Evlenmeyi birlikte olduktan sonra bende isterim sevgili ayaklarından çok sıkıldım çünkü.Bence fazla.
25 yaşında bir genç kadın cıvıl cıvıldır.
35 deseniz anlardım da şuan sizinle aynı heyecanlarını taşımıyor oluşu bile sıkıntı.
O hayat arkadaşı arıyor, siz hayatı beraber tanıyacak, deneyimleyecek bir partner.
Fark daha burada başlıyor.
Aslında geçmişini sorguladığim için olmuyorumkandırma kendini. Yolmak istiyorsan yol da bu istersen evleniriz vaadi hiç inandırıcı değil. Sen gençsin onun parası var bir süre bu iş gider. Adam iyi olsaydı çocuklu eşi bırakmazdı kimbilir ne oldu. Güven vermiyor.
Şöyle, yaş farkına olumlu bakıyorum ama bir sınırı var bence.Evlenmeyi birlikte olduktan sonra bende isterim sevgili ayaklarından çok sıkıldım çünkü.
Tamam bence de adama kanmasin gencecik yasinda da. Neden burda adamin bosanmasini hemen kendisine bagladiginizi anlamiyorum. Evlilikler sadece aldatma sebebiyle mi bitiyor? Belki bi konuda anlasmazlik yasadilar,fikirleri celisti. Belki aileleriyle alakali bi sorun oldu vs. Bu yuzden bunun yorumunu yapmayi dogru bulmuyorum.kandırma kendini. Yolmak istiyorsan yol da bu istersen evleniriz vaadi hiç inandırıcı değil. Sen gençsin onun parası var bir süre bu iş gider. Adam iyi olsaydı çocuklu eşi bırakmazdı kimbilir ne oldu. Güven vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?