- 2 Eylül 2017
- 492
- 297
- 53
- Konu Sahibi Munevvergul
eşimle benım aramda da 13 yaş fark var ama eşim benden daha genç ruhludur. sanırım aranızdakı uyuma baglı anlaşıp anlaşmadığınıza. ama 2 cocuk konusu cidden düşünün derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Ilk basta kucuk gorursnuz, seneler gectikce o coktukce siz kendinizi daha alimli/guzel gorursunuz. Ben oyle yapmam demeyin. Ufaktan bi dersiniz bunu 1 saniyelik bile olsa. Bu adam genclesmiyor yslaniyor. Ve evet 14 yas cok fazla. Ben mesela ilerde kocamla gezerken " kp/ baba" olrak gorunmesini istemem. Etraftan " baba kiz baginiz nasil guzel, esiniz hep calisiyor galiba sizde babanizla vakit geciriyosunuz sanirim" diyenler olursa picaklamak manasiz. Bi tanidik vardi. Birisi " o yaninizdaki kimdi dunki gordgum,kp galiba" diyince oda " evet" demisti esi hakkinda.
Cocuklarin yaslari onemli degil, ne olursa olsun. Cocuksuz bir kadin baskalarinin cocuguna cok zor annelik yapar. Bizzat gordugum ornek var ona istinaden soyluyorum. Anneleri hayatta da olsa siz onlara annelik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatin ne getirecegi bilinmez.Kız bu yıl üniversiteye başlayacak. Oğlan küçük.
Yani bu çok büyük etken canımvalla benim annemle aramda 18 yaş babamla 19 yaş var. ona göre düşün taşın.
o ayrı zaten. demek istediğim kocası babası yalında olacak nerdeyse hadi anne baba arasında ki kuşak farkı neyse de karı koca arası çok zor.Yani bu çok büyük etken canım
Annemle aramda 42 babamla aramda 45 yaş var
Resmen Bir kuşak
Ve hiçbir konuda anlaşamıyoruz(
Olmuyor bence yaa birisi hayatının en güzel döneminde öbürü artk inzivaya çekilmek isteyeceko ayrı zaten. demek istediğim kocası babası yalında olacak nerdeyse hadi anne baba arasında ki kuşak farkı neyse de karı koca arası çok zor.
Evet çok hiç gerek yokMerhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun , doğrusunu Allah bilir, ama bence 14 yaş çok. Kuşak farkı olur nerdeyseMerhaba bugüne kadar buradan çok güzel yorumlar aldım açtığım konular için. Gerçek hayatta herkesle her şey paylaşılamıyor. O yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 yıl oldu boşandım. Çocuğum yok. Şimdi benimle görüşmek isteyen biri var fakat aradaki sorun yaş farkı. O da boşanmış 7-8 yıl önce ve 2 çocuğu var. O 1973 doğumlu, ben 1987 doğumluyum. Tipini falan beğeniyorum fakat saçları beyaz. Kendimi onun yanında çok küçük hissediyorum. Üstelik aynı iş yerindeyiz. Hiç başlamadan mesafe mi koymalıyım? Yoksa şans vermeli miyim? Teşekkür ederim.