15-20 dak ikinci çizgi

Kızlar merhaba,
Adetim 3 gün gecikti
Doğal yollardan hamile kalamıyorum
Eşimde sperm hareket azlıgı vardı
Bugun bir test yaptım
Bir dakika falan baktım birsey cıkmadı snr çöpe attım, 15-20 dak snr baktıgımda resimdeki gbi çizgi vardı.
Bu durumu yasayan var mi aranızda.

Kan testi yaptırıcam ama birkac gün daha beklemek istedim , bir de hamilelik doğal yollardan olmayacak dendiği için pek ihtimal veremedim
Teste bakar misiniz ekte
Herkese tesekkurler
Hamilesin tebriklrrrrrr

Ne denir ki aramıza hoş geldin güzel anne (adayı):nazar:

Hayırlı olsun :KK200:
Kan testınde netlesecektır zaten
Bence hıc beklemeyın yarın sabah acilde bı kan testı yaptırın derım

Can'ım test hcg değil ki lh ovülasyon testi lh eğer ovulasyon testi ile yaptım zaten diyorsanız da şh hormonu her zaman var vücutta iki çizgi de aynı kırmızılıkta olursa gebelik olduğunu söylüyorlar ovülasyon testleri için hakkında hayırlısı olsun ;)

Eşime bile soylemedim testi
Pzt ye kadar bekleyeceğim
Olmazsa üzülürüm cnk
Bu ay sonu asılama için dr a gideceğiz randevu almıstım.
Canım bu test resmen pozitif.kesin hamilesin. Çünkü sonradan bile çıkmış olsa,bu kadar koyu olmazdı ikinci çizgi. Hayırlı olsun ;)

Ben de tamamen aynı durumu yasamistim ve kan testi yaptım ertesi günü pozitifti

Pardon da komik olan ne ?
Kafam cok dolu ve benim için hassas bir konu bu
Bu kadar gülecek eğlenecek bir durum değil bence karısması.
Canım üzülme sakın, belki hamilesin adetinde gecmis hem.insallah hamilesindir ben inanıyorum.inanmak istiyorum.eğer olmazsa,Rabbim hayirlisindan en kisa zamanda bi evlat nasip etsin sana insallah

Canım üzülme sakın, belki hamilesin adetinde gecmis hem.insallah hamilesindir ben inanıyorum.inanmak istiyorum.eğer olmazsa,Rabbim hayirlisindan en kisa zamanda bi evlat nasip etsin sana insallah
Tesekkur ederim güzel yorumun için :)

Bida test alıp yapsana. Bu saatte de tek çıkıp alamazsın. Çok merak ettim inşallah hamilesindir :) yarın bi test al yap ama lütfen:)

Ben adetten 1 hafta sonra yapmıştım yalnış hatırlamıyorsam 10 dk içinde çıkmıştı çizgi ama daha netti...
Bana da hamilesin gibi geldi...
3.gün için oldukça belirgin

Pzt ye kadar bekleyeceğim test için
Üzülüyorum negatif çıkınca
Pzt de regl olmaz isem yapacağim test
Eczandden bitane daha test alip yapsana
Cunku o kadar uzun sure bekleyince dikkate alinmamask yaziyordu diye hatirliyrm
Ama bana da hamilesin gibi geliyor

Hamilesiniz büyük ihtimal. Hayırlısı olsun.

Back
X