- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.856
- 1.123
- Konu Sahibi lilith2013
E="SVincent, post: 42069418, member: 548591"]Siz beni nereden anlıyorsunuz cidden anlamıyorum. BEN KENDİ AİLEM AYDA 300 TL İLE GEÇİNİYOR DEMEDİM. Bunu dakaç sefer açıkladım anlamak istemiyorum. Alışveriş yapmadığım belliymiş ?? Nereden belli. Bizimburada gayette bir kalıp peynir 8 tl. Kaç kere açıkladım diyorum ki elbette ki şehirden şehire farklılık gösterir ama oluyor demek ki .
Kusura bakmayında geçinemiyoruz deyip sırf x lt z. yağına bilmem ne kadar vermek sonra farklı harcamalaryapmak garip gelmiyorda benim söylediklerim mi garip geliyor.
Açın migroskop u bir bakın 5 lt komili riveara zeytin yağı = 56.95
Yudum omge 3 ayçiçek yağı 5 tl = 22.95
Demek ki neymiş 100 tl harcanmadan da kaliteli zeytin yağı alınıyormuş ya da ayçiçek yağı. Hem de Türkiye geneli bir marketten fiyat verebiliyormuşum.
Komiksiniz cidden. Basit bir örnek vermeyi ne hale getirdiniz bravo.[/QUOTE]
Şimdi sızma zeytinyağı farklı fiyat diğeri başka. Sanki bir çeşit zeytinyağı var gibi yazmışsınız. Insanlar ne seviyorsa onu da mı almasın. O kadar zor şartlarda geçiniyor insanlar. Keşke yeter yetiyor deneceğine başka şeyler yapılsa
Kusura bakmayında geçinemiyoruz deyip sırf x lt z. yağına bilmem ne kadar vermek sonra farklı harcamalaryapmak garip gelmiyorda benim söylediklerim mi garip geliyor.
Açın migroskop u bir bakın 5 lt komili riveara zeytin yağı = 56.95
Yudum omge 3 ayçiçek yağı 5 tl = 22.95
Demek ki neymiş 100 tl harcanmadan da kaliteli zeytin yağı alınıyormuş ya da ayçiçek yağı. Hem de Türkiye geneli bir marketten fiyat verebiliyormuşum.
Komiksiniz cidden. Basit bir örnek vermeyi ne hale getirdiniz bravo.[/QUOTE]
Şimdi sızma zeytinyağı farklı fiyat diğeri başka. Sanki bir çeşit zeytinyağı var gibi yazmışsınız. Insanlar ne seviyorsa onu da mı almasın. O kadar zor şartlarda geçiniyor insanlar. Keşke yeter yetiyor deneceğine başka şeyler yapılsa