- 10 Şubat 2020
- 5.294
- 7.091
- 198
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Doğum çok korkutuyorSizi en çok korkutan şey ne
Korkulacak kadar var ne diyim.Doğum çok korkutuyor
İyi balımmm senBebekler nabersiniz yaaa
Canım awox hassas bir test değil, güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ama hassas değil. Bence sen bi predictor alıp dene varsa onda kesin çıkar zaten.Kızlar size bişey sorabilir miyim? Bugün sabah Awox marka erken gebelik testi yaptım negatif... Ama belirtilerim geçen aykine çok benziyodu gebelik dedim resmen. Kimyasal yaşamıştım. Ovulasyon testi yaptım o da koyulukta.. pik değil ama silikte değil.. ne yaşıyorum ben acaba kimyasal sonrası hormonlarima bişey mi oldu kafam o kadar karıştı ki.. normalde test asla yapmam diyodum yaparsam adetime 2 gün kala falan yaparım diyodum ama arkadaşların zoruyla yapmış oldum Yumurtlamanin 13.gunu çıkar dedik ama çıkmadı geçen ay başka marka kullanmıştım bu markayı bilemiyorum iyi diye almıştım.. ovulasyon testlerim üç gundur bu şekilde. Zamanla koyulasti zaten
Ayy ne bileyim canım ya iyi marka diye almıştım ama onunla da yanlış zamanda mi yapmış oldum. Bugün hafta sonu zor o markayı bulmamCanım awox hassas bir test değil, güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ama hassas değil. Bence sen bi predictor alıp dene varsa onda kesin çıkar zaten.
Canım bu koyu deil ama benimde böyle şuan ve dün 10.gün negatifti bugün 11.gün negatif ve burdan da dönmez gebelik oluşmuşsa 10. Gün çıkardı bu tezimi daha kimse çürütemedi keşke çürütseler benim burada gördüğüm herkes hep 10.11.günde silikte oksa görüyor bu ay bize yine hüsran diye düşünüyorumKızlar size bişey sorabilir miyim? Bugün sabah Awox marka erken gebelik testi yaptım negatif... Ama belirtilerim geçen aykine çok benziyodu gebelik dedim resmen. Kimyasal yaşamıştım. Ovulasyon testi yaptım o da koyulukta.. pik değil ama silikte değil.. ne yaşıyorum ben acaba kimyasal sonrası hormonlarima bişey mi oldu kafam o kadar karıştı ki.. normalde test asla yapmam diyodum yaparsam adetime 2 gün kala falan yaparım diyodum ama arkadaşların zoruyla yapmış oldum Yumurtlamanin 13.gunu çıkar dedik ama çıkmadı geçen ay başka marka kullanmıştım bu markayı bilemiyorum iyi diye almıştım.. ovulasyon testlerim üç gundur bu şekilde. Zamanla koyulasti zaten
Hem awox yaptım bu sabah hem prodoctor ikisi de negatif bugün 11.günCanım awox hassas bir test değil, güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ama hassas değil. Bence sen bi predictor alıp dene varsa onda kesin çıkar zaten.
Ama benim giderek koyulasti kuzum geçen ay da bu koyuluktan pike döndü adetime 3 gün kalaCanım bu koyu deil ama benimde böyle şuan ve dün 10.gün negatifti bugün 11.gün negatif ve burdan da dönmez gebelik oluşmuşsa 10. Gün çıkardı bu tezimi daha kimse çürütemedi keşke çürütseler benim burada gördüğüm herkes hep 10.11.günde silikte oksa görüyor bu ay bize yine hüsran diye düşünüyorum
Doğrudur canım ki ben önceki gebelik kayıplarımda hep ovalüsyondan anlardım 8.gün koyulaşmaya başlar 10. gün baya pike yakın olurdu öyle gebelik testi yapardım ama şunu da söylim koyu görüp gebe olmadığımı da biliyorumAma benim giderek koyulasti kuzum geçen ay da bu koyuluktan pike döndü adetime 3 gün kala
Anladım canim benim 11.gunden sonra koyulasti 8-9-10 çok silikti.. belirtilerim resmen geçen aydan hamilesin diyor ikna olmuyor testlereDoğrudur canım ki ben önceki gebelik kayıplarımda hep ovalüsyondan anlardım 8.gün koyulaşmaya başlar 10. gün baya pike yakın olurdu öyle gebelik testi yapardım ama şunu da söylim koyu görüp gebe olmadığımı da biliyorum
Bende de çok belirti oldu bu ay da ama belliki yok bu süreçte baya tecrübelendim 6 senedir hakkımızda hayırlısı inşallah hamilesindir canımAnladım canim benim 11.gunden sonra koyulasti 8-9-10 çok silikti.. belirtilerim resmen geçen aydan hamilesin diyor ikna olmuyor testlereuyuyorum sürekli ve geçen ayki gibi sağ kasık ağrısı çekiyorum..neyse bakalım hayırlısı neyse o olsun
Ayy haklısın tabiki rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahBende de çok belirti oldu bu ay da ama belliki yok bu süreçte baya tecrübelendim 6 senedir hakkımızda hayırlısı inşallah hamilesindir canım
Canım bekle bakalım belki yumurtanın hangi saatte çatlayıp tutunduğu bilemiyoruz. O yüzden ben hep yumurta çatladıktan sonraki 2. Günü baz alarak hep test yapıyorum. 1 düşük 2 kimyasal gebeliğimde 12. Günden sonra silik çıkmaya başladı. O yüzden herzaman pozitifizHem awox yaptım bu sabah hem prodoctor ikisi de negatif bugün 11.gün
Çatlamadan itibaren mi 12.gün çıkmaya başladıCanım bekle bakalım belki yumurtanın hangi saatte çatlayıp tutunduğu bilemiyoruz. O yüzden ben hep yumurta çatladıktan sonraki 2. Günü baz alarak hep test yapıyorum. 1 düşük 2 kimyasal gebeliğimde 12. Günden sonra silik çıkmaya başladı. O yüzden herzaman pozitifiz
Yarın ya da Salı günüde ben yapıp atarım herhalde havluyuBen havlu atıyorum.erken gebelik testi yaptım.nwgatif çıktı.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Regle yakın baya koyulasıyor benim de ovülasyon testi. Vücutta lh hormınu regle yakın artıyor.. Ama pike çok yakınsa gebelik olabilir.Ama benim giderek koyulasti kuzum geçen ay da bu koyuluktan pike döndü adetime 3 gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?