14 yaş farkı

olmaz bu is bence
erkekde 15 yas buyk olsa olamz derdim ama akdinin buyuk olmasi daha çok abes duruyor ..
onceden o yasta çocuk yapiyoalrmis yani 15 yasinda

Aska saygim sonsuz.. Şimdiden bu kadar kaos varken sonu husran olur. Bazen mantik dışı seylerde yapabiliyoruz büyük konuşmamak lazim.. Üzüldüm kadin adına da adamin annesi adina da..

Arkadasina soylerisin baska erkek mi yok.. Pes yani... Olacak is degil cidden.. Elinden tutup parka goturur artik... Arkadasin biraz.kafasini calistirsin...

büyük olması sorun olurken onbeş yaş küçük olması gerçekten çok ilginç...

tam tersi olsa hadi belki dersin de kız büyük erkek küçük...

ne denir ki ailelerin tepki vermesi kaçınılmaz bir gerçek,ve bu oğlumuz ilerde yaşı büyüdükçe etrafa bakabilir çapkınlı artıp aldatmalar olabilir.

büyük riks bence

Benimle annem arasında bile 19 yaş fark var.
Neredeyse annesi yaşında.
Açıkçası çocuğun annesi ben olsam bende kabul etmezdim.

Bence hiç savaşmasın yani zor çok zor erkek 23 yaşında şuan arkadaşınıızz 38 yani o ergene göre çok olgun evlendikten sonrada çocuk 30-31 yaşlara geldiğinde düşüncesi nasıl bir boyutta olur aldatma ihtimali ve diğer olumsuzluklar ben olsam binkere daha düşünürüm karmaşık geldi bana o çocukta zaten şuan sağlıklı düşünmediğinin kanaatindeyim olumsuzlar arkadaşınızın peşini bırakmaz gibi hissediyorum ben

Yaş farkları konusunda gayet genişim. Ama bu hatunun psikolojik problemleri olduğunu düşündüm. Normal şartlarda 30lu yaşlarında bir kadın 17-18 yaşında bir erkekle birliktelik yaşayamaz. Frekanslar tutmaz bir kere.

kendimi çocuğun ailesi yerine koydum..tabiki bende istemezdim..birkaç yaş deilki 15 yaş!!!ailesi büyük ihtimalle önceleri geçici heves diye sesini çıkarmadı..

Aaaay ben de başını okudum o kadar yaş farkına rağmen üstelik kız büyük dedim herhalde evlendiler,mutlular... Şaşırmıştım ama sonunu görünce şaşırmadım daima sorun olur.

arada 2,3 yıl daha fark olsaymış çocuğu yaşında olacakmış oğlan

sokağa çıksalar annen mi ablan mı diye sorarlar eşin mi diye değil

zaten erkekler geç olgunlaşıyor her anlamda hiç olacak iş değil

30 yaşındayım ve 19-21 yaş arasında 3 ergen (!) ile çalışıyorum.. o tripleri, atarları, tavırları yüzünden bir gün birini kesecem o olacak.. çalışmak bile imkansızken bir de ilişki yaşamak için gerçekten sağlam sinirlere sahip olmak gerek.. arkadaşınızda kesinlikle bir problem var, arada ciddi bir kuşak farkı olacak onu nasıl aşmayı düşünüyor acaba?

başından hata etmiş. 40 ına yaklaşmış kadınla 23 yaşındaki çocuk olur mu allah aşkına. şimdi de mağdurmuş gibi davranmasın başından belliydibu işin olmayacağı. şimdi evlenseler 5 sene sonra boşanırlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…