- 15 Aralık 2017
- 732
- 563
- 103
- 37
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Ben debu tarz şeyleri kullanmaya çekiniyorum. Farketmeden başka bir yere zarar verir mi diye.Bu ay kullandım ama benimki macunu henüz adetim gelmedi. Bilmiyorum testler negatif.. ama şöyle bişey hemen fayda edicek diye bişey yok vücuduna göreymis bazılarına ilk ay bazilarina ikinci ay etki sagliyor. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım onu yaşayıncs kullanmayim dedim de sonra param boşa gitmesin diye kullandım vallahibakalım ne zaman ise yarar
Varsa çıkıyor ya geçen ay benim test Hassasti 5 gün kala öğrenmiştim sabahta kaset yaptım 4 gün kala o da hafif silik çıkmıştı tabi bu da iyi değil kimyasali oluyor ve üzülüyoruzyaaaa yok ilk idrar değil ya o yüzden önemsemedim çok bir de kaset test çıkmaz diye düşündüm daha 4 gün var öylesine yaptım yani yoksa flaşla çizgi arıyoruz
İnanın bende korktum hormonlarimda bir sorun yok. Ama yorumları okuyunca şok oldum bir gaza geldim kullandım zaten çok kullanmıyosun çatlamayi görene kadar.. Instagram da nihalin bahçesi var ordan aldım Trendyoldanda aynı satıcı dan alabiliyosun burda birisi önermişti .. Trendyol yorumlarını oku istersen.. bazılarına yaramiyor galiba zaten alerjik reaksiyonu olanlar kullanmasın yazıyor. Benim biseye alerjim yokBen debu tarz şeyleri kullanmaya çekiniyorum. Farketmeden başka bir yere zarar verir mi diye.
Zaten doktordan randevu aldım.değerlerimle oynar diye şüphe ile yaklaşıyorum.six nerden aldınız peki.
Evet benim de öyle oldu dört farklı marka silikti kimyasal yaşadım malesefVarsa çıkıyor ya geçen ay benim test Hassasti 5 gün kala öğrenmiştim sabahta kaset yaptım 4 gün kala o da hafif silik çıkmıştı tabi bu da iyi değil kimyasali oluyor ve üzülüyoruz
Şuan zaten trendyolda bakiniyordum. Arastiriyorum.Bazen de bazı ürünleri çok sisiriyorlar sırf alalım diye.İnanın bende korktum hormonlarimda bir sorun yok. Ama yorumları okuyunca şok oldum bir gaza geldim kullandım zaten çok kullanmıyosun çatlamayi görene kadar.. Instagram da nihalin bahçesi var ordan aldım Trendyoldanda aynı satıcı dan alabiliyosun burda birisi önermişti .. Trendyol yorumlarını oku istersen.. bazılarına yaramiyor galiba zaten alerjik reaksiyonu olanlar kullanmasın yazıyor. Benim biseye alerjim yok
Doğrudur bende kullanamazdim vallahi nasıl başladım bende anlamadımŞuan zaten trendyolda bakiniyordum. Arastiriyorum.Bazen de bazı ürünleri çok sisiriyorlar sırf alalım diye.
Alerjik değilim ama genelde böyle şeyler pek de yaramıyor.birde ben düzenli kullanamıyorum bu tarz şeyleri.
Sabah yine onun testini yaptım kız bir gebenin günlüğü yine gölge belirdi ama 8.9.dk da fark ettim hemen cekemedim ama çektim atayım ama fotoda görünmüyorAslında güvenli bir test varsa var yoksa yoktur da. Biara bendede şey olmuştu flaşla tuttugumda gölge vardı. Kendisine yolladım o negatiftir Pembe olması gerekiyor diyerek savundu testiniben 4 ay kullanmıştım onun testlerini. Gebelik olmayınca bıraktım şimdi de geçen aydan beri hayıt macunu sevdasına yeniden almış oldum..test yaptığında haber et
Sanki ilk fotoda gölgemsi gördüm ama emin değilim hadi inşallahSabah yine onun testini yaptım kız bir gebenin günlüğü yine gölge belirdi ama 8.9.dk da fark ettim hemen cekemedim ama çektim atayım ama fotoda görünmüyor
Ben göremedim yaaSabah yine onun testini yaptım kız bir gebenin günlüğü yine gölge belirdi ama 8.9.dk da fark ettim hemen cekemedim ama çektim atayım ama fotoda görünmüyor
bi daha ki aya inşallah. Bende cift cizgi göremedimbende de yok sanırm
Ay bende göremedim hatta foto rengi ile falanda oynadım ama yok gibiSabah yine onun testini yaptım kız bir gebenin günlüğü yine gölge belirdi ama 8.9.dk da fark ettim hemen cekemedim ama çektim atayım ama fotoda görünmüyor
Regline kaç gün var canım?bende de yok sanırm
Foto da net çıkmadı ama gözle görülür var yalancı pozitif çıkardığı oluyormuş güvenemedim akşam başka markalarla deneyecemSanki ilk fotoda gölgemsi gördüm ama emin değilim hadi inşallah
Cuma reglimRegline kaç gün var canım?
Foto da çıkmadı ama gölge var gözle görülür bence kuruma gibi bakalım akşam farklı marka yapacam olduğunu düşünmüyorumbi daha ki aya inşallah. Bende cift cizgi göremedim
Bugün bende gideyim. Kan vereyim diyordum testte negatif görünce hevesim kaçtı.Foto da çıkmadı ama gölge var gözle görülür bence kuruma gibi bakalım akşam farklı marka yapacam olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?