyana bile girmez sanirim ya neyse
insallah diyelim ne diyim kaydirigubbakcemile3

ay canlarım ben çıkmak durumundayım..
hepinizi özledim çooookkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmmmmmm

tamam canim cik valla bende guya iki dakkaligina oturdumm takildim kaldim yemek masasi beni bekliyorr bakalim bende gidim sibel guzelim sende git hadi yine karsilasiriz sanirimm hii gelin arada

ay çok tatlısınız ya..
bakıyom başladınız didişmeye................

kiz ben bununla bir seneyi askin bir suredir didisiyom ama gelgelelim bu kiz hep 72 kilodaa hep aliyor hep aliyor nezaman verecek gercekten artik bende merak etmeye basladim hayirlisi olmeden goruruz zaar

hadi ordan be yediklerimi sen yeseydim 20 kilo lairdin sanirim sende alma ozelligi olunca tabii normal yani ben birde saat 5 ten sonra yemedim guyaa oglen okadar fazla yedimki aksama yer kalmiyorduu
hem ne senesi kizim verecez iste 2 ay olmazda 4 ay olur ne yapalim aaaa sende gelme ustume zaten morelim bozuk bu konuda -tatlicadiarzu-
kızım sende az yeseydın ne o oyle gıtlıktanmı cıktın:roflol:
ya evet şı kilolar almak ne kadar kolay ..
ama nerde vermek ..
evet yaaamafoldumben
:roflol:
cok guldum ya sen ve 60 kilo ruyandami gordun desem ruyana bile girmez sanirim ya neyse
insallah diyelim ne diyim kaydirigubbakcemile3
ruyamı gercekmı gorece bakııımnaniknanik
tamam canım sonra gorusuruz kendıne ıyı bakopuyorumnanaktan
kiz veririz sanki kilo nedirki

dıyene bakkk:roflol::roflol:

kızım sende az yeseydın ne o oyle gıtlıktanmı cıktın:roflol:

ruyamı gercekmı gorece bakııımnaniknanik

dıyene bakkk:roflol::roflol:

kiz gitliktan ciktim tabi sen sanki bilmiyom hadi baskasi anlamasa neyse ama senin anlaman lazim turkiyede ne kadar cok nimet oldugunu
ya valla olsada yesek bir adana kebapp

valla hadi bakalim cok merak ediyom verecekmisin diyee gercekten bekliyom bakalim hadi goreyim seni busefer olsun artik

hadiyin ben bu sefer cikiyorum size doyum olmaz bana hic olmazz hadiyin saglicakla kalinn ben gittimmmm
bizden sonra gelecek bayanlarrrr huu catlayinn sizde okuyun okuyundaaa
hadiyin sizede slm olsunn opuldunuzzz

Back
X