14 yaş büyük biri

Yaşınıza daha uygun birini bulabilirsiniz. Onun genc kız olayı olabilir fakat sizin? İyice bir düşünün tartın.
 
39 yasinda adamin oglu kac yaşında ki isini bulmus?

25 yasindayken bosanmis 14 yas buyuk ve cocuklu birini kendinize denk gormeyin. Tü kaka demiyorum elbette o da bir insan, hayatina devam edecek, yeniden evlenmek veya iliski yasamak isteyecek ama sizin daha yasayacaginiz heyecanlar var.

Ayrica cocuklu bir aile, kadin baska ülkeye gitmek istiyor, adam orali olmuyor. Bu adamdan hayir gelmez. Gezer eglenir yer icersiniz ama otesi yok. Isi gucu burda oldugu icin gidememesi ayri, orali olmamasi ayri. Kadini burda rahat ettirse, sık sık ailesini ziyaret etmesini saglasa, isimiz burda orda zorlaniriz diye ikna etmeye çalışsa kadin buyuk ihtimalle gitmezdi.

Cocugunun annesine "giderse gitsin" gozuyle bakan adama ne denir ki?

Sizi parayla etkilemeye calismasi da kiroluk.
 
Bence yaş farkı var tabi ama yaşlarınızı düşününce çok rahatsız etmiyor gibi. siz küçük değilsiniz sonuçta o zaman bence sorun olurdu. Sizin nasıl yapıdaki insanlardan hoşlandığınıza bağlı , olgun erkeklerse hoşlandığınız insanlar, hiç sorun olmaz bu durumda
 
Son düzenleme:
şahsi fikrim 14 yaşın fazla olduğu şeklinde
çok istiyorsanız gezin eğlenin ama evlenme teklifi ettiğinde 1 kere değil 1000 kere düşünün
 
pardon da ben aldatmaktan hiç bahsetmedim?! ‘aldatma’ yorumu çıkaran sizsiniz.
pardon da ben aldatmaktan hiç bahsetmedim?! ‘aldatma’ yorumu çıkaran sizsiniz.
Kim bilir ne oldu? Kismindan aldatmayi, ihaneti ima ettiginizi dusundum bu konuda hata benim kusura bakmayin bu sekilde sormaliydim; Evliligin bitmesinin sebebi her zaman erkek olmak zorunda midir? Yargilayici konustugunuz icin bana dogru gelmedi.
 

Yaşa takılmadım da sonradan seversin olayına inanmam.
 
Bizim aramızda 12 yaş var.
Ama ben 19da evlendim eşim 31di.
31 yaşla 39 arasında dağlar kadar fark var.
Çok şükür mutluyum. Ama yaşın getirdiği sorunları çok yaşadık.
Ben daha hareketli cıvıl cıvıl biriyim. Eşim haliyle herşeyi geçirmiş görmüş daha olgun.
Birbirimize alışma süreci yorucu oldu.
Zamanla öğrendik ben biraz ona uydum o bana derken.
Ama 25 yaş birine 40 yaş çok fazla.
Ben şimdi 27yim eşim 39.
Yine farklıyız.
7 yıldır evli olmamıza rağmen bazen çok fazla diyorum yaş farkı.
İleriyi düşünüyorum mesela ben 35 olunca o 47 olacak.
Ben 40 olunca o 52.
Kesinlikle yine aynı sorunlar olacak.
Hiç gerek yok böyle şeylere sonradan pişman olacağın şeyler yapma.
 
Kim bilir ne oldu? Kismindan aldatmayi, ihaneti ima ettiginizi dusundum bu konuda hata benim kusura bakmayin bu sekilde sormaliydim; Evliligin bitmesinin sebebi her zaman erkek olmak zorunda midir? Yargilayici konustugunuz icin bana dogru gelmedi.
her zaman hata ortaktır, Seçimlerimiz kendi sorumluluğumuzdur.
Burdaki tabloyu yorumlamanız için size iki soru soracağım: çocuğunla kocan yurtdışına kaçıp gitse, kendinden 14 yaş küçük fanfin peşinde mi koşarsın çocuğuma nasıl kavuşurum çocuğumu nasıl görürüm derdine mi düşersin? Rahatı yerinde olan, bir eli yağda bir eli balda olan üstelik evli kaldın neden bırakıp gitsin?
 



yaş farkı önemsiz adam genç zaten cinsel istek önemli iyi niyet ile sevgiye şans verilebilir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…