15-20 dak ikinci çizgi

Ben de ayni seyi yasadim.yaklasik 20 dk sonra belirginlesti 2.cizgi.bebegim oldu cok sukur.darisi basina:)

Eşime bile soylemedim testi
Pzt ye kadar bekleyeceğim
Olmazsa üzülürüm cnk
Bu ay sonu asılama için dr a gideceğiz randevu almıstım.
Ay hadi hayırlısı. Çok merak ettim bende. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Belli olmaz canım benim...:KK200:

Pzt ye kadar bekleyeceğim test için
Üzülüyorum negatif çıkınca
Pzt de regl olmaz isem yapacağim test
Ayyy cnm bnm ins hamilesin birkac mesajinda gormustm ins bnmde olur dedigini . Bnce hamilesin bnde gebeligimin birinde gebelik testinde hic cikmamsti hatta cekmeceye koydm sonra baktm hala yoktu sonra lh testi yaptim o kopkoyuydu ztn hamileymisim ama bn lh testiyle ogrenmstm.)

Hadi canım:))
Of valla heyecanlandım daha da cok
Bnm için inanılmaz sürpriz olur böyle bir durum varsa:)
Valla Can'ım aynen yazdığım gibi oldu :) rabbim aşılamaya fırsat vermedi,siz Pazartesi'ye kadar bekleyin test yaptırın,inşallah müjdeli haberi verirsiniz eşinize,hatta şöyle yaparsınız doktora gidince söyleyin hemde muayene olmuş olursunuz süpriz olur :)

Ne kadar dıkkatsızsınız kızlaarrr test hcg testı degıl kı lh testı yapmıs yanı yanlıs alaarrmmm.rabbım ıns tum ısteyenlere hayırlısıyla nasıp eder banada nasıp eder ıns

Kızlar merhaba,
Adetim 3 gün gecikti
Doğal yollardan hamile kalamıyorum
Eşimde sperm hareket azlıgı vardı
Bugun bir test yaptım
Bir dakika falan baktım birsey cıkmadı snr çöpe attım, 15-20 dak snr baktıgımda resimdeki gbi çizgi vardı.
Bu durumu yasayan var mi aranızda.

Kan testi yaptırıcam ama birkac gün daha beklemek istedim , bir de hamilelik doğal yollardan olmayacak dendiği için pek ihtimal veremedim
Teste bakar misiniz ekte
Herkese tesekkurler
Bana da ameliyat olmazsan imkansız demişlerdi ameliyat olacağım hafta Hamile olduğumu öğrendim :anneadayı: bence Allah'ın mucizeleri çok büyük

Merhaba, sizi üzmek istemem ama bana da kaç kere böyle oldu sonra regl oldum. Şubat 28 gün çekiyor bunu hesaplamamış olabilirsiniz belki. Ama yine de inşallah pozitiftir.

Ne kadar dıkkatsızsınız kızlaarrr test hcg testı degıl kı lh testı yapmıs yanı yanlıs alaarrmmm.rabbım ıns tum ısteyenlere hayırlısıyla nasıp eder banada nasıp eder ıns
O nasıl oluyo ki hiç bilmiyorum merak ettim açıkçası

Sabah ilk idrarla testi tekrarla canım muhtemelen daha koyu bir çizgiyle karşılaşacaksın. Ya da şu erken gebelik testleri veya gebelik haftasını gösteren dijital testlerden dene :)

düzeltme: test ovulasyon testiymiş...
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Ay çok heyecanlı çok bariz ikinci çizgi. Buharlaşma çizgisi diye bir şey var ama 20 dakikada çıkmaz o. Daha uzun saatlerde çıkıyor. Yine de emin olmanın yolu çok kolay, idrar damlattığın yere birkaç damla su damlat. Eğer buharlaşma çizgisi ise ikinci çizgi siliniyor. Yok gebelik varsa kalıyor.

Ama silinmeyecek gibi duruyor :KK73:

Hcg testine mi baktınız lh testine mi ben hcg testinizi göremedim.

T
Ay çok heyecanlı çok bariz ikinci çizgi. Buharlaşma çizgisi diye bir şey var ama 20 dakikada çıkmaz o. Daha uzun saatlerde çıkıyor. Yine de emin olmanın yolu çok kolay, idrar damlattığın yere birkaç damla su damlat. Eğer buharlaşma çizgisi ise ikinci çizgi siliniyor. Yok gebelik varsa kalıyor.

Ama silinmeyecek gibi duruyor :KK73:
test övü testiymıs sanırım ya:)))
est

Back
X