- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evet haklısınız ama ilgisi hoşuma gitti doğrusu sorayım hemen dedim sizlereİki çocuğun sorumlulugunu alabilecek misiniz yaşınız daha genç 2 cocuklu biriyle mi evlilik hayaliniz var.. çocuk da istiyormuşsunuz babayla cocuk arasındaki yaş farkını hiç söylemiyorum bile.
Çok büyük ....Merhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.
Açıkçası ben durumu açıklamak için bunları yazdım. Evet durum böyle.14 yaş çok fazla değil de
sizin onun yanında genç hissetmeniz saçını başını eleştirmeniz sorun. senin gözünde uyuşmuyorsunuz
Ben 31 yaşında o 44 yaşında14 yaş fark ama yaşlar kaç ?
Konu içerisinde geçtiğiyse kusura bakma okumadım ..
Bana çok geldı .Ben 31 yaşında o 44 yaşında
Çocuk olması yaş farkı mücadele gerektirecek. Siz 31, O 45 yasında çok sorun olmaz. Siz 20 0 34 olsa daha büyük sorundu. İkinizin de kişiliği oturmuş sonuçta.Merhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.
Aynı yaştayız, eşimde benden 10 yaş büyük... 1,5 senedir evliyiz.Merhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?