- Konu Sahibi Pinarbartu
- #15.941
ana kimler gelmis hosgeldinizzemuszemus cagla ablam bizi unutmadigin icin cok tskler ablasi ..... ...... s2000 demek geldin yazmadan ciktin :1ninca: tadi yok diye yazilmazmi yazsaydin iste katilim cogalirdi olmamiskötükedihüso nesliahn hosgeldin sen simdi mis gibi memleket kokulariyla donmusundur tatiliden iyi gecmis sevindim bak bizim TADI olmayan canim takima gelince soyle ozetleyim sana...... domination dersaneye gidiyo sinvalari var izinliydi ama haftaya listede olacak sagolsun izinli oldugu halde geldi yazdi cabaladi odavereliniortak aynalara gelince ozel sorunlari nedeniyle listede yok fazla katilamiyo ama her cuma gelip bildirimi aksatmadan yapti boylece takimimiz hala ayaktaa.s. usarem hiray hursultan arkadaslarimiz hala takimda isleri yuzunden fazla katilim yapamiyorlar ama her gun gelip rapor veriyorlarhihoyyyt zemus arkadasimiz saglik sorunlari yuzunden ayrildimafoldumben nazco sali ve hafta sonu her gun katilimda bulunuyo takimi motive ediyoopuyorumnanaktan bana gelince annem amleiyat oldu iki hafta hastaneyle ugrastim simdi eve cikti durumu daha iyi ....... haysem abla geldi deneme surecine aldik kuralar gereyi tam takima alacagimiz hafta izin istedi :hulya: insallah sonra donecek aramiza..... tugbaya gelince yani rose14 gelecem gelecem dedi yok msn cevap vermiyo bana o yuzden ne alemde bilmiyorum insallah bi sorunu yoktur ya iyi bi kilo verip bize surpriz yapacak bekliyoz bakalim .... kiz nesli soylemeden gecemiycem ben tatilde 3 kilo ile dondum sana adana iyi yaramis :roflol: kiz tebiyeli terbiyeli yeseydin bari kitliktan ciktigini caktirmasaydin bari ama varya simdi benim canim nasil istedi biliyonmi sen adana kebabini:mymeka: ayyy cok uzun oldu optum simdilik