Özellikle böyle duygusal boşluğa düşmüş saf çıtırları bulurlar. Kokularını alırlar resmen. Abi genç seviyor. Korktum ben.Adam parayla gözünü boyamaya çalışıyor
Tavukseverler derneği kurucusu baskaniyimArkadas bu nickname ler ne ya
Tavuk kanadi,Tavuk suyu,Gezmeyen tavuk,Tavuk sote
Ne istionuz tavuklardan ne alip veremediginiz var
Neyse son uc gundur ayni konular yeni alinan uyeliklerle acilir oldu.Parali adam,parali koca,yas farki,maddi imkan
Bilmem kac sayfa milletle kafa bulan kizimizin on ayak oldugunu dusunuyorum.
Konuya yorumum;Evlen hic bise olmaz cok mutlu olursun, olmazsanda bosanirsin.Ne ilk nede son bosanan olursun bak keyfine
Evet yani sanki hep erkek suclu bosanmada bu cok kilise bir söz iyi olaydi ilk karisi bosamazdi tey Allahim ya icerigini bilmeden insanlarin günahini almak ne kolayTamam bence de adama kanmasin gencecik yasinda da. Neden burda adamin bosanmasini hemen kendisine bagladiginizi anlamiyorum. Evlilikler sadece aldatma sebebiyle mi bitiyor? Belki bi konuda anlasmazlik yasadilar,fikirleri celisti. Belki aileleriyle alakali bi sorun oldu vs. Bu yuzden bunun yorumunu yapmayi dogru bulmuyorum.
Özellikle böyle duygusal boşluğa düşmüş saf çıtırları bulurlar. Kokularını alırlar resmen. Abi genç seviyor. Korktum ben.
kandırma kendini. Yolmak istiyorsan yol da bu istersen evleniriz vaadi hiç inandırıcı değil. Sen gençsin onun parası var bir süre bu iş gider. Adam iyi olsaydı çocuklu eşi bırakmazdı kimbilir ne oldu. Güven vermiyor.
pardon da ben aldatmaktan hiç bahsetmedim?! ‘aldatma’ yorumu çıkaran sizsiniz.Tamam bence de adama kanmasin gencecik yasinda da. Neden burda adamin bosanmasini hemen kendisine bagladiginizi anlamiyorum. Evlilikler sadece aldatma sebebiyle mi bitiyor? Belki bi konuda anlasmazlik yasadilar,fikirleri celisti. Belki aileleriyle alakali bi sorun oldu vs. Bu yuzden bunun yorumunu yapmayi dogru bulmuyorum.
Kilise değildir o camidir.kilise bir söz
Eşiöle tanıştığımda senin yaşındaydım :)25 yaşındayım 1 buçuk senedir yalnızım ancak eski sevgilimi stalklayıp duruyorum ha bu arada kimseyle tanışmadım mi tabiki tanıştım. Zaten artık kimseyi doğru düzgün sevemiyorum birinin yanimda olması bana iyi geliyor.
Bunlardan biri de benden 14 yaş büyük biri. 39 yasinda. Bana değer veriyor varlıklı biri istersem onu seversem herşeye sahip olabileceğimi söylüyor. Mesele varlığı değil bu arada kimse yanlış anlamasın eski sevgilim çulsuzun tekiydi onu çok seviyordum. Burda anlatmak istediğim bana her imkanları sunup mutlu etmek istediğini söylüyor. İstersen evleniriz diyor. Evlenip boşanmış eski eşi yurt dışında zaten eski eşi yurt dışına ailesinin yanına gitmek istemiş bu da oralı olmamış çünkü işi gücü burda, ondan boşanmişlar. bir oğlu var o da işini bulmuş zaten büyük. Bana sorarsanız ona aşk ve sevgi değil ama cinsel anlamda ilgi duyuyorum. Sevmek de istiyorum ama tereddütlerim var. Aramızda yaş farkı fazla olup mutlu olan var mı ya da tecrübesi olan? Kabul edersem bu işin sonu nereye varır? Yaş farkı çok mu ?
Görüsleriniz neler?
Dogru söylüyorsunuz da ,genel olarak böyle oluyor ama... Ben ,kısaca cazip hic bir erkegin ,eşi tarafindan birakilacagina inanmiyorum genel olarak.Hele bir de cocuk varsa..Bu arada 14 yaş korkunc fazla,yaklaşık iki nesil yani.Hic tavsiye edilebilecek bir sey degil.NetTamam bence de adama kanmasin gencecik yasinda da. Neden burda adamin bosanmasini hemen kendisine bagladiginizi anlamiyorum. Evlilikler sadece aldatma sebebiyle mi bitiyor? Belki bi konuda anlasmazlik yasadilar,fikirleri celisti. Belki aileleriyle alakali bi sorun oldu vs. Bu yuzden bunun yorumunu yapmayi dogru bulmuyorum.
Klavyenin azizlgi dir oKilise değildir o camidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?