- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Ay gölge var sanki yaBanada bakar mısınız kızlar Awox marka 5 gün var
Awox güvenilirdir ben gördümBanada bakar mısınız kızlar Awox marka 5 gün var
Yaa bilmiyorum bu marka kuruma bile çıkartmıyor diyorlar bana da bi var bi yok gibi geliyorAy gölge var sanki ya
9. Gün falandır galibaAwox güvenilirdir ben gördümymtlama üzerinden kaç gün geçti canım
Son iki gündür de böyle ovülasyon testlerimAwox güvenilirdir ben gördümymtlama üzerinden kaç gün geçti canım
Bence hamilesin ☺Son iki gündür de böyle ovülasyon testlerim
Belirti var mıSon iki gündür de böyle ovülasyon testlerim
Adet ağrısı yaşamam normalde direk olurum ama bu ay hafif bel ağrısı var birde sol kalçam bacağım ağrıyor aradaBelirti var mı
Ya isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallahBence hamilesin ☺
Yok ilk kez bu kadar aşırı oluyorBöyle olurmuydu normalde hiç
Uyku bende de var erkenden uykum geliyorEğer hamileysem ilk belirtime uyku diye yazacağım fjfjf
Üç gündür aşşırı uykum geliyor
Hayır bence erken. 11 hatta 12.gün çıkanlar varGünaydın kızlar bugün çatlamanın 10. günü ve testim negatif bence olsa çıkardı
Ay hadi inşallah kız sonradan çıkan çizgi olmuş ama onu baz almadım ya ilk on dk bişey göremedimHayır bence erken. 11 hatta 12.gün çıkanlar var
Foto atsana canım bakalım.Ay hadi inşallah kız sonradan çıkan çizgi olmuş ama onu baz almadım ya ilk on dk bişey göremedim
Foto da pek görünmüyor canım ya sanmam olsa çıkardı bir saat sonra görünen kurumadır diye düşünüyorum akşam awox markasını yapacam bakalımFoto atsana canım bakalım.
Benim yaptıklarım hiç kuruma cıkarmadı mesela çok silikse kuruyunca belirginleşmiş olabilir bi atsanaFoto da pek görünmüyor canım ya sanmam olsa çıkardı bir saat sonra görünen kurumadır diye düşünüyorum akşam awox markasını yapacam bakalım
Evde değilim şuan canım ama eve geçince bir test daha yapacam çıkarsa atarım ama belirtilerim de yok hiç bugünBenim yaptıklarım hiç kuruma cıkarmadı mesela çok silikse kuruyunca belirginleşmiş olabilir bi atsana
Tmm canımEvde değilim şuan canım ama eve geçince bir test daha yapacam çıkarsa atarım ama belirtilerim de yok hiç bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?