14 yaş farkı

Yas farki neden sorun olsun ki bi iliski yurutebilecek olgunluga sahip 2 insan neden baskalarinin dusuncelerini onemser ki evlenmek istiyolarsa evlensinler

erkek büyük olsa bile 14 yaş çok fazla ya :S ama kadının büyük olması daha da sıkıntı bence. düşünsene kadın 14 yaşında ergenliğini yaşarken erkek daha yeni doğmuş falan..

Yas farkı sorun ya da değil ama bu evliliğe sen ve burdakiler mi karar verecek anlamadım...konu kendinle ilgili olsa fikir sorsan hadi anlarım, 2 tane birbirini seven insan var ortada, denemeden de bilemezler sonucta buna sen karar veremezsin

Yani biraz zorlasa, çocuğun yaşında çocuğu olurmuş. Çocuk bakıcılığı mı yaptı bu kadın? 33 yaşında 18 yaşındaki çocuğa nasıl o gözle baktı? İnsanların hayatlarını eleştirmeyi sevmiyorum ama umarım ailesi diretir de çocuk hatasını fark eder. Erkeğin bile 15 yaş büyük olması çok yanlış.

Çocuğa üzüldüm. Açıkçası bana biraz hastalıklı geliyor böyle ilişkiler. şu an benden 14 yaş küçük çocuk liseye yeni başlamış oluyor düşünemiyorum bile.
Arkadaşınız hemen ayrılsın, kendisi de mutsuz olur, sevgilisi de.

15 yaş küçük bir çocukla mı? oh noo.hayır hayır.havada bulut siz bu işleri unutun.olmaz olamaz.

Cocuk istiyorsa kesinlikle savaşmalı..her erkek böyle değer vermiyor yanındaki kadına ikisi birlik olurlarsa üstesinden gelirler.allah yollarini açık etsin.

Yok devenin bale pabucu

Benm asil.merak ettigim bunlar 5 yil boyunca nasil iliskilerini surdurduler?
Yani is evlenmeye gelene kadar bastan tuhaf zaten, bu zamana kadar nasil yurumus bu is
Herkes cocuk ilerde aldatir demis ama, cocuk 18 yasinda en tehlikeli uçuk zamanlarinda, arkadsalrinin çıtır liseli kizlarla takildigi zamanlarda koca kadinla takilabiliyosa vede tam 5 yil devam ediyosa, evlensinler o zaman .
Kadin bu 5 yil icinde cocugu sevgilim diye koluna takip gezdiyse kocam da diyebilir?
Bunlar 5 yil icinde cookk olumsuz tepkilerle karsilasmadilar demekki, yoksa bu kadar dayanamazlardi?
Kadin bu 5 yil icinde cocugun olgun olmadigini, cocuk ruhlu ve zihinli oldugunu farketmemis mi ?
farketmediys bunla ilgili bi sorun yasamadiysa , demekki evlenwbilirler?
Yaw koca kadin hadi ilk goruste hoslandi 2 oturup konusunca karsisindakinin cocuk oldugunu farkedip vazgecmesi gerek ti?
Demekki cocugun karsisinda bi rahatsizlik hissetmemis?

Su da var, madem bu kadar yas farki var, toplumun da bunu yanlis karsilayacagini biliyolar ama yinede vazgecmiyolar bu isten, bi sekilde yaslarini saklasalardi??
En azindan 5,6 yas filan gibi gosterebilirlerdi? Mahkemeler de kimlikteki yasi degistirebikiyolar, sanki herkes kimlige mi bakiyo bunlar kac yasinda diye

Bazi insanalr yaslarindan cok farkli gozukur, kimisi oldugundan cookk kucuk kimi cookk buyuk gosterirr
Sanki ayni yasta evlenenler ayni sekilde mi yaslaniyo, kadin genc gosteiyo adam yasli yada tam tersi

Son olarak madem buze soruyosunuz soyliyim " olmaz bu is

5 yıl önce ! 33 yaşındaki bir kadın 18 yaşındaki bir ergenden hoşlandı ? gerçekten ilginç geldi bana. ama istiyorlar madem evlensinler napak.

babamın iş arkadaşıda eşinden 12 yaş küçüktü, olabiliyo yani

simdi degilse bile ilerde cok sorun yasarlar. secim en bastan yanlis zatende olan olmus bi kere. dusunsene adam 25 yasinda hoppa zippa olucakdaha, kadin 40 yasina gelmis olucak evde sakinlik arayacak, vucudu istemesede bi sekilde zamana karsi koyamayacak... cocuk bundan ya bosanir yada Allahin her gunu boynuzlar. ilerde pisman olup aci cekip o yaslarda yalniz kalmasindansa simdi bi sure aci ceker yasina uygun olgun bi adamla daha da mutlu olur sonra. mutlulugu tek bi kisiye endekslemeyin bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…