15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Kızlar size bişey sorabilir miyim? Bugün sabah Awox marka erken gebelik testi yaptım negatif... Ama belirtilerim geçen aykine çok benziyodu gebelik dedim resmen. Kimyasal yaşamıştım. Ovulasyon testi yaptım o da koyulukta.. pik değil ama silikte değil.. ne yaşıyorum ben acaba kimyasal sonrası hormonlarima bişey mi oldu kafam o kadar karıştı ki.. normalde test asla yapmam diyodum yaparsam adetime 2 gün kala falan yaparım diyodum ama arkadaşların zoruyla yapmış oldum Yumurtlamanin 13.gunu çıkar dedik ama çıkmadı geçen ay başka marka kullanmıştım bu markayı bilemiyorum iyi diye almıştım.. ovulasyon testlerim üç gundur bu şekilde. Zamanla koyulasti zaten

Eklentiler

• 1000052460.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 1000052456.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 62
Canım awox hassas bir test değil, güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ama hassas değil. Bence sen bi predictor alıp dene varsa onda kesin çıkar zaten.

Canım awox hassas bir test değil, güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ama hassas değil. Bence sen bi predictor alıp dene varsa onda kesin çıkar zaten.
Ayy ne bileyim canım ya iyi marka diye almıştım ama onunla da yanlış zamanda mi yapmış oldum. Bugün hafta sonu zor o markayı bulmam bebe time nasıl marka o da mı hassas değil bide o var elimde

Canım bu koyu deil ama benimde böyle şuan ve dün 10.gün negatifti bugün 11.gün negatif ve burdan da dönmez gebelik oluşmuşsa 10. Gün çıkardı bu tezimi daha kimse çürütemedi keşke çürütseler benim burada gördüğüm herkes hep 10.11.günde silikte oksa görüyor bu ay bize yine hüsran diye düşünüyorum

Ama benim giderek koyulasti kuzum geçen ay da bu koyuluktan pike döndü adetime 3 gün kala

Ama benim giderek koyulasti kuzum geçen ay da bu koyuluktan pike döndü adetime 3 gün kala
Doğrudur canım ki ben önceki gebelik kayıplarımda hep ovalüsyondan anlardım 8.gün koyulaşmaya başlar 10. gün baya pike yakın olurdu öyle gebelik testi yapardım ama şunu da söylim koyu görüp gebe olmadığımı da biliyorum

Anladım canim benim 11.gunden sonra koyulasti 8-9-10 çok silikti.. belirtilerim resmen geçen aydan hamilesin diyor ikna olmuyor testlere uyuyorum sürekli ve geçen ayki gibi sağ kasık ağrısı çekiyorum..neyse bakalım hayırlısı neyse o olsun

Bende de çok belirti oldu bu ay da ama belliki yok bu süreçte baya tecrübelendim 6 senedir hakkımızda hayırlısı inşallah hamilesindir canım

Hem awox yaptım bu sabah hem prodoctor ikisi de negatif bugün 11.gün
Canım bekle bakalım belki yumurtanın hangi saatte çatlayıp tutunduğu bilemiyoruz. O yüzden ben hep yumurta çatladıktan sonraki 2. Günü baz alarak hep test yapıyorum. 1 düşük 2 kimyasal gebeliğimde 12. Günden sonra silik çıkmaya başladı. O yüzden herzaman pozitifiz

Çatlamadan itibaren mi 12.gün çıkmaya başladı

Regle yakın baya koyulasıyor benim de ovülasyon testi. Vücutta lh hormınu regle yakın artıyor.. Ama pike çok yakınsa gebelik olabilir.
Belietilerin neydi canım
Bende de hiç tık yok belirti olarak sadece sol kasıkta minik minik iğneler batıyor ama çok hafif. göğüs hassasiyeti de yok. Baş dönme akıntı hiç bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…