Allah gönlünüze göre versin inşallah diyelim o zaman :)Amin kızım olmasını isterdim sağlıkla gelsin. Doktorda erkek dedi ama 1 ay sonra net olur dedi öylece kaldim
amin canım cümlemizinAllah gönlünüze göre versin inşallah diyelim o zaman :)
Hayırlı cnmKesin erkek sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
Bende bugün rüyamda aynı sizin ultrason resminiz gibi erkek bebek görmüşüm :)
Merak ettim erkek mi kuz mı bebeğinizAmin kızım olmasını isterdim sağlıkla gelsin. Doktorda erkek dedi ama 1 ay sonra net olur dedi öylece kaldim
Evet ben de merak ettim bir de 15+2deki görüntüsü var mı bana da 15.ci haftada kız dedi Dr ama ben erkek hissediyordum testisler sonran mı görülür scabaMerak ettim erkek mi kuz mı bebeğiniz
Görülen çok var yani değişebilir bence ayrıntılıyı bekleyinEvet ben de merak ettim bir de 15+2deki görüntüsü var mı bana da 15.ci haftada kız dedi Dr ama ben erkek hissediyordum testisler sonran mı görülür scaba
Evet onsekizinci haftada gideceğim tekrar Çin takvimi Rus takvimi yüzük testleri çevrenin yorumları belirtilerim hep erkekti belki de onlardan etkilendim bekliyorum haftaya kesin belli olur artık heraldeGörülen çok var yani değişebilir bence ayrıntılıyı bekleyin
Çin takvimi ilk oğlumda bana kız diyordu bence inanmayın ona yüzük testi turmuştu ama zaten %50 tutuyor benim bir arkadaşıma 30.haftaya kadar kız dediler erkek doğurduEvet onsekizinci haftada gideceğim tekrar Çin takvimi Rus takvimi yüzük testleri çevrenin yorumları belirtilerim hep erkekti belki de onlardan etkilendim bekliyorum haftaya kesin belli olur artık heralde
MERHABA CANIM CMTSİ KONTROLÜM VARDI 21 HAFTALIK BEBEĞİM KESİN ERKEK SAĞLIKLA DOĞDUN İNŞALLAHMerak ettim erkek mi kuz mı bebeğiniz
Amin önemli oşan sağlıklo ve hayırlı evlat olmaları tabiki rabbim sana da banada bir koz cocuğuda verir inşallahMERHABA CANIM CMTSİ KONTROLÜM VARDI 21 HAFTALIK BEBEĞİM KESİN ERKEK SAĞLIKLA DOĞDUN İNŞALLAH
Senin kaç çocuğun varAmin önemli oşan sağlıklo ve hayırlı evlat olmaları tabiki rabbim sana da banada bir koz cocuğuda verir inşallah
Benim oğlum var bitane ikinci oğluma hamileyim inşallah ama hala kızım olcak gibi hissediyorum belki çook isteğim içinSenin kaç çocuğun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?