- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.
Yani biraz çökmüş onu açıklayabilmek için belirttim. Yoksa yakışıklı birisi.Boyle nasil baslaniyo iliskiye
Tipini falan begendim ama saclari beyaz
Kız bu yıl üniversiteye başlayacak. Oğlan küçük.2 cocuk olmasa sansini dene derim
Ama su kosullarda gerek yok
Evet özgür olmak çok güzel bu hafta mesela yurtdışına gittim. Ama ben de bir çocuğum olsun istiyorum fakat yanlış karar da vermek istemiyorum. Yaşım da geçiyor hissine kapılıyorum bazen.Daha 30 yaşındasın. Biraz daha özgürlüğün tadını çıkarmaya bak. Ayrıca kendi denginde birini bul. Adama kalsa sorun yok çünkü çıtır hatunu bulmuş. Bir de bunun "benim çocuğum var artık çocuk istemiyorum" diyen modelleri de oluyor.
Yoo yaş geçmiyor. Öyle düşünme.Evet özgür olmak çok güzel bu hafta mesela yurtdışına gittim. Ama ben de bir çocuğum olsun istiyorum fakat yanlış karar da vermek istemiyorum. Yaşım da geçiyor hissine kapılıyorum bazen.
Ayyy bayılacağım, 2 çocukla sana mı talip oluyor, genç kız arıyor demek ki, sakın sakın, kendin gibi genç birini bul aşk yaşa, bu tarz evlilik mi kaldıMerhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?