- 24 Aralık 2024
- 1.919
- 973
- 38
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Kaç aydır deniyorsun canımCanımmmm inşallaahhhh isteyen herkes bu ay alır en kısa zamanda çünkü kimsenin daha fazla takaati kalmadı bende dahil
Evet inşallah sağlıkla ilerlerOy maşallaaaahhhhhhhyorucu olucak ama sonuna değer güzelim
Aa hayırlı olsunnEvet vallahi bende aldım ama mecburen erken öğrendim beta takibi yorucak beni
Allahım inşallah inşallahAa hayırlı olsunnsiz yine burada kalın uğur getirirsiniz
17-18 ay oldu bacımKaç aydır deniyorsun canım
İnşallahEvet inşallah sağlıkla ilerlerallahım isteyen herkese nasip etsin
Evet o ben olabilirimMerhabalarbat 2 Mayıs. Ayın 18 inde Ovulasyon testim silikleşti...şu anlık hiç bir belirtim yok. Çatlamadan iki gün önce, pik günü ve ertesi gün değerlendirdik. Sizin belirtiniz var mı kimisi çatlamadan hemen sonra belirti gördüğünü söylüyor
Hamilelik belirtileri gibi hissettimHooop hemen geldim kız15 ve 16 Nisan yumurtlamaydı 17 de catladı bugün çatlamadan itibaren 8.günüm belirti olarak her ay yumurtlamayla birlikte her zaman göğüs ağrım olur Oyüzden onu belirti saymıyorum ama üç gecedir özellikle geceleri vücudum alev alev yanıyor gece uyanıyorum elim ayağım inanılmaz sıcak bu bir belirtimi bilmiyorum aşırı yanıyordu yorgunluktan mı oldu bilmiyorum ama hep aynı tempoda çalışan biriyimde aslında anlamadım birde aynı şekilde üç gündür erkenden uykum geliyor normalde 11 gibi uyurdum en erken üç gündür 9 dedimi uykum geliyor ve uyuyorum da birde bugün hafif çok az arada olan kasık batmam oldu bilmiyorum bunları yazmak istedim veee 10.günden itibaren test yapmaya başlarım yani cumartesi günü ilk testimi yapacam
Yaaaa inşallah canım inşallahHamilelik belirtileri gibi hissettimhadi bakalimmm
Hoşgeldin canımmm hadi bu ay güzel haberler alalım Allahım hepimize nasip etsin inşallahGeldim canımmmmmm nabersiniz kızlarrr
Valla güzelim belirti bi geliyyy bi gidiyyy kendimi dinlemiyorum artıkHoşgeldin canımmm hadi bu ay güzel haberler alalım Allahım hepimize nasip etsin inşallahsende varmı bir belirti
HosbuldukOvulasyon testi pik yaptı silikleşti, silikleştigi gün çok ağrım oldu. Hoş geldin
Ummadığın anda oluverir zatenYaaaa inşallah canım inşallahumudum pek yok ama olsun çok istiyorum hepimiz sağlıkla gebe kalalım
En kısa zamanda müjdeyi alırız inşallah17-18 ay oldu bacım
Aa test zamanıEvet o ben olabilirim... Benim bat 1 Mayıs yumurtlama 13 Nisan
Ben de tecrübe ettikçe anladım çatlama günü hep ağrım oluyormuş da ben fark etmiyormuşum meğerHosbulduk
Ben hiç farketmedim onu
Yok kuzum ya yapmicam geçen ay kimyasal yaşadım ya çok etkilendim.. regl gecikmesi beklicemAa test zamanı
Hatırlıyorum canım haklısınYok kuzum ya yapmicam geçen ay kimyasal yaşadım ya çok etkilendim.. regl gecikmesi beklicem
İnşallah güzel haberler alırız bu ay hepimizHatırlıyorum canım haklısın
İnşallaaah inşallah kuzumEn kısa zamanda müjdeyi alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?