- 24 Aralık 2024
- 1.919
- 973
- 38
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Hooop hemen geldim kızMerhabalarbat 2 Mayıs. Ayın 18 inde Ovulasyon testim silikleşti...şu anlık hiç bir belirtim yok. Çatlamadan iki gün önce, pik günü ve ertesi gün değerlendirdik. Sizin belirtiniz var mı kimisi çatlamadan hemen sonra belirti gördüğünü söylüyor
Hoş geldin canımHooop hemen geldim kız15 ve 16 Nisan yumurtlamaydı 17 de catladı bugün çatlamadan itibaren 8.günüm belirti olarak her ay yumurtlamayla birlikte her zaman göğüs ağrım olur Oyüzden onu belirti saymıyorum ama üç gecedir özellikle geceleri vücudum alev alev yanıyor gece uyanıyorum elim ayağım inanılmaz sıcak bu bir belirtimi bilmiyorum aşırı yanıyordu yorgunluktan mı oldu bilmiyorum ama hep aynı tempoda çalışan biriyimde aslında anlamadım birde aynı şekilde üç gündür erkenden uykum geliyor normalde 11 gibi uyurdum en erken üç gündür 9 dedimi uykum geliyor ve uyuyorum da birde bugün hafif çok az arada olan kasık batmam oldu bilmiyorum bunları yazmak istedim veee 10.günden itibaren test yapmaya başlarım yani cumartesi günü ilk testimi yapacam
Bizde baya takviye vitaminler falan kullandık bakalım inşallah işe yararHoş geldin canımgüzell sen de sabırsızlardansın benim gibi ben de 10.gün yaparım sanırım ya test. Bu ay çok takviye aldık eşim de ben de artık olsun nolur
Bende de üç gündür uykusuzluk var aşırı derece. Ve sabah erken uyanıyorum uykumu da alamıyorum o yüzden. Yoğun bi dönemdi belki çok yoruldum ondan bilmiyorumbir de çatlamadan sonra meme ucu ağrısı oluyor dokunununca ve kasık krampları bugün basladı arada giriyo çıkıyor.
Bu kadar erken belirti göstermez diyorlar ama tam tersini tecrübe edenleri de okudum.
Nasip hayırlısı
Aa sıcakmıs hakikaten o ateş ne öyleBizde baya takviye vitaminler falan kullandık bakalım inşallah işe yararşuanda da vücudun ısım aşırı sıcak geliyor ateş de ölçtüm 36.8 36.9 çıkıyor
Evet o da yüzüm böyle vücuduma göğüs kısmına tuttuğumda 37 gösteriyor bende anlamadım yani geçtiğimiz aylara bakınca bunu yaşamadım sanki bilmiyorum aşırı dikkatimi çekti bu sıcaklığımAa sıcakmıs hakikaten o ateş ne öyle
Benim 36.5
Belirti olabilir ya bilemedimEvet o da yüzüm böyle vücuduma göğüs kısmına tuttuğumda 37 gösteriyor bende anlamadım yani geçtiğimiz aylara bakınca bunu yaşamadım sanki bilmiyorum aşırı dikkatimi çekti bu sıcaklığım
Yok canım grip değilim yorgunluktan desem hep aynı şekilde çalışıyorum ama bilemedim inşallah hamilelikten dolayıdırBelirti olabilir ya bilemedim
Kırgınlık grip gibi bir şey yoksa
Kız senin 18 inde çatlamamış mıydıBende geldiimm15-16 pik 17 nisan çatlama gördüm. 15-16-17-18 değerlendirdim, bir belirtim yok maalesef bekleyip göreceğiz
Geldim canımmmmmm nabersiniz kızlarrr
Catladigini nerden anladinizKız senin 18 inde çatlamamış mıydı
Nasip inşallah uğurlu gelir başlık
Ay inşallah bu ay güzel haberler alırsınnnn15 sı pikti muhtemelen 16 veya 17 si çatlamaydı bekliyoruz bakalım kızlar inşallah hayırlı haberler alırızzzz
Canımmmm inşallaahhhh isteyen herkes bu ay alır en kısa zamanda çünkü kimsenin daha fazla takaati kalmadı bende dahilAy inşallah bu ay güzel haberler alırsınnnn
Evet vallahi bende aldım ama mecburen erken öğrendim beta takibi yorucak beniCanımmmm inşallaahhhh isteyen herkes bu ay alır en kısa zamanda çünkü kimsenin daha fazla takaati kalmadı bende dahil
Ovulasyon testi pik yaptı silikleşti, silikleştigi gün çok ağrım oldu. Hoş geldinBen de geldim.bat 3 mayıs. Bende hiç birsey yok.ama aşırı şişkin hissediyorum kendimi
Catladigini nerden anladiniz
Oy maşallaaaahhhhhhhEvet vallahi bende aldım ama mecburen erken öğrendim beta takibi yorucak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?