14 yaş büyük biri

Henüz 25 yaşındasınız,hayatınızın en güzel zamanları.Hayranlık duyuyor olabilirsiniz ama size ayak uydurabilecek mi? Siz 30 olunca 44,siz 39 olunca 53 yasında olacak.Cok ciddi bir fark bu.Ne istediğinizi bilirseniz elbette neden olmasın 14 yaş da olur ama bu bir anlık istek mi?

Sadece yaş farkı yok ortada, bir de çocuk var. Tek artısı maddi durumunun iyi olması. Ben fazla yaş farkına olumlu bakmıyorum. Çocuksuz birinin çocuklu biri ile evlenmesi de ayrı sıkıntı. Evlilikler zor zaten bu durumda daha da zorlaşır.

Arkadas bu nickname ler ne ya
Tavuk kanadi,Tavuk suyu,Gezmeyen tavuk,Tavuk sote

Ne istionuz tavuklardan ne alip veremediginiz var

Neyse son uc gundur ayni konular yeni alinan uyeliklerle acilir oldu.Parali adam,parali koca,yas farki,maddi imkan
Bilmem kac sayfa milletle kafa bulan kizimizin on ayak oldugunu dusunuyorum.
Konuya yorumum;Evlen hic bise olmaz cok mutlu olursun, olmazsanda bosanirsin.Ne ilk nede son bosanan olursun bak keyfine

Canım, bedava peynir fare kapanında bulunur. Şimdi dünyayı ayağına seren adam evlenince mini bir cehennem yaşatabilir. Kimbilir karısı neden boşandı? Sen hikayeyi sadece adamın ağzından duydun. Onu bir etraflıca araştır bakalım ne çıkacak, ben de merak ettim.

Tavukseverler derneği kurucusu baskaniyim

Evet yani sanki hep erkek suclu bosanmada bu cok kilise bir söz iyi olaydi ilk karisi bosamazdi tey Allahim ya icerigini bilmeden insanlarin günahini almak ne kolay

Çok merak ediyorsanız bir deneyin sevgili olmayı ama bence oluru yok. Genceciksiniz, hayatınızın baharındasınız kendiniz gibi birini bulursunuz niye bu acele.

Daha 25 yasindasin ne bu acele 14 yas cok fazla sen 30 bile olmadan o 40 yasini dolduracak bence en fazla 8 yas olmali en fazlaaa benim esimle 10 yas var ama benim ruhum yasli zaten herif benden genc duruyo ama 10 yas cok fazlaymis beee neyse yedik bi pohhh 2 de cocuk

pardon da ben aldatmaktan hiç bahsetmedim?! ‘aldatma’ yorumu çıkaran sizsiniz.

Eşiöle tanıştığımda senin yaşındaydım :)
11 yaş fark var aramızda...
Ama tamami ile tecrübeleri ile kadınlara nasış davranmasını bilmesiyle ya da başka kadınlara karşı gözü tokluğu işe tam anlamı ile mükemmel bir eş.
Eğer anşaşıyorsan. Eğer mutluysan.
Yanında huzurlu isen.
Evin o gibi hissediyorsan yaşın hiçbir önemi yok

Dogru söylüyorsunuz da ,genel olarak böyle oluyor ama... Ben ,kısaca cazip hic bir erkegin ,eşi tarafindan birakilacagina inanmiyorum genel olarak.Hele bir de cocuk varsa..Bu arada 14 yaş korkunc fazla,yaklaşık iki nesil yani.Hic tavsiye edilebilecek bir sey degil.Net

Bence çok fazla maalesef. İleride bu fark iyice açılacak. Şimdi ikiniz de gençsiniz ama o senden önce yaşlanacak. Hayatınızın hep farklı dönemlerini yaşayacaksınız.

Aynisini ben yasadim, eski nisanlim 14 yas büyüktü. Yasini göstermiyordu vs. ama düsünceler cok farkliydi. "Ben daha iyi bilirim, tecrübeliyim" lafini duymaktan gına gelmisti bana. Cinsellik keza öyle, kesinlikle beni tatmin etmiyordu, edemedigi gibi birde sanki kusurlu benmisim gibi davraniyordu. Daha sayiyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…