14 yaş büyük biri

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
25 yaşındayım 1 buçuk senedir yalnızım ancak eski sevgilimi stalklayıp duruyorum ha bu arada kimseyle tanışmadım mi tabiki tanıştım. Zaten artık kimseyi doğru düzgün sevemiyorum birinin yanimda olması bana iyi geliyor.
Bunlardan biri de benden 14 yaş büyük biri. 39 yasinda. Bana değer veriyor varlıklı biri istersem onu seversem herşeye sahip olabileceğimi söylüyor. Mesele varlığı değil bu arada kimse yanlış anlamasın eski sevgilim çulsuzun tekiydi onu çok seviyordum. Burda anlatmak istediğim bana her imkanları sunup mutlu etmek istediğini söylüyor. İstersen evleniriz diyor. Evlenip boşanmış eski eşi yurt dışında zaten eski eşi yurt dışına ailesinin yanına gitmek istemiş bu da oralı olmamış çünkü işi gücü burda, ondan boşanmişlar. bir oğlu var o da işini bulmuş zaten büyük. Bana sorarsanız ona aşk ve sevgi değil ama cinsel anlamda ilgi duyuyorum. Sevmek de istiyorum ama tereddütlerim var. Aramızda yaş farkı fazla olup mutlu olan var mı ya da tecrübesi olan? Kabul edersem bu işin sonu nereye varır? Yaş farkı çok mu ?
Görüsleriniz neler?

Bence fazla.
25 yaşında bir genç kadın cıvıl cıvıldır.
35 deseniz anlardım da şuan sizinle aynı heyecanlarını taşımıyor oluşu bile sıkıntı.
O hayat arkadaşı arıyor, siz hayatı beraber tanıyacak, deneyimleyecek bir partner.
Fark daha burada başlıyor.

Evlenmeyi birlikte olduktan sonra bende isterim sevgili ayaklarından çok sıkıldım çünkü.

Yapmayın nolur.. Oğlu var diyorsunuz, siz cıvıl cıvıl 25 yaşında bir genç kızsınız. Ortak zevklerinizin olduğu, birlikte güzel paylaşımlarda bulunduğunuz, hayatı birlikte deneyimleyeceğiniz biriyle güzel temiz bir yuva kurmak varken hayatı deneyimlemiş yaşça büyük biriyle olmak neden? Anlıyorum cinsel istek duyabilirsiniz ama bu nefsi duygu günü geçirmelik.. Ya sonrası?
Hayata bir kere geliyoruz onu da dolu dolu, en az keşkeyle, mutlulukla geçirelim.. Bir başkasının " benimle olursan mal varlığım senin olur" cümleleri bizim aklımızı çelmemeli. Yaşınız küçük de değil bu tarz oyunlara gelmeyin gözünüzü seveyim, üzüldüm gerçekten. Kendi değerinizi bilin

14 yaş biraz fazla bence de.o cinsel çekim boşluktan olabilir.daha çok gençsiniz biraz kendinize zaman verin belki sevip sevileceğiniz dolu dizgin bir aşk bulacaksanız.karşınızda ki adamdan yeterince hoşlanmadan böyle bir ilişkiye adım atmayın derim

Aslında geçmişini sorguladığim için olmuyorum

Evlenmeyi birlikte olduktan sonra bende isterim sevgili ayaklarından çok sıkıldım çünkü.
Şöyle, yaş farkına olumlu bakıyorum ama bir sınırı var bence.
14 gerçekten çok.
Adam 60 olacak siz 46, günümüz 46 yaş kadınları ise 30 dan farksız.
O ise artık orta yaşın sonunda ilerleyen, her şeyi belirli bir seviyede yapabilen bir adam.
O dinginlik isteyecek sizde hala sabaha kadar gezebilecek enerji olacak.
Erkekler kadınlardan daha çabuk yaşlanıyor bir de.
Şuan olmasa da 10 sene sonra hayatınızca yaş farkı ciddi ayrılıklar biyolojik ve mentalite olarak oluşturacaktır.
Kendinize biçtiğiniz hayat bu mu?

Adam evlenip boşanmış kimbilir neden boşandı sırf bir kadın ailesiyle olmak için yuvasını dağıtıp gitmez bu oyunlara gelmeyin lütfen para kazanılır ama hayattan zevk almak baska birseydir kendinizi kandırmayın

Daha çok gençsiniz.
1.5 sene yalnızlık çok değil, hayatınızda sürekli birisi olması gerekmez.
Mutsuz olursanız, evlendikten sonra da eski sevgilinizi stalklamaya devam edebilirsiniz. İyi düşünün.

Tamam bence de adama kanmasin gencecik yasinda da. Neden burda adamin bosanmasini hemen kendisine bagladiginizi anlamiyorum. Evlilikler sadece aldatma sebebiyle mi bitiyor? Belki bi konuda anlasmazlik yasadilar,fikirleri celisti. Belki aileleriyle alakali bi sorun oldu vs. Bu yuzden bunun yorumunu yapmayi dogru bulmuyorum.

Sana sunduğu imkanlar ve cinsel çekim şuan için sana cazip geliyor ama ilerleyen zamanlarda kendi yaşıtlarında biriyle tanışınca mutsuz olursun.
Sana göre 14 yaş fazla. Ona göre değil. Onun yanında genç güzel alımlı bir hatun olsun yeter.
Ayrıca eşi de yurtdışına gitmek için boşanmaz Hele de çocuk varsa.. Maddi durumu gayet yerinde madem kadın istediği zaman gider gelir bu konuda boşanılmaz.

Yine de sen bilirsin.

25 yaşında aşk ve sevgi duymadığınız biriyle evlilik yapmak kendinize yapabileceğiniz en büyük haksızlık olacaktır. Ben evlendim ve boşandım ancak zerre pişman olmadım. Neden biliyor musun çok aşıktım ve günlerim çok güzel geçti. Kendini böyle bir duygudan mahrum etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…