- Konu Sahibi Munevvergul
Allah mutluluklarını daim etsin.. sizin örneğinin çok güzel ama tek fark var konu sahibi aşık değil. Mantık evliliği yapmak istiyor. Aklı hayli karışık saçı beyaz 2 çocuğu var sıkıntı diyor yani konuyu neresinden tutsak elimizde kalıyor.14 yaş farkla evli tanıdığım çift var. Sizinle aynı yaşlarda. Adamın ikinci evliliği ve çocuğu vardı. Buna rağmen aşk evliliği yaptılar. Bir tane bebekleri oldu. İkisi de hayata yeniden başladı resmen. Gerçekten çok aşıklar birbirlerine. Bunlar istisna bir çift olabilir herkes kötü örnek vermiş ama ben sana birbirine saygılı, mutlu, aşık bir çift örneği verdim. Sanırım mesele kafa yapısında. Sizin mutlu olabileceğinizi sanmıyorum çünkü tereddütte kalmışsınız. İçinizde hep bir acaba/keşke olur diye düşünüyorum.
Konu sahibi bence hiç denemeyin derim çünkü yaşınız hayli genç çevrenizi genişletin. Aşık olmadığınız 2 çocuklu 50 yaşına gelmiş adamla ilk bir kaç yıl mutlu olursunuz belki ama sonrası zor olacak sizin için.
Daha yaşınıza uygun ve aşık olduğunuz bir insanla evlenmeyi tercih edin ve çocuksuz olsun.