- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Plaza beyefendisi, ye kürküm ye ortamları, milletin birbirinin saatinin markasına fiyatına göre muamele ettiği yerler.
Benimkide 1356779. spor ayakkabıyı aldı afhjk hoş artık bir ayakkabı bile kolye ile aynı fiyata geldiği için pek bir fark yok. Adam baktı bileklik alıyorum takmıyor yüzük bile takmıyor bunu uygun gördüBikaç sene önce evlilik yıldönümünde pandora bileklik istiyordum. Ablalar, görümceler, yeğenler, arkadaşlar herkes örgütlendi birine sorarsa pandora al dicekler. Kimseye sormadan gidip 1936279. kolyeyi aldı
Spor ayakkabı güzel bi hediye benceBenimkide 1356779. spor ayakkabıyı aldı afhjk hoş artık bir ayakkabı bile kolye ile aynı fiyata geldiği için pek bir fark yok. Adam baktı bileklik alıyorum takmıyor yüzük bile takmıyor bunu uygun gördü
Nerede nerdeeeSpor ayakkabı güzel bi hediye benceben hayır demem. Geçen hafta bir alana bir bedava sevgililer günü kampanyası buldum hemen kaptım iki tane
Valla ben de ilk kez aldım, kalitesi konusunda hiç bir fikrim yok tavsiye gibi alma ama çok ucuzdu. Slazenger’in kendi sitesinde ayakkabılar eşofmanlar falan hep bir alana bir bedava.Nerede nerdeee
Olsun kız fazla mal göz çıkarmaz değişik değişik kombinlenir afhjkValla ben de ilk kez aldım, kalitesi konusunda hiç bir fikrim yok tavsiye gibi alma ama çok ucuzdu. Slazenger’in kendi sitesinde ayakkabılar eşofmanlar falan hep bir alana bir bedava.
Valla sana cevap yazacağım die jartiyer li birşeye dayadım döşedim yanlışlıkla şimdi hiç yazasıım gelmiyor boşver almasın sevgiler gününde birşey aman sen yap jest bu seferMerhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
Ay nerdeydi ya bilsek biz de alırdık, guzel kampanyaymışSpor ayakkabı güzel bi hediye benceben hayır demem. Geçen hafta bir alana bir bedava sevgililer günü kampanyası buldum hemen kaptım iki tane
Haklısınız bence ama beklentiye girip daha çok üzmeyin kendinizi. Bu adamdan pinti kokusu geliyor. Alyansı bile yenilemeyeceği çok belliMerhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
Cevapla tiklasaniz üst sirada 3 nokta görünüyor, ona tiklayin. Ondan sonra emoji görünüyor, onu tiklayin ve secin :)
Valla ben dısardam okuyan biriydim hep emojıler cok tatlı buluyorum keske wpta falanda olsa diye üye oldum en son bu sefer bulamadım tesekkur ederim buldumYok çıkar be ya . Metin yazmaya girdiğiniz yerde; kalın B italik I var onun yanında iç içe geçmiş iki halka onun yanında resim, onun yanında 3 nokta var. Üst üste 3 nokta olan. Soldan sağa birinci değil ikinci üst üste üç nokta. Oraya basınca gülen surat yerine baass he işte karşında . Metin yazma penceresi içinde. Nasıl anlattım ama :) bence bunnu her emoji bulmak isteyenler için baş köşeye koymalı, ben bayağ süre bulamadım da
Konu sahibini bilmiyorum ama ülkede çoğu kadın evin maddi sorumluluğunu tamamen erkeğin üzerine atıyor. Özellikle çalışmıyorsa. Borç harç ne kadar, faturalar nasıl ödeniyor, market alışverişi nasıl yapılıyor haberleri yok. Harçlıklarını alıp gerisine karışmıyorlar. Senede iki kez kocalarıyla kıyafet alışverişine çıkıp kocaları ne kadar izin verirse o kadar alıyorlar. Hal böyleyken borçlarla ilgilenmeyen kadın para varken yatırımla da ilgilenmiyor. O sorumluluk da yine erkekte. Para arken biraz daha rahat hareket ediyor sadece, kocasından bişeyler istiyor falan. Bu tip evliliklerde para kocada. Koca uygun bulursa alınır, uygun bulmazsa alınmaz... Yani özetle erkeği karar mercii yapan bizzat kadının kendisi...
İşte sen ben değil genel kadın profilinden bahsediyorum. Çalıştığı halde evin maddi sorumluluğunu almayan, maaşını olduğu gibi eşine verip harçlık alan kadınlar bile var, çalışıp çalışmamakla da alakalı değil aslında. Ama para kazanmayan kadın genellikle maddi konulardan elini eteğini çekiyor.Ay ne bileyim kudra ya, çalışmadığım dönemde de gayet ortak karar alıyorduk. O zaman da kocamın maaşı ortak gelirimizdi, şimdi benim kazancım da ortak gelirimiz. O zaman da gelen fatura ikimizin ödemesiydi, şimdi de.
Eve giren para işte, kimsenin diğerinden söz az söz hakkı olmamalı. Ha illa %50 olmalı da demiyorum. Sallıyorum araba alınacak, zerre anlamam. Tamam kocam seçer güvenirim. Ama yatırım yapılacağında da kocam anlamaz bana bırakır.
Haklısın ama, tüm sorumluluğu atınca iş izin almaya gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?