Doğuma Hazırlık 15+2kadar kız 17+5 Erkek nasıl olacak bakarmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

reklam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
1.807
3.780
333
38
Mrhb ilk kız denildi şimdide 17 5 erkek denildi şaşkınım bir oğlum var allah sağlıklı versin foto eklesem yorumlarmisiniz

Aynısını yaşadım bı oğlum var ikinci oğlumda doktor ilk kız dedi sonra oğlan dedi ve oğlum oldu ama erken haftalarda olmuştu sizinki 15 e kadar kız demiş enteresan koyarsaniz foto yorumlariz tabi

Amin kızım olmasını isterdim sağlıkla gelsin. Doktorda erkek dedi ama 1 ay sonra net olur dedi öylece kaldim

Kesin erkek sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
Bende bugün rüyamda aynı sizin ultrason resminiz gibi erkek bebek görmüşüm :)

Görülen çok var yani değişebilir bence ayrıntılıyı bekleyin
Evet onsekizinci haftada gideceğim tekrar Çin takvimi Rus takvimi yüzük testleri çevrenin yorumları belirtilerim hep erkekti belki de onlardan etkilendim bekliyorum haftaya kesin belli olur artık heralde

Evet onsekizinci haftada gideceğim tekrar Çin takvimi Rus takvimi yüzük testleri çevrenin yorumları belirtilerim hep erkekti belki de onlardan etkilendim bekliyorum haftaya kesin belli olur artık heralde
Çin takvimi ilk oğlumda bana kız diyordu bence inanmayın ona yüzük testi turmuştu ama zaten %50 tutuyor benim bir arkadaşıma 30.haftaya kadar kız dediler erkek doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…