- Konu Sahibi Miraclessss
Ya kusura bakmayın konu dısı ama bu hareketli emojıyı nerden ekliyoruz ben de cıkmıyorda : ( telden giriyorum diye mi acabaBozulan altın gelmez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kusura bakmayın konu dısı ama bu hareketli emojıyı nerden ekliyoruz ben de cıkmıyorda : ( telden giriyorum diye mi acabaBozulan altın gelmez![]()
Cevapla tiklasaniz üst sirada 3 nokta görünüyor, ona tiklayin. Ondan sonra emoji görünüyor, onu tiklayin ve secin :)Ya kusura bakmayın konu dısı ama bu hareketli emojıyı nerden ekliyoruz ben de cıkmıyorda : ( telden giriyorum diye mi acaba
Yok çıkar be ya . Metin yazmaya girdiğiniz yerde; kalın B italik I var onun yanında iç içe geçmiş iki halka onun yanında resim, onun yanında 3 nokta var. Üst üste 3 nokta olan. Soldan sağa birinci değil ikinci üst üste üç nokta. Oraya basınca gülen surat yerine baass he işte karşında . Metin yazma penceresi içinde. Nasıl anlattım ama :) bence bunnu her emoji bulmak isteyenler için baş köşeye koymalı, ben bayağ süre bulamadım daYa kusura bakmayın konu dısı ama bu hareketli emojıyı nerden ekliyoruz ben de cıkmıyorda : ( telden giriyorum diye mi acaba
Ben isterdim. Eşime o sözünü hatırlatır kesinlikleeeeeeeeee isterdim.Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
![]()
Ben altın bilezik sevmem ama zevk meselesi tabi ki o yüzden hevesinizi anlıyorum. Alyans çok para eden bir şey değil onu bile satmanıza anlam veremedim. Eğer alınan şeyler eşinizin ya da sizin üstünüze değilse bir bardak soğuk su içmenizi öneririm. Yoksa sorun etmeyin giden altınları. Her şekilde size dönecek zaten para olarak.Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
![]()
Bilezik herkesin kırmızı çizgisi sanırım bana katılan tek kişi yok![]()
Konu sahibini bilmiyorum ama ülkede çoğu kadın evin maddi sorumluluğunu tamamen erkeğin üzerine atıyor. Özellikle çalışmıyorsa. Borç harç ne kadar, faturalar nasıl ödeniyor, market alışverişi nasıl yapılıyor haberleri yok. Harçlıklarını alıp gerisine karışmıyorlar. Senede iki kez kocalarıyla kıyafet alışverişine çıkıp kocaları ne kadar izin verirse o kadar alıyorlar. Hal böyleyken borçlarla ilgilenmeyen kadın para varken yatırımla da ilgilenmiyor. O sorumluluk da yine erkekte. Para arken biraz daha rahat hareket ediyor sadece, kocasından bişeyler istiyor falan. Bu tip evliliklerde para kocada. Koca uygun bulursa alınır, uygun bulmazsa alınmaz... Yani özetle erkeği karar mercii yapan bizzat kadının kendisi...Bileziklerimi araba için sattım zamanında. Kimse yerine koyucam demedi, ben de istemedim. Alyans bile takmam ben takı sevmiyorum. Zaten daha düğün planı yaparken borçsuz evlenelim arabaya gömeriz kafası vardı bizde. Bilezikleri kişisel de görmüyorum. Kocamla bana takıldı onlar bende olması direkt benim yapmaz.
Ama herkesin sevdiği şeyler var, mesela ben kahve makinesi seviyorum konu sahibi bilezik. Bizde de kocam ağzına kahve sürmez makine gayet benim kişiselim, bilezik de konu sahibinin kişiseli.
Eşin talebine göre olması mantıksız. Niye izin alıyoruz yani. Kim karar mercii yaptı bu erkekleri?
ev ve araba kimin üstüneMerhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
![]()
bence de konu bilezik değil ev araba alırken kibarlaşan aşkım ben sana yaparım bilezik diyen adam işi görülünce ne altını altın maltın yok diyip bi ton sayıyor ??? terbiyesizlik başka bişey değil. ayrıca kadın ekstra alalım dememiş ki birikim varmış kenarda o bilezik olarak dursa ben de hevesimi alsam demişKonunun bilezik olduğunu düşünmüyorum konu gönül almak adamın eşinin merakını mutluluğunu önemsememesi borç içinde yüzerken bilezik almak istenmemiş zaten mevcut bi para varken söylenmiş açıkçası kaba saba herşeyi kendi bilen hödük kocalardan