14 yaş fark evlilik için çok mu?

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.

Sonuç şu şekilde oldu:
ben olabilir mi diye birkaç kez görüştüm. Fakat başta çok ilgili alakalı olan adam, çok gençsin çok güzelsin ben yaşlanıyorum demeye başladı. Ayrıca ilgisiz davranmaya başladı. Ben de haliyle olmaz bu iş dedim. O da ergen gibi sen daha iyilerine layıksın dedi gitti. Bir daha da ne yaZdı ne de görüştük...

Son düzenleme:
Ilk basta kucuk gorursnuz, seneler gectikce o coktukce siz kendinizi daha alimli/guzel gorursunuz. Ben oyle yapmam demeyin. Ufaktan bi dersiniz bunu 1 saniyelik bile olsa. Bu adam genclesmiyor yslaniyor. Ve evet 14 yas cok fazla. Ben mesela ilerde kocamla gezerken " kp/ baba" olrak gorunmesini istemem. Etraftan " baba kiz baginiz nasil guzel, esiniz hep calisiyor galiba sizde babanizla vakit geciriyosunuz sanirim" diyenler olursa picaklamak manasiz. Bi tanidik vardi. Birisi " o yaninizdaki kimdi dunki gordgum,kp galiba" diyince oda " evet" demisti esi hakkinda.

Hiç başlamayın
Hem yaş farkı çok hem iki çocuk var, siz daha yolun başındasınız

Ciddi bir fark, şimdiden küçük görünüyorum diyorsanız bunun yıllar gectikçe çökmesi yaşlanması var, baba kız muamelesi görmeyin ılerde. Başka nasiplen de çıkar elbet

Kendin bu şekilde hissediyorsan hiç düşünme bence ki bana göre 10 yaştan fazla fark olmamalı 14 çok diye düşünüyorum ya da sen 40 lardinda o 50 lerinde olsa belki problem olmaz ama sen daha 30 sun

Daha 30 yaşındasın. Biraz daha özgürlüğün tadını çıkarmaya bak. Ayrıca kendi denginde birini bul. Adama kalsa sorun yok çünkü çıtır hatunu bulmuş. Bir de bunun "benim çocuğum var artık çocuk istemiyorum" diyen modelleri de oluyor.

Evet özgür olmak çok güzel bu hafta mesela yurtdışına gittim. Ama ben de bir çocuğum olsun istiyorum fakat yanlış karar da vermek istemiyorum. Yaşım da geçiyor hissine kapılıyorum bazen.

Evet özgür olmak çok güzel bu hafta mesela yurtdışına gittim. Ama ben de bir çocuğum olsun istiyorum fakat yanlış karar da vermek istemiyorum. Yaşım da geçiyor hissine kapılıyorum bazen.
Yoo yaş geçmiyor. Öyle düşünme.

Ayyy bayılacağım, 2 çocukla sana mı talip oluyor, genç kız arıyor demek ki, sakın sakın, kendin gibi genç birini bul aşk yaşa, bu tarz evlilik mi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…